Ronni_92 przecież to było pewne :mrgreen:
jedyna kwestia do rozwiązania to ile :gool: strzeli Barça
przecież to jest najlepszy klub na świecie :lol:
BTW
Messi czasami to nie jest rodzina z Maradoną :
Ronni_92 przecież to było pewne :mrgreen:
jedyna kwestia do rozwiązania to ile :gool: strzeli Barça
przecież to jest najlepszy klub na świecie :lol:
BTW
Messi czasami to nie jest rodzina z Maradoną :
mhm
Czkekamy do LM panowie , czekamy…
Przed ostatnia edycja nieraz slyszlem glosy , ze " tak wielka Barca maszeruje po kolejny tytuł , ha , to bedzie spacerek" , zatem zobaczymy .
Narazie cieszcie sie , ze wygrywaja w lidze
Rozumiem , ze nie lubicie szanować swoich “rywali” , ale chociaż piszcie prawidłowo nazwy ich klubów…Bo , zeby poprawnie napisać “Barca” zmieniacie sobie ustawienia klawiatury.
Pozdrawiam.
PS. came*
Złączono Posta : 27.09.2007 (Czw) 14:56
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,4519134.html
Typowe , z Ronniego sie juz taka gwiazda zrobila ,ze nawet treningi olewa …
Jako kibic chelsea OBAWIAM się, że prezes da za niego tą kosmiczną kwotę i trafi on do The Blues
Gwiazdorstwo już mu do głowy uderzyło dawno temu, dlatego nie chciałbym, widzieć go w niebieskiej koszulce. Może inni się z tym nie zgodzą, ale ja uważam, że to nie jest zawodnik, który poradziłby sobie w lidze angielskiej. Najlepszym miejscem dla niego jest liga w której obecnie gra, ewentualnie Serie A.
Ronaldihno! Za dala od CFC! :?
Pzdr, dla kibiców The Blues
Dokładnie , nie chcę go widzieć w Anglii!
Ps. Kokosiasty - ten z programosow?
przyjdzie do chelsea to ją osłabi. bo o ile w meczach z angielskimi rywalami w lidze mistrzów gra ok, bo rywale mocni i nie skupiają się tylko na obronie. to ciekawe jak się zachowa w starciu z drewniakami z birmingham czy derby, którzy nadrabiaja brak umięjętności walką- po paru ostrzejszych wejściach, gdzie sędzia nawet nie pomyśli aby odgwizdać faul raczej to nie piłkarz na premiership
Ronaldinho się zmienił… teraz to zamiast jego na boisku grają pieniądze… powinien się wziąć ostro za trening i znów grać tak jak w swoim 1 i 2 sezonie w barcy
Roman Abramowicz chciałby też pozyska Kake, ale on chyba do CFC nie przejdzie.
Ja za Ronaldinho nie przepadam i nie moge sobię go wyobrazić w Chelsea.
to kiedy ona była “wielka”??
Herman123 co sie czepiasz?! :?
goodprogram 2005/06
Aaa właśnie… Herman123 jak tam ManU? ;]
ee… nie lubię jak ktoś komuś wytyka złe wyniki jego ulubionego zespołu, dlatego przemilczę… :x :x
powiedzmy…
złe wyniki?
Druga lokata w Premiership , najlepszej lidze swiata , gdzie ostatnia piatka z tabeli wgniata Barce w ziemie to zły wynik?
No sorry , ale ManU nie potrzebuje transferow za miliony euro , jak tylko zaczyna dostawac w tyłek z zespolami dwie klasy nizsze.
Jak nie chcesz grac - nie grasz! Proste.
Nikt nie trzyma tam nikogo dlatego , ze jego twarz znajduje sie juz na polowie wsyztskich produktow ze spozywczego.
Anihilator Pozdrawia
PS Apeluję do władzy o niezamykanie tego tematu. Oczywiscie , dyskusja zaczyna nabierać coraz wiekszego rozpedu , ale pragne zauwazyc , ze poki co staramy sie argumentować swoje racje ( przynajmniej wiekszosc)
Poki konwersacja toczy sie takim torem , puty nie bedzie bezmyslnym epatowaniem “srodkibicowska” agresją.
Pozdrawiam.
Herman123 czy mógłbyś skończyć tą gadke z milionem podtekstów w zdaniu?! To się robi już powoli wkurzające.
:cojest:
Filozof… :x
Gdzie doszukujesz się podtekstu?
Zauwazylem tylko , ze wystarczy zwyciestwo Barcy w swojej lidze by zaraz stawała sie najlepszym klubem na swiecie , a nwet nie pamietacie i macie gdzies , to z kim wogole grała .
Ja staram darzyć się ten klub szacunkiem ze wzglad na ich osiagniecia i walke jaka podejmuja , ale kolejny raz trafiam na Was , kibiców Barcy ( nie mowie o wszystkich , prawdziwy kibic Barcy w zyciu nie napisalby “Zargarosa”) dla których cały football zaczyna i konczy sie właśnie w Barcelonie.
Niezupelnie. Lubie ten temat i chcialbym , by przetrwał.
Pozdrawiam.
:x
Jakbyś się wypierał to wspomnę, że chodzi o Ronaldinho i prosze … :x
I nie chciało mi sie już szukać wcześniej, wybacz, ale późna godzina.
Bo tak jest , poczytaj jeszcze pare razy to , co napisałem.
Nigdy nie pisalem , ze nie szanuje Barcy , pisalem , ze slabo im idzie , ze staraja sie utrzymac swoj prestiz za wszelka cene , ale nigdy nie oskarzalem ich o brak ambicji , czy woli walki ( no moze poza pojedynvzymi przypadkami)
Podtrzymuje. Odkad Ronalidnho wylozyl sie na całej linii , okazało się , ze procz niego sa tez inni , i do kompletnego “scalenia” zespolu w moim mniemaniu brakuje tylko widoku nagłowków oznajmiających o wyrzuceniu Ronniego.
Powtarzam ( widac to jedyne wyjscie by sie z Toba porozumiec ) nigdy nie niwelowałem osiągniec Barcy , wrecz przeciwinie - uwazam , ze tak silny klub nie powinien trzymac takich przezytkow jakim jest Ronaldinho , olewa ten sport , olewa kolegow z druzyny , trenera… wymieniac dalej? Nie chce mi sie , pozno juz.
Pozdrawiam.
Prosze bardzo.
Oglądałeś Sport 25 września? Mówili o tym jak to Ronnie szaleje po nocnych klubach. Poczytali marca.com to tak jest ;/ Lebry :!: Tylko im plotki w głowie. Koniec an dzisiaj. Dobranoc
Plotki? Skoro niedawny idol , ktory nigdy nie schodzil po u przed zakonczeniem meczu , teraz schodzi po uplywie niecalej godzinki wygwizdywany przez swoich niedawnych wielbicieli , to chyba cos w tym jest?
za dużo tu kibiców barcelony. niedobrze :mrgreen: trza coś z tym zrobić
Coś na pewno. Ale nie szukajmy tam problemu gdzie go nie ma… chłopak ma zniżke formy i to widać gołym okiem. Dokładnie taka sama sytuacja jak z tym, że miał jakieś tam faudki na brzuchu… to już przeginka. Nie ten Ronnie co był w 2004/05 roku, ale oczekujemy powrotu Ronnie
Mow za siebie.
To juz nie jest ten sam “Ronnie” co dwa-trzy lata temu. Nie jest małym , niewinnym chlopcem o sercu dziecka , ale olbrzymim potencjale.
Zdawał sobie sprawe kim jest dla kibiców i dla druzyny. Trenował na to ciezko , ale teraz kazdy go kocha , wiec w czym problem? “Poki swiece mocno , nikt mnie nie ruszy”
Nie mozna spogladac na niego przez pryzmat jego dawnych osiagniec , staraj sie powiedziec cos o nim , bez opierania sie o daty i na podstawie tego , jak sie zachowuje i jak gra dzisiaj.
Ha , masz racje sebos
Pozdrawiam.