Odświeżone HowTo- transformacja z XP na Vista. Moja wizja

To jest instalator nie archiwum .rar

dean999 możliwe, że instalatorem wypakuje Ci. :wink:

Właśnie o to chodzi że nie bo instalowałem to to jest zwykła instalka ale można odznaczyć inne programy i zainstalować tylko tweakera 2007 :smiley:

Krzychuu i jak testowałeś ikony ??

~MaSTeR~ nie -> wyikło to z braku czas, a może ktoś inny także zechce przetestować? Zawsze im więcej osób tym lepiej.

Zainstalowalem te paczke rneo21 i nic sie nie dzieje. W menu start pojawil sie Tweaker, ktory moge normalnie uruchomic, ale wlasciwosci systemu czy ikony w paincie pozostaly bez zmian. Restartowalem system i probowalem tez ponownej instalacji. O co chodzi?

U mnie poszło wszystko bez problemu, ale naprawde zależy tak ci na tych drobnostkach?? np. Właściwości systemu sa do ściągniecia z linka Arka F. chyba

Napewno. :smiley:

Doradzi mi ktoś jakim programem podmienić w XP ikony m.in. folderów, plików, panelu sterowania na własne.

Fajnie by było, żeby program był darmowy albo w pełnej wersji testowej.

Dzięki :wink:

A po co ci program funkcja zmień ikone wbudowana w system nie wystarczy ? (przy np. zmianie ikon folderów prawy właściwości, zakładka dostosowanie i zmień ikone)

Ja bym polecał Rescure Hacker. Jest darmowy, lecz dużo z nim roboty :stuck_out_tongue:

Chciałbym wszystkie ikony zmienić naraz z gotowej biblioteki ikon :slight_smile: tak żeby przy przeinstalowaniu systemu nie trzeba było wszystkiego na piechotę robić.

Dobre, naprawdę dobre :stuck_out_tongue:

Ps. IconPackager też odpada, bo jak stworze w nim bibliotekę to coś mi niektóre ikonki plików zmienia na inne niż powinien (np. plik mp3 zamiast ikony mp3 ma ikonę xls).

pozdro :wink:

No cuż widze tu wielka nuda.

No to coś od moich linków:

Program Ave. (zmienia dymki te z xp na aero z visty.)

Oto link:

http://www.sendspace.com/file/3bkueg

Instalacja jest opisana.

Radze po instalacji zmienić skin na Longhorn.

Niewiem czemu ale mi to niedziała :frowning:

A czy po isntalacji włączyłeś z tego program Ave.exe i dodałeś go do autostartu?

Tak zrobiłem tak jak pisałeś i podczas uruchomienia wyskakuje błąd i że zostanie ona zamknięta

Mi też nie działa :?

Wiecie, że nie wiem czemu tak może być? Mi wszystko działa od zainstalowania do teraz.

Może coś inaczej dam. Sprubujecie tak to otworzyć pod inną nazwą:

http://www.sendspace.com/file/hv2zr4

Pobierzcie, rozpakujcie, włączcie glasstoast.exe, dodajcie go do autostartu.

Jeżeli niezadziała to nie wiem co robić, może też wyjść na jaw razyko kożystania z tego programu :). Ale raczej nie powinno się nic złego stać.

Złączono Posta : 01.04.2007 (Nie) 8:44

Znalazłem w sieci legalny program, który pomoże nam zrobić aero glass w oknach (obramowanie), jednakże nie jest jakichś super, moim zdaniem nie jest najlepszy ale w ogóle się nadaje.

Działa nawet na traialach wb na skinach systemowych (typu luna)

PROGRAM NIE MA NIC ZWIĄZANEGO Z WINDOW BLINDS.

JEŻELI CHCĘ MI KTOŚ ZAŻUCIĆ ŻE TEN PROGRAM JEST TYPU CRACK NIECH SAM SPRAWDZI. JEST TO ODZIELNY PROGRAM, NIE POTRZEBA WB ABY DZIAŁAŁ.

to daj ten programik

No właśnie ja też jestem ciekaw co to za nowy wynalazek :mrgreen: