Pes 6

Wow!! :shock:

Ja troszke napisze i zobacze czy sie zgodzicie z moja opinią czy nie.

grywalność na duzym poziomie,mniej techniczne jak w pes 5 ofensywa bierze góre nad defensywa jak w pes 4,podania sa lżejsze zwłaszcza te z klepy-aby zawodnik do ktorego zaadresowaliśmy podanie miał mniej miejsca w momencie przyjecia gały,rzuty wolne masakra trudne,powrót do starych rozwiazań z pes 4,przewaga napastników nad obrońcami szybcy sa skubańcy,gra w obronie wymaga wielu godzin treningu,sterowanie juz niejest takie precyzyjne bynajmniej na tyle aby zartrzymać szarżujacego napastnika,dokładniejsze podania i strzały(ale nadal można sypnać gola z 25m,ale niema mowy o notorycznym sciaganiu pajeczynek) teraz sa bardziej wyważone,arbitrzy gwizdaja juz mniej ale za wslizgi sa bardziej szczerzy :P,bramkarze czasami robia takie głupoty ale to mały szczegół i tak jest super,komentarz borka i kołtonia niskich lotów.

Oj!! Zgodze się jak najbardziej :!:

Ronni_92 czyli lepsze ten komentarz z FIFY07 Szaranowicza i Szpakowskiego. :-o

A słyszałeś Borka i Kołtonia w PES 6?? :-s

Borka lubie ale ten komentarz do… bani :x

ten z fify jest gorszy borek i Kołtoń o wiele lepiej spisuja sie od duetu Szpakowski i Szaranowicz.

Niestety nie.

No to źle. :-x

Złączono Posta : 21.11.2006 (Wto) 16:47

ramirez1 ulżyłeś mi. Już myślałem, że bedzie gorszy.

nikt tu niepowiedział ze coś z fify jest lepsze i niema zadnego “czyli” krzychu13 a i chłopaki musze coś wam wyznać bez bicia :)zeszmaciłem sie :frowning: bo grałem w fife ale da sie to naprawic nowym pesem :slight_smile:

Złączono Posta : 21.11.2006 (Wto) 16:55

krzychu13 ulżyć to ty sobie możesz na flecie w toalecie :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 21.11.2006 (Wto) 16:59

Edit mode troche zakrecone he he

To czemu oceniasz Ich komentarz?? Daremne :x

Witam

Tak sobie myślę czy sobie nie zrobić prezentu na jesień bo ostatni pES jaki miałem w ręku to chyba był “3”.

Mam kilka pytań:

1. Jak duże róznice są miedzy PES 3 a PES 6? Kolosalne? Średnie? Znikome? Bardziej w menusach? Technice gry?

2. Czy Sempron 2500+, 1gb ram, radek 9550 to wystarczająca konfigura żeby pociągnąć nowego PESa w full detalach i sensownej rozdziałce? Czy gra haczy w jakichś momentach?

3. Skąd można pobrać te “kity” i inne bajerki? Jest jakas opcja w grze kierująca bezpośrednio do takich aktualizacji? (nie chciałbym się wpakować w jakieś bagno, z którego potem nie wyjdę…)

4. Czy te komentarze bubków Borka & Kołtonia są doprawdy tak drętwe? Chodzi o ilość commentsów czy ich jakość?

5. Czy w trybie kariery, tudzież jakiejś ligi (sezonu czy jak to teraz w PES6 jest) transferów dokonuje się na zasadzie pełnej dowolnosci, za jakies punkty zdobyte w meczach czy za kasę?

Pozdrawiam

ad.1 Pes3 był bardziej podobny do 5 niż do 4 i 6. Jest bardziej dynamiczna i szybsza.

ad.2 Ja w niego grałem na Sempron 3000,radek 9550 i 512Ram i chodziło na medium 1024-768(nic nie przycinało)

ad.3 Ja się kierowałem stronką. Ściągasz KitServer i masz orginalne stroje wszystkich drużyn , np. 620 piłek do wyboru :lol: i dodatkowe stadiony (nie będe się rozpisywał).

ad.4

sam jesteś bubek :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (ja tam ich lubie), ja wyłanczam dźwięk i słucham muzyki…

ad.5 Zaczynasz z jakąś ilością ptk., za każdy mecz dostajesz ptk. (w zależności od wyniku i priorytetu meczu). Nie możesz zejść poniżej pensji zespołu (kasa dla graczy itp.). Punkty tracisz tylko na transferach.

1.Różnice sa poczytaj też jakieś recenzje oprócz tego co my tu piszemy.niektóre znane rozwiazania powróciły z czwartego pesa jest ich kilka.

2.Jasne(zalecane Win.Xp,1.2ghz,256 ram,graf.64)

3.Niewiem.

4.Komentarz jest jak juz napisałem niskich lotów bo jest przetłumaczony z Angielskiego na Polski.Zdarza sie czasami zasada Kali mówić,Kali rozumieć itp.

5.Jak zawsze wzystko można zrobic w edit mode nowościa jest to ze pozostaiono wolne miejsca na własne druzyny

1. http://www.issonline.pl , wystarczy sciagnac option file i sa wszystkie druzyny i herby oryginalne :]

drużny czy nazwy drużyn?

mi chodzi o takie stroje.

A i jeszcze można importować herby i nazwy zawodników z Pes5 jak się ma zainstalowanego (ja tak zrobiłem).

Dzisiaj przyszłali mi PES 6. Zaraz instaluję.

Złączono Posta : 22.11.2006 (Sro) 15:08

Pomocy!

Jak ustawic sterowanie w PES 6 takie samo jak w FIFA 07?

Miła ktos taki problem?? przy uruchamianiu gry wyskakuje takie okno

http://img245.imageshack.us/my.php?imag … qqqcw5.jpg

i niewiem co dalej z tym robic

A może kup oryginała??

Złączono Posta : 22.11.2006 (Sro) 16:43

L2-Z

R2-Shift

L1-Q

R1-E

Strzałki-wiadomo

/-W

[]-D

X-S

O-A

usiasc w kącie i płakać :frowning: :cry:

chyba temat KOSZ

Złączono Posta : 22.11.2006 (Sro) 16:45

kriss pomogl bym ci ale niegralem w fife i niewiem jak tam sa klawisze :slight_smile:

Hehe. Ja odpowiedziałem na pytanie krzycha13 :smiley:

Kriss , a jak to ustwić w PES 6? Bo tam jakoś trzeba przestawiać? Może mi ktoś dać Option File z ustawieniem z FIFA 07?