Piłka nożna

Ściema :!:

Ktoś już zdementował? Jakieś info?

Uważam ,że barca może sie pokusic o Boruca.

Valdes jest w mizernej formie :wink:

EDIT

Co myśliscie o transferze Carlos Tevez do man u ?

Ja myślę, że to świetny zawodnik, w man u takiego brakuje.

Klub obecnie rozmawia z pilkarzem.

Byłoby świetnie, bo brakuje im drugiego klasowego napastnika,obok Rooneya.A co sądzicie o tym :stuck_out_tongue: http://pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=71841

Bardzo dobrze by było gdyby Jurek podpisał konrakt z Recreativo Huelva.

Przynajmniej będzie nr 1. W Realu niestety by grzał ławe, bo Iker obecnie jest w świetnej formie.

Tevez o krok od ManU jaram się. Pod koniec sezonu wymarzyłem sobie 3 napastników których widziałbym w parze z Roonim. Byli to: F.Torres,Tevez lub D.Villa. Torres wiadomo, przejdzie Tevez będzie pięknie. Nawet może i piękniej niż byłby to Torres czy Villa. Tevez kot :slight_smile:

ps. Pozdrawiam kibiców ManU, którzy opanowali tą stronę :slight_smile:

A co sądzicie o nowych strojach wyjazdowych Arsenalu ??

http://www.arsenal.com/Images/k/kitlaunch1.jpg

http://www.arsenal.com/Images/k/kitlaunch2.jpg

jakoś takie zwyczajne zobaczymy w rzeczywistości

Jak dla mnie to nawet ładnie wyglądają.

Chociaż wolałem stare wyjazdówki :slight_smile:

Według mnie te żółte koszulki i czarne spodenki były o wiele lepsze… :x

Smolarek ma propozycję z Borussii Dortmund na podpisanie kontraktu do 2014 roku czyli do końca kariery co wy na to??

No panowie Polska awansowała…ale zagra z Argentyną ehh .Janczyk jak dla mnie wymiata na tych mistrzostwach.Może jakiś transferek na zachód :smiley:

A co do Koreańczyków-co speeda mieli :o ,jeździli polaków jak chcieli ale na szczęście Białkowski dał radę. 8)

Patrząc na wczorajszą grę Polaków nie robie sobie jakiś nadziei na sukces na MŚ

ale że brazylia przegrała z USA i jest na 3 miejscu to jest lekka sensacja

Ale i tak awansują :ok:

no tak ale to trochę wstyd dla nich że z trzeciego miejsca

W sumie to brazylia zawsze uważana jest za czarnego konia mistrzostw :slight_smile:

Złączono Posta : 07.07.2007 (Sob) 20:52

Cesc w Realu ? Robinho w Arsenalu ?

Według hiszpańskiej prasy Real Madryt jest poważnie zainteresowany pomocnikiem Arsenalu Londyn, Ceskiem Fabregasem. Menadżer Kanonierów nie jest zwolennikiem tego transferu jednak zgodzi się na to jeżeli do Londynu trafi Brazylijczyk, Robinho.

Jeżeli miałoby dojść do takiej wymiany musiałby zgodzić się na to nowy trener Królewskich, którym zostanie najprawdopodobniej Bernd Schuster ( do prezentacji ma dojść w poniedziałek ). Niemiec chciałby mieć Hiszpana w swoim zespole

Źródło: marca.com

Co Wy na to ? Jak dla mnie Robinho w Arsenalu to bomba :!:

Świetnie by zapełnił luke po Henry’m

a co powiecie o tym wybryku pseudokibiców Legii Warszawa którzy zdemolowali cały stadion we Wilnie??Mi na takich ludzi brak słów,mają przyjemność z tego że robią rozróby i niszczą co popadnie,dzięki takim rozumnym osobą wszyscy Polacy cierpią bo przez nich niszczymy sobie i tak słabą opinię o nas.PZPN powinien jakoś zaostrzyć środki bezpieczeństwa jak np w Anglii czy Holandii kibic powinien dostawać kartę na której zapisuje się jego wybryki,jak coś przeskrobie nie powinien zostać wpuszczony na jaki kolwiek stadion.

SeBoLaS Angielscy kibice są grzeczni tylko u siebie w kraju.

Jak wyjadą na jakiś mecz za granice to zaraz robią burdy.

Np mecz AS Roma - Manchester United ( każdy wie co tam się działo w przerwie )

Anglicy za granicą są niczym złe psy spuszczone z łańcucha :?

Bernd Schuster nowym trenerem realu madryt.ale że niemca zatrudnili bleee :-s :mrgreen: