bartbartbart stosuj polskie znaki w pisowni, popraw posty - użyj przycisku
crespo1 i pakeroso Wasze ostatnie posty KOSZ :roll:
bartbartbart stosuj polskie znaki w pisowni, popraw posty - użyj przycisku
crespo1 i pakeroso Wasze ostatnie posty KOSZ :roll:
mam pytania czy jak mam wgrane inne programy z how to… w innej kolejnosci to moge bezobawy wgrac Vista Transformation Pack??
Nie musisz wgrywać Vista - możesz te aplikacje prócz niej - a jak ci zależy na Vista Tranformation Pack - to najpierw go
a jak wgram jak mam juz inne nakładki to beda jakies problemy??
Złączono Posta : 06.05.2007 (Nie) 16:38
mam problem. wgrałem Win Xp Ultimate ale nic mi sie niezmieniło. prosze o pomkoc
Wyczyść system32/dllcache
Brak dostępu do płyty Windows XP, i plików na dysku do SP 1 lub 2.
Bo jeśli one istnieją nic prtogram nie zmieni, bo pliki są natychmiastowo przywracane do oryginału
Witam.
Poszukuję dobrej i ładnie wyglądającej czcionki segoeui (dobrze nazwę napisałem?). Ja mam jakąś badziewną. Dziwnie wyglądają litery, zlewają się, itp.
Poszukuje takiej, która by wyglądała tak jak na waszych screenach, czyli prześlicznie.
Z góry dziękuję.
Fiestaszek
Prawoklik na pulpit > Właściwości > Wygląd > Efekty > Użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek ekranowych > ClearType
witam
mam problem z WindowBlinds. Jak włączam komputer to WB się nie włącza. Muszę dopiero go włączyć ręcznie, wylogować się i zalogować. Dodałem go do autostartu to aplikacja się włącza i wyskakuje okienko ale theme się nie zmienia :?
mam pytanko: zaimstalowałem zestaw ikonek z pakietu Crystal są fajne ale nie widać świecenia monitorków sieci w trayu.
Czy można te ikonki jakoś wymienić?
Tu macie skin Windows Vista z Windows Vista. Ale nie jestem pewien czy beda działać. Pewnie nie, ale warto spróbować
Nie działa
alex11 nowy link wiele nie zdziała ^^
Skin do FF(FireFox) upodaniający go do IE
Arek F. proponuję FastAero do robienia glassa takiego jak w Vista.
UWAGA! Program nie działa w pełni dobrze z GG - nie można zamknąć listy kontaktów
Na niektórych komputerach może nie działać poprawnie
zainstalował już ktoś to aerofast??
jak tak to można prosić o screena jak ten program robi efekt aero
Tak. Ja instalowałem. Włączam… otwiera się notanik (z efektem aero), później ruszam myszką i totalna zwiecha. trzy razy sprawdzałem :evil:
Tak, ja zainstalowałem i oto screen:
A masz styl Vista?
Jak tak to:
Po uruchomieniu alt+crtl+del
I zamknij - glass powinien działać
Jeśli nie - nie dziwię się
Niestabilny program
Miałem Windows Aero :x
Teraz działa ale i tak jest nie stabilnie, czasem się wyłącza po za tym jak zamiast minimalizować to okna się wyłączają ! Chętnie zainstaluje jak będzie już stabilna wersja
spoko ten areo ale zamula;(