Ogame.pl!

Co sądzicie o tej gierce ?? http://www.ogame.pl ??

no sprawdziłem nawet orginalna produkcja :lol:

To sprawdz!! na poczatku moze sie wydac nudna!! ale puzniej rewelka 8)

narazie nie chce mi się sprawdzać bo mam mało czasu powiedz o co chodzi i wogóle jak to pogadamy co dalej

Gier on-line strasznie duzo sie wylęgło ale ta nazleży to jednycj z ciekawszych :smiley: B.dużo opcji i duża grywalność :wink:

Na którym grasz universum?? i ile masz pkt. !!

grałem na 10 universum. przez pewien okres była to fajna gra. ale jak się lekko rozpędziłem to ciągle lepszi mnie atakowali i skasowałem konto. więc wg mnie gra jest do kitu. ;/ :? :evil:

Ja grałem troche na un14, szybko jednak mi się gra znudziła :!:

Ja grałem w to ale też mi sie znudziła wole Dark throne

Bardzo fajna gra,ale niestety nie gram juz bo nie mam na to czasu.Wole przeznaczytć czas na bardziej pozyteczne rzeczy :slight_smile:

No ale w niej nieczba duzó robic!! tylko od czasu do czasu cos kilknąc 8)

Gra jest fajna czasmi w nia pogram…

jak co to gram na U6

Dła początkujacych graczy proponuje grac na universum niedawo powstałym bo na tych co sa najduzej sa same “giganty” ktore nas szybko zniszcza:P :smiley: 8)

Ja gram na Universum3 i kolega pomaga mi od czasu do czasu przysyłając pokojowe floty z surowcami (zazwyczaj po 3tys. z każdego surowca) :slight_smile: więc nie jest tak źle :slight_smile:

To jest zabronione przez regulamin :smiley:

Ja gram w Ogame.

Gierka wciągająca, polecam wszystkim.

Mój Universum: 3

JA tez gram w ogame i bardzo mi sie to podoba. Zapraszam jesli ktos chce do mojego sojuszu o nazwie SpaceWolves na uni 26. Moze byc baardzo fajnie. :smiley: ZAPRASZAM! !!

Grałem na Universum 6 i niedawno skończyłem grać, bo normalnie wkurzała mnie gra. Co chwile ktoś mnie atakował :frowning: