Piłka nożna

prezydent powiedział to już dawno :stuck_out_tongue:

…a jak klub nie chce sprzedać a drugi wykłada kasę to sie wystawia cenę nie bagatela :stuck_out_tongue:

BTW.

to już Messi wymiata “brazylina” wiec …

xulu no, ale sam pomyśl - Czy Laporta puściłby taką gwiazdę jak Ronaldinho albo Messi…

:smiley:

zauważ że taką opinie nie wystawił tylko kibic realu.

to że do rozmów w ogóle doszło świadczy o tym że sam zawodnik nie chce grać dla barcy i szuka innego klubu

no to kto wg ciebie jest najlepszym piłkarzem globu he?

Ja Roniego uwoelbiam i uważam go za najlepszego

w naszych czasach to był Zizou, niestety już nie gra, a teraz jest sporo dobrych piłkarzy i lepszych od ronaldinho, pierwszy lepszy-Kaka, następny-Messi.

ronaldinho był dobry w pierwszym i może drugim sezonie w barcelonie, założę się że nawet nie znałeś takiego kogoś jak ronaldinho gdy grał w PSG, lub Gremio Porto Alegre

Kaka

napewno nie, kaka to taka panienka na boisku, jak ktoś mu piłke zabierze to kładzie sie na murawie i faulu sie domaga

a właśnie gdy grał w PSG to był mój ulubiony klub wtedy

Takie wymienianie najlepszych zawodników świata mija się z celem i skończy się (doświadczenie :-D) kłótnią. Nie ma najlepszego zawodnika na świecie - są JEDNI Z NAJLEPSZYCH na świecie. Oczywiście w tym gronie znajdą się Kaka, Ronaldinho, Messi etc :slight_smile:

Jeśli weźniemy pod uwagę poprzedni sezon w wykonaniu tych dwóch graczy o Kaka wypada o niebo lepiej

:x skąd ty masz takie spostrzeżenia ?? To co napisałeś to bardziej pasuje do C.Ronaldo :mrgreen:

Ale trzeba tez wziąść pod uwage że narazie nie ma takiego gracza jak kiedyś np. Pele, że gra kilka równych sezonów

mister1294 nie przesadzaj już. Kaka jest dobry i tyle! A powtórzę jeszcze raz

o lol :shock:

a teraz już nie jest? odszedł ronaldinho do barcelony to ulubionym klubem jest barcelona :x

Bo ja te mecze oglądałem po to żeby Ronaldiniego zobaczyć

Ronaldinho jest dużo lepszy od Kaki

do niego dodać np. Eusebio, Di Stefano, Puskas i wielu innych

Diego Maradona

Wiem że jest dobry wcale za słabego go nie uważam ale wolę ronaldiniego poprostu :wink:

Ja nie wiem czemu sądzicie, że Kaka to panienka na boisku… Jak napisał SeBoLaS to raczej C. Ronaldo :stuck_out_tongue:

:?

według mnie ten temat trzeba zakończyć, bo o tym możemy “rozmawiać” długooo…

PS. powinno być tak

Kaka jest dużo lepszy od ronaldinho

a o tym lepiej nic nie mówić :x

goodprogram sam prowokujesz np. tym:

Więc skończmy tą głupią gadke!