prezydent powiedział to już dawno
…a jak klub nie chce sprzedać a drugi wykłada kasę to sie wystawia cenę nie bagatela
BTW.
to już Messi wymiata “brazylina” wiec …
prezydent powiedział to już dawno
…a jak klub nie chce sprzedać a drugi wykłada kasę to sie wystawia cenę nie bagatela
BTW.
to już Messi wymiata “brazylina” wiec …
xulu no, ale sam pomyśl - Czy Laporta puściłby taką gwiazdę jak Ronaldinho albo Messi…
zauważ że taką opinie nie wystawił tylko kibic realu.
to że do rozmów w ogóle doszło świadczy o tym że sam zawodnik nie chce grać dla barcy i szuka innego klubu
no to kto wg ciebie jest najlepszym piłkarzem globu he?
Ja Roniego uwoelbiam i uważam go za najlepszego
w naszych czasach to był Zizou, niestety już nie gra, a teraz jest sporo dobrych piłkarzy i lepszych od ronaldinho, pierwszy lepszy-Kaka, następny-Messi.
ronaldinho był dobry w pierwszym i może drugim sezonie w barcelonie, założę się że nawet nie znałeś takiego kogoś jak ronaldinho gdy grał w PSG, lub Gremio Porto Alegre
Kaka
napewno nie, kaka to taka panienka na boisku, jak ktoś mu piłke zabierze to kładzie sie na murawie i faulu sie domaga
a właśnie gdy grał w PSG to był mój ulubiony klub wtedy
Takie wymienianie najlepszych zawodników świata mija się z celem i skończy się (doświadczenie :-D) kłótnią. Nie ma najlepszego zawodnika na świecie - są JEDNI Z NAJLEPSZYCH na świecie. Oczywiście w tym gronie znajdą się Kaka, Ronaldinho, Messi etc
Jeśli weźniemy pod uwagę poprzedni sezon w wykonaniu tych dwóch graczy o Kaka wypada o niebo lepiej
:x skąd ty masz takie spostrzeżenia ?? To co napisałeś to bardziej pasuje do C.Ronaldo :mrgreen:
Ale trzeba tez wziąść pod uwage że narazie nie ma takiego gracza jak kiedyś np. Pele, że gra kilka równych sezonów
mister1294 nie przesadzaj już. Kaka jest dobry i tyle! A powtórzę jeszcze raz
o lol :shock:
a teraz już nie jest? odszedł ronaldinho do barcelony to ulubionym klubem jest barcelona :x
Bo ja te mecze oglądałem po to żeby Ronaldiniego zobaczyć
Ronaldinho jest dużo lepszy od Kaki
do niego dodać np. Eusebio, Di Stefano, Puskas i wielu innych
Diego Maradona
Wiem że jest dobry wcale za słabego go nie uważam ale wolę ronaldiniego poprostu
Ja nie wiem czemu sądzicie, że Kaka to panienka na boisku… Jak napisał SeBoLaS to raczej C. Ronaldo
:?
według mnie ten temat trzeba zakończyć, bo o tym możemy “rozmawiać” długooo…
PS. powinno być tak
Kaka jest dużo lepszy od ronaldinho
a o tym lepiej nic nie mówić :x
goodprogram sam prowokujesz np. tym:
Więc skończmy tą głupią gadke!