Już od dłuższego czasu mam problem z komputerem. Problem chyba występował jeszcze na windows 7 ale w mniejszym stopniu.Teraz na win10 potrafi być tak że wszystko działa okej a czasem nie mogę praktycznie nic zrobić w przeglądarce (google chrome) a nawet poza nią. Dzieje się to w każdej sytuacji, nie ma na to reguły. Lecz najłatwiej mi złapać takie przycięcie systemu włączając mapy googla, a ostatnio nawet i mapy ze strony mojego miasta które wcześniej działały idealnie.
Pisałem wątki na paru forach i nic mi nie pomogli. Od razu mówię że sprzęt mam całkiem dobry (16GB RAMu) więc proszę nie mówić mi tu że zbyt słaby komputer na chrome…
Właściwie nie zabardzo wiem co tu wstawić, na innym forum polecili mi pokazać screeny z crystaldiskinfor i tak też zrobiłem ale nic nie odpisali… Może tu będzie inaczej:
Liczę na pomoc, problem jest bardzo irytujący. O ile podczas korzystania z neta jako tako się zdąrzyłem przyzwyczaić do tych zacięć to jednak gdy gram z kolegami albo pokazuję komuś coś na mapie i mam 1-2 minutowe zacięcie całego systemu to to już bardzo wkurza…