Wybacz, ale jeśli pod “Was” miałeś na myśli, mnie i Ronni_92 to poczułem się urażony… :?
-
Myslalem , ze jestes kibicem Chealsea?
-
Nie zrozumiales mnie. Przeczytaj dalej , napisalem , ze prawdziwy kobic ( czy to Barcy , Chealsea czy ManU) szanuje inne kluby i chocby dostali 10-0 nalezy im się szacunek za podjeta walke , nie kazdy musi byc najlepszy.
Natomiast mowiac Was miałem namysli tych pseudkibiców ( ktorych miałem nieprzyjemnosc spotkac nie raz , nie dwa ). Kibicuja Barcie 2-3 sezony od ich pamietnego zwyciestwa w finale z Arsenalem , po kazdym ich zwyciestwie sa okrzyki jacy oni sa wspaniali itd.
Natomiast jak przegrywaja , jest wymowka w stylu " oj bo tam Deco , Ronaldinho , Eto i paru innych nie było sobuie w formie"
W zyciu nie potrafilbym tak “usprawiedliwiac” porazki ManU , czy innego lubianego przezemnie zespolu , porazko to porazka , nalezy sie z tym pogodzic.
Powtarzam jeszcze raz : nie mam nic do Barcy ( w wiekszosci ) , ani do ich kibicow ( tez w wiekszosci) , ale juz od jakiegos czasu zaczal sie “wysyp” dzieci , ktore koniecznie chcialy byc “true” kibicami i w obronie swego klubu gotow zagryzc , a to nie na tym polega kibicowanie…
Za ewentualne bledy logiczne/skladniowe;ortograficzne/interpunkcyjne przepraszam , ale jak slusznie zauwazyl Ronnie_92 “pozno juz”
Pozdrawiam.
:o
…i tu sie grubo pomyliłeś bo literkę Ç ç to ja zawsze mam na klawiaturze
To była przenośnia , ale wpadłem na nia czytajac twoj post , wiec po czesci zwracam ci honor ( PO CZESCI! )
co to za klawiatura? co to za ustawienie?
Pozdrawiam.
Herman123 znowu chcesz mnie sprowokować??
z takim małym znaczkiem Barçy w prawym dolnym rogu, była kupowana na zamówienie w klubie :hahaha:
@ Herman123
tak jestem kibicem Chelsea i najwyraźniej źle Cię zrozumiałem, przepraszam
co to jest :o
jakiś klub ??
ps.
żartowałem,.troszkę
klubik się pisze :x :mrgreen:
trener Lecha Poznań może przejść do niemieckiego Energie Cottbus, jak sądzicie, przejdzie? da sobie tam radę? zrobi karierę na wyższym stopniu trudności?
Szacunek czerwony :!:
Niemiecka a Polska piłka to 2 różne światy… no pewnie, że było by to dla niego korzyścią
Kolejny raz kibice Barcelony potwierdzają to co napisane na poprzednich stronach.
Bez Pozdrowień =]
Ok , pozno było
Dokładnie . Jesli ktos koniecznie chce znac moj komentarz , to zapraszam na kilka ostatnich stron tego tematu.
PS.
Literowka. Pozno było ( jak juz napisalem).
Jakbym chciał wypomniec wsyztskie twoje , ten temat mialby znaacznie wiecej stron niz teraz.
Jedno jest pewne , w zyciu nie napisałbym czegos w stylu “Zaragoza” , to jest ponizej krytyki.
Ze swojej strony koncze na dzisiaj z tym tematem , chyba ,ze ktos napisze cos naprawde madrego lub ciekawego ( badz skrajnie glupiego , co jest bardziej mozliwe ) wtedy z checia skomentuje.
Pozdrawiam.
już się wypowiedział, że ma ważny kontrakt i go to nie interesuje. zresztą cottbus to zespół za słaby na 1 bundesligę i raczej nikt ich nie uratuje przed spadkiem. choć smuda był pare lat w niemczech więc łatwo by się dostosował do tamtejszych realiów
szkoda, ale kiedyś mógłby być z niego pożytek np. w reprezentacji, ale mimo wszystko Smuda jest dla mnie pieronem!
Ja się tylko tak zastanawiam, macie po 16-17 lat, piszecie że jesteście zagorzałymi kibicami Barcelony, Chelsea, Manchesteru, a czy byliście choć raz na ich meczu?
Czy to nie będzie tak że kiedy klub spadnie na dno tabeli, czy nawet do II ligi, nie przejdziecie do innego klubu pełnego gwiazd?
5 razy na old trafford. pasi? kibicuje united od 6 roku życia. teraz mam 22, i myślisz, że po 16 latach kibicowania bym się odwrócił od nich gdyby spadli z ligi?? :evil: :evil: :twisted: bez jaj
sądząc po tej wypowiedzi, ty nie jesteś kibicem żadnej drużyny
Byłem tylko 2 razy na ich meczu ( MANUTD ofc. ) , za kazdym razem na Old Trafford. Jednak nie miałem okazji byc tam wiecej razy , a szkoda ://
Co do kibicowania - kibicuje ManUTD ok. 7 lat i przez te 7 lat sporo sie wydarzyło. Jednak mimo to , caly czas sa moja druzyna number one!
Pozdrawiam.
wybacz proszę z tym wiekiem :evil:
:x :x :x
życzę Ci żebyś chociaż stadion z daleka zobaczył…
jak chcesz to Cie mogę zaprosić :lol: jak wysiądziesz na Av-diagonal to już niedaleko do camp nou…
:o
Barça na dno tabeli :hahaha: