Piłka nożna

Nom 92’ :stuck_out_tongue:

po 50-ciu latach “istnienia” 8)

bardzo mi sie podoba nowy projekt :slight_smile: angielski architekt zna sie na robocie :mrgreen:

Ci co projektują to jedni z najlepszych na świecie (tyle dobrze :smiley: )

xulu a co sądzisz o wczorajszej wygranej? :slight_smile:

że ronaldinho i Eto’o to nie wszystko w zespole :stuck_out_tongue:

widać niekiedy ich braki ale wg. mnie barça to nie dwóch czy czterech tylko cala jedenastka co można było wczoraj bardzo dobrze zobaczyć.

Harowali i wygrali jak zawsze :lol:

BTW

klub w tym roku obchodzi “wielka” rocznica i …zdobędzie wszystko co możliwe :mrgreen:

ha , dobre!

Ah , lubie ludzi z poczuciem humoru :slight_smile:

CZekamy na kolejna faze LM :slight_smile:

Pozdrawiam.

pożyjemy zobaczymy,jeszcze wspomnisz moje słowa :stuck_out_tongue:

mhm , o ile awans do 1/8 finałów LM jest wielkim sukcesem godnym Barcy , to owszem , wspomne :slight_smile:

PS. Nie bierzcie tego do siebie , trzeba umieć dyskutować z poziomem , ale tez z lekkim dystansem.

Pozdrawiam.

To podyskutujmy :slight_smile: Jak myślisz do jakiej fazy rozgrywek LM dojdzie MU?

Hmm , tak jak ostatnio ( gdzie barca odpadła w 1/8 czy 1/16 , nie pamietam , bo ta faza chyba nawet w telewizji nie była jeszcze emitowana ) do polfinalu , albo dalej.

Graja bardzo ładnie i zasłużyliby na to.

Pozdrawiam.

boże człowieku,wymień mi teraz jakiś wielki klub który jest biedny :?

A co ty byś chciał stworzyć dobrą drużynę za darmo?W dzisiejszych czasach wszystkimi wielkimi klubami rządzi pieniądz,a w takich klubach jak Barca czy ManU piłkarze przychodzą za darmo?? :x :-x Więc następnym razem pisząc takie opinie porządnie się zastanów,bo wkurzają mnie takie wypowiedzi że “Abramovicz wszystko chce za pieniądze kupić” :x

Man Utd 2-0 Chelsea =D> :yes:

Teves 45’

Saha 90’

no niestety fakt,chelsea była bezbarwna i w dodatku Grant robił złe zmiany

Widziałem , Brawo MANUTD!

o Boże #-o co Ty masz za telewizje ??

…Ci powiem i to prosto z “mostu” dokładnie obserwuj barçe naprawdę

warto w tym roku :mrgreen:

nawet nie potrafisz sobie wyobrazić na co ten klub stać :slight_smile:

sarkazm , przyjacielu , sarkazm

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=sarkazm

Mała prokacja , wiedziałem , ze w koncu ktorys z Was , kibiców barcy “peknie” :slight_smile:

Co do Barcy , słusznia , graja bardzo ładny football , ale tym razem , juz ze szczerego serca powiem Wam , ze watpie , by zdziałali dużo więcej niż w poprzednim sezonie , tyle.

Bezprzewodową , a co ?

Pozdrawiam.

Herman123 eeeeetam… od razu złośliwości :clever:

sam wiesz ze Barça zajdzie baaaardzo daleko :mrgreen:

miałeś chyba jakieś zakłócenia ze nie oglądałeś :lol:

może radary zakłócają

:rotfl:

Tego nigdy nie wykluczałem , ale watpie by nastapilo to w tym , badz nastepnym sezonie.

Co do telewizji - mowilem , ze to był sarkazm. Oczywiscie , ze bylo emitowane , chcialem Was sprowokować :slight_smile:

I udało Ci się… :mrgreen:

ale już wiadomo co będzie tylko Barça :lol:

FC Barcelona - Zaragoza 4:1

Fantastyczny Messi! Wielka Barca come back :!:

xulu… 8)