NOWY LAYOUT DP - Co dwie głowy-to nie jedna!

I jednak jest nieplanowany poślizg.

Hmm, tak sobie myślę, że jednym z powodów mogą być problemy z serwerami. Pewnie nowa wersja wejdzie, jak to się unormuje do sytuacji bezpiecznej. Ale mam nadzieję na jakąś konkretną informację od administracji.

Że co? :smiley:

Godzina 18 a nowych “DP” jak nie było tak nie ma, panowie, świetna robota : ) Jesteście wielcy (ironia)… Tak bardziej serio, dziwie się Wam troszkę, piszecie w newsach (jeśli o czymś piszecie, to bądźcie raczej tego pewni, a nie…) że coś będzie, a jak nie było tak nie ma… Cóż, to chyba standard z poślizgiem (pamiętajmy o relacji video z 2 “Hot zlotu” - jak nie było tak niema.)

TRACKER20: Pamiętamy też o zapowiedzi z pierwszego zlotu :slight_smile:

a może po prostu Redakcja liczy na Vaporware Award i miejsce w galerii sław po prawicy Duke Nukem Forever…

z całym szacunkiem, ale można było chociaż jakieś sprostowanie napisać…

Otóż to panowie, przecież to powoli oszukiwanie samych siebie, w dodatku widzę, iż ten dział chyba nie jest odwiedzany zbyt często, aż wstyd droga administracjo nie wypowiedzieć się o “vortalu”.

Ja nie jestem zbytnio nadgorliwy, nie oczekuję nagle nowego designu, gdyż stary doskonale się sprawdza. Aczkolwiek jeszcze trochę i ten “nowy layout” zestarzeje się, zanim się ukaże. :wink:

Nie przesadzajmy.

Myślisz, że Administracja siedzi tylko na forum i czyta tematy? Bez przesady…

Michael Parker , tu nie chodzi oto czy “siedzi lub nie siedzi” jest to dział o wortalu i na pewno jest ważnym działem dla administracji :wink:

ale jak napisał Airborn , sprostowanie być powinno :wink:

Powoli…

Nikt z osób do tego uprawnionych nie ogłosił że 1 lutego będzie nowa wersja DP. :?

Jest to wymysł niektórych osób które napisały coś, o czym nie mają zielonego pojęcia. :x

Nie wiem po co, ale widzę że dobrze się bawicie. :slight_smile:

Nie jest żadną tajemnicą że nową wersję Vortalu DP testują obecnie uczestnicy II zlotu i dopóki nie będzie dopracowana nie pojawi się. Kiedy, nie wiem, ale zapewne dowiecie się o tym od osób, które zajmują się nową wersją. Proszę nie wierzyć w każdy post który ktokolwiek napisze. :wink:

to tylko gwoli uściślenia

tajemnicą oczywiście nie jest, beta testy trwają, więc portal jest pewnie w fazie za pięć dwunasta, jednak jeżeli ktoś pisze, że nie przewiduje poślizgu, to mógłby jednak napisać oficjalnie, że jednak poślizg ma miejsce, czy duży, czy nie duży to się okaże (nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie, dp2.0 wyjdzie to wyjdzie, do zbawienia nie jest mi potrzebna)

…a ja jestem jak ten z mojego awatara i nic już z tego nie rozumiem :confused:

Airborn nie wiem co chcesz osiągnąć pisząc takie posty. Wprowadzasz userów w błąd, najpierw prowadzisz jakieś odliczanie, teraz snujesz domysły które nie mają nic do realiów.

Chodziło o osoby które dostały zaproszenia do testów, nie wyciągaj zdań z …

lazikar , które zdanie jest niby wyciągnięte z kontekstu wg. Ciebie? Albo inaczej, co zmienia dodany przez Ciebie fragment? Większość z nas zalicza się do grupy “wszyscy czytelnicy” a jednocześnie nie ujrzeliśmy nowej wersji w styczniu, tak więc kontekst o betatestach od grudnia nic nie zmienia.

W którym miejscu wprowadzałem kogokolwiek w błąd? Liczyłem, że zgodnie z zapowiedzą ujrzę nowe dp jeszcze w styczniu, dlatego odliczałem godziny do końca stycznia.

Jeżeli moje domysły są całkowicie błędne, to przepraszam, sądziłem, że betatesty przeprowadza się w ostatnich fazach przed publikacją.

Nie zrozum mnie źle, jak dla mnie to premiera może się przesunąć o miesiąc czy dwa, albo i jeszcze dłużej, jeżeli tylko ma to pozytywnie wpłynąć na jej działanie.

Jednak źle to odczytałeś, 23 grudnia rozesłane zostały jedynie zaproszenia do beta testów, które nie dawały jeszcze dostepu. Wszyscy którzy otrzymali owe zaproszenia w styczniu zobaczyli dopiero wersje beta. I o to chodziło w tej zapowiedzi.

Może owe ostatnie zdanie jest źle skonstruowane, ale nie chodziło w nim o to że wszyscy zobaczą nową wersje w styczniu a jedynie o osoby które mają ją testować.

Obawiam się, że odczytałem to (i w tym miejscu mogę Cię zapewnić, że nie tylko ja) zgodnie z wszelkimi prawami logiki i konstrukcji zdań, a faktycznie zdanie zostało błędnie sformułowane. Tym bardziej jednak przydało by się jakiś oficjalne sprostowanie do tego newsa (albo Twoja ostatnia wypowiedź bez przypuszczającego “może”).

Wszyscy czytelnicy - czy wszystkimi są uczestniczy zlotów? W takim razie jak definiowany jest ponad pozostałe kilka milionów?

Ludzie nie wiem o co Wy się jeszcze tak wykłucacie, tutaj ewidętnie jest kręcenie i tyle, od paru lat słysze o “nowej wersji wortalu” dobre sobie hehe

Pewnie pojawi się w tym roku coś nowego albo i nie, ale czym Wy się tak przejmujecie…

Kiedyś jeszcze zanim zostało wprowadzone “nowe forum” to myślałem że termin trzymaja do jakiegoś uroczystego otwarcia, a wtedy też tak było gadanie “nowe forum będzie” później, później itd aż w końcu się pojawiło, z dnia na dzień bez specjalnego “huku” nie rozumiem czemu administracja tak zwleka z podaniem jakichś większych konkretów no ale co ja będe wnikać…

Bo cały czas są wyłapywane są niedociągnięcia, chcecie do ręki otrzymać bubla ??

Już widzę ten krzyk pieniaczy że nie działa to, że brakuje jednej kreski, że pasek ma taki kolor jak nie potrzeba itp.

Presja jest wielka, ale dajcie betatesterom i twórcom nowych DP czas na dopracowanie szczegółów.

A czekać naprawdę warto.