zamula ok 10mb a
jak wyłączyć to okienko z programem i skrócić czas ładowania
zamula ok 10mb a
jak wyłączyć to okienko z programem i skrócić czas ładowania
Ja mam śmieszny problem
Nie moge odinstalować Vista Drive(czyli te paski pod dyskami)
Włączam proces deinstalacji, ale paski nadal są…
Da się coś z tym zrobić bez konieczności re-instalu systemu ??
włożyć płytę z windowsem i naprawić (wgrać jako aktualizację) jak coś w zostało w plikach systemowych
Tyle, że ja nie mam płyty od Windy
Pozyczyłem, bo moja mi sie zaprzeproszeniem ****
Panuj nad słownictwem - Forum to nie rynsztok.
Agaton
Witam
Czy komuś z was udało się zainstalować lub przenieść Windows Calendar lub Windows Mail z Visty ?
Mam problem z WindowBlinds. Zainstalowałem go, dodałem styl z pierwszej strony, ale gdy zmieniam z XP na Viste w WB to system wygląda nie jak Vista, tylko jak Win 98 :evil: W czym tkwi problem? A do tego mam WindowBlinds pełną wersję, a nie demo;/
Już jest wszystko OK, wsytarczył reset kompa. Sorry za kłopot:)
Teraz już jest Vista, to po co się w to bawić?
Ja czeęsto po zabawie z tym miałem reinstalcje systemu
domin89 , tak naprawde szukanie nie boli, wsytarczy zresetować komputer i ponownie dać skin
Witam.
po pierwsze zauważyłem że program “ToolTip” koliduje z “glass2k” i po jakimś czasie okno staje się nie aktywne np w edytorze tekstu nie da sie zaznaczyć tekstu albo w eksploratorze zaznaczyć pliku mimo ze po 2xLPM folder/plik można otworzyć. wyłączenie ToolTip’a załatwia sprawę
ale mój problem polega na czym innym a mianowicie:
jak ustawić ten dolny pasek zadań w eksploratorze?? żeby opcje usuń plik/przenieś itp były pod spodem (tak jak na screenach), a nie po lewej?? od którego programu to zależy??
mam zainstalowane: styler, wb5.5, VIP, VTP6.0 chyba tylko te programy mogą być za to odpowiedzialne
Windows Blind (a właściwie skórka) zmnienia położenie paska. Być może masz złą skórkę lub złe ustawienia WB
Energize Fajny pack zainstalowałem go wczoraj zmienia on ikony programów a zresztą zainstalujcie go sami mi systemu nie popsół
Złączono Posta : 25.06.2007 (Pon) 11:08
Mam pytanko. Pobrałem VistaRTM Version Label i fajnie, działa. Ale czy można tak zrobić żeby zamiast Windows Vista RTM build… wyświetlał inny tekst, taki jaki ja chcę ?
No nie wiem, u mnie tak to pięknie nie wygląda ;] i nie chciało się zainstalować do końca, nie wiem może ja coś źle robie.
u mnie normalnie się zainstalowało
energize akurat jest spoko, bo oparto je na XPize (niepodmienia plików systemowych, tylko zmienia w nich grafiki, na dodatek tworzy kopie zapasową oryginałów).
A ja ma mtakie pytanko. Jestem nowy i proszę, żebyście na mnie nie najeżdzali, że piszę (może dla Was) takie głupie problemy, ale mnie to dręczy ;] .
Chodzi o to, że zrobiłem całe HowTo zgodnie z opisem i po kliknięciu w ‘Menu Start’ widać ikony, ktorych nie powinno być ;] . Poniżej podaje obrazek z zaznaczonymi ikonami (których tam nie powinno być, przynajmniej nie było w Waszych SS ) . Jeśli jest jakaś mozliwośc usunięcia tego to proszę o jakąś szgółową instrukcję .
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Kłaniam się nisko
PPM na pulpit -> Właściwości -> Wygląd -> Schemat kolorów ustawiasz na 48px
Oki dzięki wielkie . Ale jak zmienie na 48px to wtedy odstępy między ikonami są tak duże, że mając na pulpicie kilka ikon wydaje się on zawalony ;] . Może jest jakiś inny sposób?
a ja mam problem z vtp 6 final i 7 a mianowicie przy instalcji jest opcja MEDIA CENTER na screenach tex ją widziałem a u mnie nawet po kilku instalacjach jej nie ma ,przeszukiwałem wszystkie dyski itp. a to sie poprostu nie instaluje nie instalują sie teź wygaszacze , photo printing wizard - cokolwiek to jest volume control :evil: co robić mam powiedcie pliz pomocy :roll: :!: aha i podczas instlacji pokazuje sie error o treści it appeared that uxtheme.dll patching doesn’t support operating system. if you’re sure that you are not using any beta service pack or beta operating system please contact me. opcje ok cancel POMOCY
Złączono Posta : 27.06.2007 (Sro) 21:13
juź nie odpisujcie wiem co sie dzieje … gdyby ktoś miał ten problem … media center instaluje sie tylko pod win xp media enter a pod professional i home nie