Nie ważne kto posiada jaką przeglądarkę. To musi działać na najpopularniejszych i to bez zająknięcia - przecież to logiczne.
Osoby, które pracują nad komentarzami też pewnie mają kur*icę na standardy i standardziki w przeglądarkach, więc poczekajmy… chyba, że mają takie podejście co redakcja do blogowiczów, wtedy lipa.
Choć serce ściska, trzeba basiliska 55, albo palemoona 28. To jeszcze jazda z wieloma rozszerzeniami.
Byle chrome z tymi rozszerzeniami, to 2GB mało RAMu.
A tam jedno skopiuję na mysz, to przecież palec nie odpadnie.
Z kategorii “drobne narzekanie” słychać najwięcej kwiku, jakby zarzynali mydłem
Gieneralnie, to ja chyba skłaniam się coraz bardziej do stron z ograniczonym CSSem do minimum, bez obrazków i ulepszaczy. W końcu to portal technologiczny, czy WP ?
@narandill Kolejny błąd wykryty przypadkowo.
Wystarczy jako niezalogowany wpisać treść komentarza, a następnie uzupełnić nick - rezultat: cała treść komentarza przepada.
Nie testujecie tak podstawowych rzeczy?
Nikt z nas nie wyłapał tego błędu na etapie testowania, bo wersja beta została udostępniona tylko wybranej grupie użytkowników - a więc zalogowanym Kłania się planowanie przeprowadzenia testów
Od stycznia 2005 mamy kolejno komentarze, czyli wcześniejsze 1/3 miliona wcięło. Czy mogło od dnia powstania dobrychprogramów - tyle nakocić się komentarzy? Przez następne prawie 14 lat nakociło się coś ponad 300.
Jednak linki mówią za siebie i porażają liczbami.
2543990 - 359422 = 2184568
Ale gdzie to wszystko? Na stronie DP programu jest ponad 300 komentarzy. Czyli tycio.
Przeładowałem stronę i nie zmieniają się te liczby, więc to nie zlicza kliknięć.
Świrokrotność na tym polega, że jest grudka węgla, a w rozliczeniu, to cały pociąg towarowy z węglem.
Nowy system komentarzy nie ukradł nic, czyli od stycznia 2005 roku.