Piłka nożna

ojj chyba kolejny kibic barcy przeciwko mnie :mrgreen:

dobra koniec gadki :stuck_out_tongue:

Maradona vs. Ronaldinho

http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=2657

Który lepszy?? :smiley:

Jak na moje nie ma jednoznacznie najlepszego piłkarza i trudno wyłonić czy lepiej gra Ronni czy Kaka, więc nie widze sensu dalszej dyskusji na ten temat. :slight_smile: Oby dwaj grają bardzo dobrze :stuck_out_tongue: Można powiedzieć, że należą to najlepszych piłkarzy na świecie :smiley: Tylko tak ogólnikowo mozna to określić.

Nie tylko widze co piszesz: najpierw gadasz jaki to Ronaldinho nie jest [beep] a potem prowokujesz głupimi tekstami - tak więc skończ :?

Złączono Posta : 01.09.2007 (Sob) 21:13

I jest to jednocześnie tak samo absurdalne jakby się porównywało Rafael’a Nadal’a do Roger’a Federer’a.

co napisałem o nim?? tylko to że jest wielu lepszych piłkarzy od niego :roll:

Wymień. Tylko nie mów, że Robinho i Kaka.

chłopaki spokojnie bo przez takie kłótnie tematy są usuwane :stuck_out_tongue: :mrgreen:

A jak temat zniknie to gdzie będziecie gadać o piłce?? :mrgreen:

ehh… lepiej skończ, bo to się zaczyna od początku :?

Jak to jest gadanie o piłce… głupie napinki :?

Sam widzisz…

Może pogadamy w końcu o piłce co… :wink:

wkońcu :stuck_out_tongue:

oglądaliście wczoraj mecz o superpuchar??

Tak. Liczyłem na Milan i sie nie przeliczyłem. To by było już za dużo jak na Seville :wink: Milan pokazuje, że jest jedną z najlepszych drużyn na świecie :slight_smile:

Ile było?

ja lubię tą i tą drużynę, ale wczoraj liczyłem na Seville, miałem nadzieje że wygrają dla Puerty, a to co zrobili Kaka i Seedorf było piekne…

3:1. Piękny gest Seedorfa jak schodził z boiska :brawo:

3-1 dla Milanu

Ale Kaka nie strzelił z karnego, dobrze, że piłka spadła mu na głowkę i i udeżył z bani do bramki, strzelił na raty ale zawsze :wink:

http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Antoni … 29809.html :brawo:

Co zrobił?

a sevilla chciała wygrać dla puerty

Ściągnął koszulke i pokazywał wszystkim nazwisko na koszulce Puerty.