O co tu chodzi?

To jakaś teoria spiskowa?
Kto ma władzę? Google czy Żydzi? :grinning:

Zapewne ci drudzy, no bo jak to tak, że tylko u nas jest taka dziwna cenzura? To działanie jawnie antypolskie i dyskryminujące nas :confused:

to, że w podpowiedziach Googl’a brakuje haseł “Żyd” itp.?
Dlaczego mieliby ukrywać w Google przed Polakami: Żydów, Żyda czy cokolwiek o Żydach?

Władze mają, ale w Senacie amerykańskim.
Pisze się, że tylu a tylu senatorów podpisało list wszyscy najważniejsi politycy z obu stron amerykańskiej sceny politycznej.

Pisze się, że (wszyscy najważniejsi politycy???) z obu stron amerykańskiej sceny politycznej
podpisali list wymierzony m.innym w Polskę.
Nikt nie starał się policzyć… jakie pochodzenie mają ci uważający się za tzw. najważniejszych polityków.

Kto wymyślił to… że to oni są najważniejsi, a nie ci… których szantażują wyborami.

Sekretarz obrony i doradca prezydenta ds. bezpieczeństwa narodowego
oraz szef amerykańskiej dyplomacji, a nawet sam prezydent nie mają dużego pola manewru.
Mogą myśleć swoje, a mówić to co nakazuje rozsądek.

Cóż za chichot historii, że tych senatorów, którzy podpisali akt jawnie stawiający Polskę ramię w ramię z nazistami, jest akurat 88 :slight_smile: Doskonały przykład numerologii :slight_smile:

Ostatni akapit…

Ja bym chciał wiedzieć kim są, jakie ich są korzenie.
Tylko się domyślam. Nikt oficjalnie tego nie podał.

No jeśli byłyby to korzenie, jak narodu wymienionego powyżej i do tego jest to “magiczna” liczba senatorów 88 to już w ogóle ironia losu :slight_smile:

Nie chcę tu rozpoczynać kampanii antysemickiej,
ale nie wszyscy ludzie na ten naród z sympatią patrzą.
Moja rodzina ucierpiała od tego narodu przed wojną.
Mnie zostały w pamięci wspomnienia ojca i to co od nich…
niejednokrotnie słyszał.
“Wasze ulice, a nasze kamienice.”
Zawsze zastrzegam nigdy i nigdzie nie ma 100%.

Czy to nie dziwne? Możesz krytykować takiego Niemca czy Chińczyka i wszystko OK, a o nich od razu latka antysemity. Oto za przykład inżynierii społecznej polegającej na “wytresowaniu” opinii publicznej…

Że co?

Surprised-Cat-Android-Wallpaperbc8c91ce515ba926

1 polubienie

Będzie…

Ludzie tu znikają. :joy:

Znikają? Brzmi, jak sceny z Silent Hill.

SmellyCat
sexy69
AleksanderW
KR60

Zostali przez tzw. “system” przeniesieni do strefy 51,
a dalej to wiadomo… co z nimi.

Sądzę, że ofiar jest więcej, ale Ci najwięcej pisali, a to nie dobrze.
“system” tego nie lubi.

Pisałem na temat rzekomego oflagowania postu przez “społeczeństwo”
i… cały post wcięło.
Ja się zarejestrowałem 4 lata temu, a tu jest teraz, że dopiero co.
Domyślam się dlaczego, ale to nie ma dla mnie, żadnego znaczenia.
Chciałbym, tu na forum (aby wszyscy mogli wiedzieć, o czym mowa)
podyskutować z tym tzw. tutejszym “systemem”.

Nie chce mi się prostować wszystkich głupot, które piszesz, ale…
Po pierwsze nie “Ci” a “oni”, ale to też nieprawda, bo to są konta, a nie osoby. Niektóre osoby mają po kilka kont, jak np. sexy69bis - AleksanderW - Tomciu2015 - dupajasio, co świadczy albo o jakichś problemach, albo o chęci obejścia tymczasowego wyciszenia, albo z jeszcze jakichś innych powodów. Gorzej jak te osoby same ze sobą rozmawiają z różnych kont, no ale… kto broni mówić samemu do siebie…

Po drugie - konta nie są przenoszone do żadnej strefy 51 - te o których pisałem są dostępne, niewyciszone i niezawieszone, więc możesz się na nie logować.

Po trzecie - konto Tomciu2015 zostało zarejestrowane 28.09.2015, ale na portalu dobreprogramy, a nie na forum. Na forum pierwszy raz wszedłeś z tego konta 1 listopada tego roku. I stąd ta data. To również data rejestracji konta AleksanderW.
Zresztą to data dobrze ci znana, bo konto sexy69bis zostało wyciszone własnie od… 1 listopada (na kilka dni).

Tak więc daruj już sobie tę spiskową teorię dziejów.

2 polubienia

Chcesz walczyć z systemem, jak Wałęsa? :slight_smile:

To nawet nie potrafił użyć VPNa? :slight_smile:

Na część postu nie będę odpowiadał, bo nie mam dostępu do tych danych, aby cokolwiek udowodniać i po co?
Dziwne, że te rzekomo moje sobowtóry się więcej nie odezwały. Po co sexy ma zakładać nowe konto,
skoro może po urlopie dalej korzystać ze swojego? Domyślam się jak to się stało, że kilka kont pasuje do siebie,
ale dlaczego ktoś to zrobił i nie poinformował innych należących do tego systemu… nie wiem.
To zapewne już będzie teoria spiskowa.

Dałem linka “Upadek portalu dobreprogramy.pl”
Dorzuciłem, że tu ludzie znikają… jak by się uprzeć to konta, a nie ludzie.
KR60 na mój post nie odpowiedział. Sprawdzałem, nigdzie już nic nie napisał.

Pozostały te konta, które nie są jeszcze przypisane do mnie.
SmellyCat
KR60

Też są na urlopie?

Chciałbym ten post zobaczyć.

Mam HideAllIP i jest bardzo skuteczny.
Ale tu na forum nie ma zastosowania.
Tu można sprawdzić tylko, od jakiego dostawcy ostatnio ktoś się logował, a nie rejestrował.
Gorzej, jak więcej forumowiczów będzie od tego samego dostawcy, to mogą mieć przechlapane

• sobowtóry. :grinning:
    Teraz przynajmniej wiadomo, kto to jest ta “społeczność” co oflagowuje posty i wysyła forumowiczów na (wieczne) urlopy.
    A nie prościej podpisać się pod tym postem, a nie chować się za: systemem i społecznością.
    O tej “społeczności” co rzekomo oflagowuje post, który im nie pasuje a system usuwa, też pisałem, ale wszystko mówiąc slangiem: “wcięło”.

Czy ktoś tak, szczerze może pokazać swój post lub posty, za które był na takim urlopie i wrócił.
Wątpię.

Jeśli chodzi o wspomnianego prezydenta, to nie jestem jego fanem.

Dorzuciłem, że tu ludzie znikają… chyba niepotrzebnie.
“Umarł król, niech żyje król.” a życie toczy się dalej.

Już się nie dam sprowokować (tak sądze), i kończę w tym temacie “O co tu chodzi”

Jak widać sam VPN nie wystarczył do wszystkich twoich multikont, bo i tak cię wykryli…

Mnie w to nie mieszaj. Nikt mnie nigdzie nie przeniósł tylko miałem w ciul roboty i musiałem się ograniczać w komentowaniu.

Ciesz się ,że cię nie oskarżono, że jesteś jednym z multikont tego użytkownika :slight_smile: