Nie am co, ale trener dobry. z Getafe odwalił kawał dobrej roboty - zobaczymy jak bedzie z Galaktycznymi
ale nie wiem czemu oni zwolnili Fabio Capello przecież po tylu latach z nim real znowu został mistrzem Primera Division
Odwalił kawał dobrej roboty w tym sezonie.
Niestety Real zawiódł w rozgrywkach LM.
nie tylko Real ale zaraz go wywalić z posadki,przesada
Jak dla mnie największym rozczarowaniem tej edycji LM był Man U.
A LM to był cel nr 1 dla Realu - można było sie tego spodziewać, że go wyrzucą po odpadnięciu z LM - ale to troche chore.
a czemu niby??
Przez grupe przeszedli bardzo ładnie. No i ten pogrom nad AS Roma, to było coś pięknego.
Z Milanem u siebie zagrali dobre spotkanie. We Włoszech rewanż zagrali jak ospali, nic nie wychodziło składnie.
Szczerze :?: Widziałem Man u w finale jak nic
Nowa edycja LM rusza już we wrześniu, zobaczymy jak to wszystko się ułoży
Najważniejsze żeby Tevez przeszedł, wtedy razem z Rooney’em beda tworzyć wspaniały duet…
Jeśli oddadzą Robinho to będzie glupota
Słyszałam też takie pogłoski, że Arsenal Londyn ma za Robinha dać Realowi Madryt Reyesa i coś dopłacić. Według mnie to byłoby lepsze rozwiązanie (dla Kanonierów oczywiście :D), bo głupotą byłoby oddawać Cesca :?
Zobaczycie co się będzie działało w LM za rok.
Juve już teraz się wzmacnia więc szykujcie się na lanie fani “galaktycznych” i reszty dziadostw
Co Ty opowiadasz :shock: na podstawie kilku transferów snujesz taką głupotę-Grygera?Salihamidzić?Iaquinta? o tych wzmocnieniech mówisz?
no akurat galaktyczni i '‘reszta dziadostw’'o wiele lepiej się wzmacniają od Juve.
Real M:Metzelder,Pepe,Saviola,wraca wielu z wypożyczeń np.J.Baptista
Bayern:Klose,Toni,Ribery,Ze Roberto
Man Utd:Teves,Anderson,Nani,Hargreaves,
itp, itd nie chce mi się więcej pisać ehh…
Dorzuć do tego Andrade,Tiago,Almirona i najprawdopodobniej Barzagli.Jeśli do tego mamy jeszcze Chieliniego,Bufona,Trezeguet,Camoranesi,Nedveda i Del Piero to dopiero jest paka :]
Przypominam że Juve nie będzie grało w LM więc porównywać go z takimi zespołami jak Manu,Bayern czy Real pod względem transferów nie ma większego sensu.
Najbardziej śmieszy mnie transfer Pepe.28 milionów euro za takiego zawodnika.Za takie pieniądze można kupić światowej klasy napastnika a nie obrońce takiej klasy.I tak zobaczycie że Real będzie grał to co zawsze.“Galaktyczni”
po odejściu Pereza tak się o nich nie mówi pewnie nie wiesz nawet skąd ten przydomek. a cena to spekulacje prasowe
Zgadzam się, to spekulacje prasowe ponieważ członek zarządu Porto wyjawił że to nie 28 milionów euro, a 30 milionów
Real jak zawsze byle jak najwięcej wydać nie patrząc czy ktoś jest akurat tyle wart.Ostatnim dobrym transferem Realu był Zinedine Zidane (skąd on do nich trafił ? ) no i może jeszcze Ramos się pokazał chociaż moim zdaniem do najlepszych troche mu brakuje :roll:
a RvN to co? Ramosa wiele drużyn chce
To nie ten sam Ruud który był na początku w Manu :roll:
Król strzelców w pierwszym sezonie… hmm słabo gra
co do Pepe media Hiszpańkie mówią o 12 mln
Ty też mnie śmieszysz. Widziałes chociaż jeden mecz z jego udziałem?
O klase przewyższa wszystkich obrońców Juventusu
na zagranicznych forach o Porto piszą że 12 Pepe 18 R7 +Bestia