Czyżby zabawa z technologią Polymer?
A! I jeszcze jedno, przez wielu postulowane:
Zróbcie łapki w dół i zliczanie minusów! Tak jak znakomicie się to sprawdza np. na Wykopie czy trojmiasto.pl, gdzie od razu widać, który komentarz ma sens, a który nie bardzo:
Zapomnij… kilka miesięcy temu ktoś już o tym pisał.
Poza tym pewnie część by dawała każdemu minusa, a bo może.
Wg mnie nowy system komentarzy mocno obciąża procesor, na mobilnych systemach jest słabo obecnie.
Na mobilnych wersjach to w ogóle działa jak chce
A daj Pan spokój z mobilnymi. U mnie na smartfonie nie da się przeglądać dobreprogramy. A mam Sony Xperia X, czyli średnia, wyższa półka (ale nie flagowiec). Więc to jest jakaś głupota.
Ciekawe, bo u mnie, stary porzucony BB jakby odżył
Ciekawie jest u mnie: na telefonie nie ma w ogóle komentarzy.
Jest artykuł, na końcu te przyciski serwisów facebook i twitter i stopka.
Koniec kropka.
A все комментарии отсутствуют
U mnie też portal lata jak nigdy dotąd.
Wyłączyli nowy system komentarzy u wszystkich, czy tylko u mnie?
Spoko - nie tylko u Ciebie. U mnie tez jest po staremu.
Ale teraz na starym systemie komentarze wczytują się bardzo szybko i powiadomienie przenosi do konkretnego miejsca.
Naprawili stare rzeczy, które mają ulec zmianie ?
Do d ten stary. Znowu w długich tematach trzeba czekać6 - 7 sekund. Tych co hejtowali nowy system komentarzy - przeciągnąć pod kilem!
Niektórzy mają jakieś sfajczone ustawienia i im długo na nie.
Zadowoleni?
Administracja nie chciala marudzenia dotyczącego nowego systemu, w czasie zlotu bo i tak nikt by na to nie odpisywał, a ludzie by się wkurzali za brak odzewu administracji.
Tak sobie wymyśliłem.
Miałem napisać i zapomniałem. Doznałem mocnego szoku gdy po napisaniu dłuższego komentarza chciałem w trakcie jego pisania wrócić do artykułu, by sobie coś sprawdzić, a po powrocie komentarz zniknął. Po przewinięciu strony cały system się chyba wyłącza, w tym nasz nie wysłany jeszcze komentarz. Jest to denerwujące gdy trochę się rozpisaliśmy, a potem wszystko poszło w eter. Zresztą nawet nie trzeba wracać do artykułu, wystarczy pojechać kawałek do góry czy na dół by komentarz przepadł.
No to pozostaje ocenić na ile są funkcjonalne obecnie dodatki, co sobie zapisują, co wpisujesz w pola <textarea>
.
I przy okazji minusów wyłączenie możliwości komentowania dla anonimów na portalu.
@marcin82 To na 200% nie przejdzie, anonimy nabijają komentarze i podbijają rozmowy, a to przekłada się na odwdziedziny co z kolei przynosi zyski z reklam.
Szkoda że nikt nie liczy ile osób odchodzi przez ich samowolkę…
Najzabawniejsze że ich komentarze muszą być zatwierdzone a już widziałem więcej niż przekleństwa z ich strony.