, ale potem jak to się zainstalowało nie miałem na pulpicie nic poza tapeta tak czemu??
Ej, a jak zrobić w tym VTP 6, aby te okna były tak samo przezroczyste jak w Viście? :?
W opisie programu na Vortalu DP, napisane jest, że program zawiera “cały styl okienek przypominający pełny wygląd Aero z włączoną przezroczystością”, a przezroczystości nie mam.
Jak mam to zrobić? :?
A zrobiłeś to w Trybie Awaryjnym?
Tak
A czy jest to how-to dla systemów 98\Me\200x??
arlid gdy widzisz tylko tapetę wciśnij klawisze CTRL+ALT+DEL, wciśnij przycisk “Nowe zadanie” i wpisz explorer.exe i powinno być OK.
A czy jest to how-to dla systemów 98\Me\200x??
Arek F. dzięki zaraz spróbuje tak zrobić od nowa
Tylko do Windows XP.
Nie zmieniło mi ikonek :
Mój Komputer, Moje Obrazy i tak wygląda panel sterowania (wolę się upewnic jeżeli nie ma czegoś) . Moglibyście mi przesłac te ikonki lub jakieś sugestie dotyczace problemu. nie pisałem tego do działu z prośbami o ikonki, poieważ myślę iż to dotyczy tego tematu. Jak się mylę, prosze o przeniesienie.
Niema przezroczystości obramowań jak w win vista ponieważ ten windows blinds to nie jest pełna wersja…to taka darmowa która posiada mniejsze możliwości. Musisz mieć full wersje by się prezroczysto zrobiło…
Arku.F mam do ciebie pytanie…mam pełną wersją windows blinds 5.10 gdy okno jest małe…znaczy nie jest na cały ekran to jest obramowanie przezroczyste ale gdy okno jest duże to robi się takie coś z obramowania:
Plichu to jest chyba mankament stylu , ale mogę się mylić.
Tak ma być.
ehh czasem dzije się tez tak że okna lekko skaczą i jakby obramowanie próbuje się zrobić przezroczyste ale nic z tego nie wychodzi…ehh niewiem może to niestabilna praca programu
Arku moze w koncu odpowiesz mi co mam zaznaczyc w menu instalacyjnym vista transformer 6 ?
Jak wyłączyć Konsole Odzyskiwania systemu Windows??
Proszę na przyszłość przeczytać całe HowTo.
tak a gdzie pisze jak wyłaczyć ją??