Ciekawe czy tego doczekamy. Średnio wygodne jest czytanie jednego i tego samego idioty pod większością artykułów. Rzekoma anonimowość daje im prawo żeby pletli co im ślina na język przyniesie bez możliwości zablokowania albo zminusowania? Rzygać się tym już chce.
Masz świadomość że każdy komentarz anonima musi być zatwierdzony a redakcja na to pozwala bo to oni wywołują największe gównoburze co generuje ruch i kliknięcia.
Z dnia na dzień zaczynam coraz bardziej widzieć że Dobry Pudelek zaczynają prowadzić układy i układziki oraz naginanie zasad czy prawa. Od bezkarnych anonimów którzy przechodzą przez ręce redakcji (z tego co wiem to społeczność czyli moderatorzy bloga czy forum nie mają uprawnień do zatwierdzania komentarzy) a już widziałem ataki, wyzwiska lub nawet rozmowę dwóch anonimów w jednej osobie. Na ukrywaniu reklam sponsorów kończąc.
Czas pozbyć się nałogu i uciekać.
Edit: Nie wiem jak wygląda zatwierdzanie komentarzy ale mam nadzieje że jest wgląd w całą dyskusje bo kilka obraźliwych słów padło a anonimy dalej są dodawane do dyskusji. Chyba nie trzeba nic więcej mówić w kwestii postawy redakcji do dyskusji w komentarzach. Z mojej strony zgłoszenie poszło ale nie spodziewam się usunięcia tych komentarzy.
Pewnie trzeba jakiś dodatek pośredniczący dla przeglądarki. Musisz o to pytać kogoś kto korzysta z takich rzeczy, bo ja na szczęście jeszcze radze sobie z czytaniem oczami
Na moim c2d ładuje jak błyskawica. Testowałem na blogu który ma prawie 300 komentarzy. Nie wiem jak z tymi które maja 1000, ale jak mam trochę skryptów powycinane to może dlatego?