W nowym systemie komentarzy jest błąd, gdy klikniemy na “Odpowiedź” to czasami połowa okienka chowa się i trzeba przewinąć w górę. Błąd 1
Po kliknięciu w menu komentarza, wybieram opcję zgłoszenia komentarza, klikam na Anuluj i drugi raz bez odświeżenia strony nie da się tego menu wywołać. Błąd 2
Tak, dzięki! Co prawda mi się filmiki nie ładują, ale posprawdzam takie błędy mogą występować sporadycznie na mobilkach, dlatego wytypowaliśmy zamkniętą grupę userów do testów.
Od kilku godzin testuję nowy system komentarzy… i od samego początku mam “zablokowaną” możliwość sprawdzania wpisów blogowych według: najczęściej komentowanych, popularnych, pozostałych - na stacjonarce na przeglądarce Chrome (w wersji mobilnej nie ma tego problemu). Poza tym wygląd działu bloga “Epitafium dla Windowsa Visty” - jest u mnie uszkodzony. Poniżej screen:
Ja mam kilka lat tak, że gdzie bym kliknął w te trzy przyciski, to po przeładowaniu mam to samo.
Ale błędów nie widzę, nawet sprawdzam dodawanie komentarzy - jest OK. Może zostać, byle wciąż było szybkie ładowanie komentarzy.
Skoro pytacie, to napiszę to, co mi się mniej spodobało, bo o to chyba tu chodzi.
Uważam, że za bardzo zlewają się te wszystkie komentarze w jedno. Nie są w żaden sposób rozgraniczone jeden od drugiego, trochę jak “w notatniku pisane” (wiem, że to przesada, chodzi mi o ukazanie problemu).
Jak już pisałem wczoraj nie mogę sprawdzać na blogu wpisów według kategorii: “najczęściej komentowane”, “popularne”, “pozostałe”. Problem ten występuję na przeglądarce Chrome zarówno na komputerze stacjonarnym, jak i laptopie. A co do komentarzy nie powiem ich nowy wygląd mi się podoba, tylko też wymagają dopracowania np. funkcja sprawdzania poprawności pisania - która na przeglądarce Chrome jest wyłączona.