no i manchester united świetnie zaczął sezon wygrywając 1-0 ze sportingiem po bramce ronaldo. ale dziś najlepszym aktorem był edwin van der sar, który ratował skórę czerwonym diabłom w paru trudnych sytuacjach
według mnie bez Mourinho dużo nie zdziałają…
Arsenal też nieźle rozgromił Sevillę
sam tej decyzji mourinho na pewno nie podjął, lecz pod naciskami abramowicza. oznacza to wg mnie fakt, że rosjanin sie pogubił w całej tej sytuacji gdy chelsea juz nie zdobywa trofeów, gdy nie prowadzi w lidze. i teraz pytanie czy to początek końca chelsea czy zatrudnią kolejnego znanego trenera za wielkie pieniądze i będzie kolejna gorączka transferów…
Ciekawe kto przyjdzie…
Teraz jeśli Barca przegra mecz z Sevillą i Saragossą do Rijkard też odchodzi ;/
Jeśli chodzi o odejście Jose…
Dla mnie jest to wiadomość szokująca z rana. Nikt nie mógł przypuszczać, że nastąpi to tuż po meczu Rosenborgiem, tym bardziej, żę we wtorek Peter Kenyon mówił jeszcze, że Mourinho to klucz do sukcesu. Konkrakt zapewne rozwiązany za porozumienem stron bo rekompensata za zerwanie konktraktu była niebagatelna. Jednak mimo wszystko trzeba podziękować Jose za to wszystko co zrobił dla The Blues. To on dał nam znów mistrzostwo Anglii, to z nim zdobyliśmy pierwszy Puchar Anglii na nowym Wembey i w końcu to on sprawił, że Chelsea znów jest jednym z najsilniejszych klubów na świecie.
Dziękujemy!!
Jeśli chodzi o Avram’a Grant’a mam nadzieję, że to tylko okres przejściowy w którym nie stracimy punktów, a następnie zostanie zatrudniony kolejny doskonały manager, może Capello bezrobotny
Podziękowania dla Jose!
Wynik , jak wynik. Mecz jak dla mnie słaby , sporo sie nudziłem , a “Quatro Fantastico” na ktore Barca wydala 72 mln euro to tylko pare gwiadek.
Rosnie nam nowy Real…
Pozdrawiam.
Ronaldinho coś nie w formie ;/ Wszedł Iniesta, coś się zaczęło dziać potem jeszcze Dos Santos i gool. Zajebi… mają młodzież :yes:
Ale w pewnym momencie roni wziął na siebie cienżar gry, zaczął dryblować… np ta akcja gdzie messi nie wykorzystał prawie 100% szansy
Ronaldinho też zaprzepaścił tą sytuacje na początku meczu, mógł odrazu strzelać to nie poszedł dalej i róg… :roll: nie rozumiałem tej decyzji
no to zmarnował
Narazie Avram Grant i były asystent menedżera Jose Mourinho - Steve Clarke poprowadzą piłkarzy londyńskiego Chelsea w najbliższych meczach.
Słyszeliście o nim kiedyś?Bo ja nie. Z tego co wyczytałem to trenował on
Hapoel Petah Tikva, Maccabi Tel Aviv, Hapoel Haifa, Maccabi Tel Aviv, Maccabi Haifa i reprezentacje Izraela. No nie wiem czy se poradzi z Chelsea.
Bo żeby nie wylecieć tak 2 miejsce minimum musi w lidze zająć. No i jeszcze liga mistrzów…
Henry nic nie grał przez cały mecz, końcówka lepsza
Torure dość dobrze grał, troche się podterenuje, pogra i bedzie super
Abidal bardzo dobry mecz
Poza tym w ataku Barcy
Ronni - nie ma co się czarować grał bardzo słabo
Henry - j.w
Messi - najmłodszy, a zarazem najelepszy
Giovani - wszedł pod koniec i bardzo ładnie zagrał
Bojan - nie mogę ocenić bo grał zbyt krótko
Po pierwsze to trener przejściowy, a po drugie w meczu z Manu będzie słuchał Clarke’a bo to on zna lepiej zespół. Kibice Chelsea wierza w zwycięstwo!
-
Guus Hiddink
-
Jurgen Klinsmann
-
Didier Deschamps
-
Avram Grant
-
Fabio Capello
-
Juande Ramos
-
Gianluca Vialli
-
Marcello Lippi
-
Mark Hughes
Lista następców Jose, Hiddink lub Ramos wydaje się być trenerem, który może osiągnąć wiele z CFC
Pzdr dla kibiców The Blues!
Po odejściu Jose Murinho także chce odejść Drogba
Zaraz wszyscy po odchodzą :roll:
Co do Jose Murinho to narazie nie będdzie nikogo trenował i chce być daleko od mediów itp. Szkoda trenera.
Co bęzie dalej nikt nie wie :?
abramowicz sie już pogubił w tym wszystkim i możliwe, że to początek końca wielkiej chelsea. i dobrze, bo ten klub na to nie zasługuje naprawdę. wystarczy spojrzeć taki nottingham forest gdzieś tam się męczy po 2 lidze, klub z tradycjami, bo brakuje pieniędzy, a abramovich wszystko chciał za pieniądze kupić chelsea
FC Barcelona - Sevilla 2:1 =D>
Pięknie :!:
I nareszcie Camp Nou będzie zadaszone
http://www.sport.es/info/galerias/galer … _14239.JPG
http://www.sport.es/info/galerias/galer … _14234.JPG
http://www.sport.es/info/galerias/galer … _14233.JPG
=D>
Warto dodać , że Sevilla strzeliła bramkę w ostatniej minucie.