Witam wszystkich, mam następujący problem… Posiadam przeglądarkę opere 19. Problem polega na tym, że po ściągnięciu tej przeglądarki odtwarzają mi się filmy na youtube ale na niektórych innych portalach nie… Naciskam przycisk play pokazuję że się ładuje później zatrzymuje i nic nie wyświetla… Dla porównania ściągnęłem również przeglądarkę Mozile oraz Explorera i na tych przeglądarkach również występuje ten sam problem… Macie jakiś pomysł ??? ??
Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.
Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.
Zainstalowałem i nadal bez zmian… Kurde wcześniej wszystko działało, ściągnąłem tylko nowszą operę i teraz na wszystkich przeglądarkach jakich bym używał jest to samo…
http://time.is/ Wejdź na stronkę i napisz, jak wyświetla Ci się czas. Czasu systemu windows, musi się zgadzać z czasem z internetu, inaczej sypie to błędami certyfikatów aplikacji powiązanych z internetem, czyli z błędami przeglądarek też. Wychodzi też na to, że korzystasz z zawirusowanego systemu, gdyż nie jesteś w tym biegły, żeby samemu dać sobie radę.
A jaki system? Jeśli XP, to masz w C/Windows/Windows32/Macromedia/Flash/ plik mms.cfg - otworz w notatniku i wklej poniżej wpisów ustawień tekst ProtectedMode=0 potem w menu plik kliknij - zapisz. I to by było tyle. Ten wpis wyłączy tryb chroniony flashplayera.
Przeglądnij może ustawienia opery, może na prawdę coś tam jest zablokowane. Można też spróbować usunąć dane przeglądarki by miała ustawienia fabryczne.
We wszystkich przeglądarkach? To pewnie masz ustawione w zaawansowanych właściwościach systemu, ustawienia, opcje wydajności, efekty wizualne na najwyższą wydajność. To częsty bug, gdyś w domyślnych ustawieniach systemu, jest wyłączona animacja i różne efekty. Stąd częste są błędy flasha.
Zaznacz pierwszą opcje - niech system windows wybierze optymalne ustawienia. Potem zastosuj, OK i restart komputera.
No zmieniłem na optymalne ustawienia windows i dałem restart ale dalej jest to samo . Ale wydaje mi się że nie chce mi odtwarzać filmików tylko w formacie MP4… Może jakiś kodek ? Czy jakieś wtyczki brakuje…