Piłka nożna

Ronni_92 przecież to było pewne :mrgreen:

jedyna kwestia do rozwiązania to ile :gool: strzeli Barça :stuck_out_tongue:

przecież to jest najlepszy klub na świecie :lol:

BTW

Messi czasami to nie jest rodzina z Maradoną :

20060223-lionel-messi-maradona.jpg

mhm :slight_smile:

Czkekamy do LM panowie , czekamy…

Przed ostatnia edycja nieraz slyszlem glosy , ze " tak wielka Barca maszeruje po kolejny tytuł , ha , to bedzie spacerek" , zatem zobaczymy .

Narazie cieszcie sie , ze wygrywaja w lidze :slight_smile:

Rozumiem , ze nie lubicie szanować swoich “rywali” , ale chociaż piszcie prawidłowo nazwy ich klubów…Bo , zeby poprawnie napisać “Barca” zmieniacie sobie ustawienia klawiatury.

Pozdrawiam.

PS. came*

Złączono Posta : 27.09.2007 (Czw) 14:56

http://www.sport.pl/pilka/1,65080,4519134.html

Typowe , z Ronniego sie juz taka gwiazda zrobila ,ze nawet treningi olewa …

Jako kibic chelsea OBAWIAM się, że prezes da za niego tą kosmiczną kwotę i trafi on do The Blues :frowning:

Gwiazdorstwo już mu do głowy uderzyło dawno temu, dlatego nie chciałbym, widzieć go w niebieskiej koszulce. Może inni się z tym nie zgodzą, ale ja uważam, że to nie jest zawodnik, który poradziłby sobie w lidze angielskiej. Najlepszym miejscem dla niego jest liga w której obecnie gra, ewentualnie Serie A.

Ronaldihno! Za dala od CFC! :?

Pzdr, dla kibiców The Blues :slight_smile:

Dokładnie , nie chcę go widzieć w Anglii!

Ps. Kokosiasty - ten z programosow?

przyjdzie do chelsea to ją osłabi. bo o ile w meczach z angielskimi rywalami w lidze mistrzów gra ok, bo rywale mocni i nie skupiają się tylko na obronie. to ciekawe jak się zachowa w starciu z drewniakami z birmingham czy derby, którzy nadrabiaja brak umięjętności walką- po paru ostrzejszych wejściach, gdzie sędzia nawet nie pomyśli aby odgwizdać faul :stuck_out_tongue: raczej to nie piłkarz na premiership

Ronaldinho się zmienił… teraz to zamiast jego na boisku grają pieniądze… powinien się wziąć ostro za trening i znów grać tak jak w swoim 1 i 2 sezonie w barcy

Roman Abramowicz chciałby też pozyska Kake, ale on chyba do CFC nie przejdzie.

Ja za Ronaldinho nie przepadam i nie moge sobię go wyobrazić w Chelsea.

to kiedy ona była “wielka”??

Herman123 co sie czepiasz?! :?

goodprogram 2005/06

Aaa właśnie… Herman123 jak tam ManU? ;]

ee… nie lubię jak ktoś komuś wytyka złe wyniki jego ulubionego zespołu, dlatego przemilczę… :x :x

powiedzmy… :wink:

złe wyniki?

Druga lokata w Premiership , najlepszej lidze swiata , gdzie ostatnia piatka z tabeli wgniata Barce w ziemie to zły wynik?

No sorry , ale ManU nie potrzebuje transferow za miliony euro , jak tylko zaczyna dostawac w tyłek z zespolami dwie klasy nizsze.

Jak nie chcesz grac - nie grasz! Proste.

Nikt nie trzyma tam nikogo dlatego , ze jego twarz znajduje sie juz na polowie wsyztskich produktow ze spozywczego.

Anihilator Pozdrawia :slight_smile:

PS Apeluję do władzy o niezamykanie tego tematu. Oczywiscie , dyskusja zaczyna nabierać coraz wiekszego rozpedu , ale pragne zauwazyc , ze poki co staramy sie argumentować swoje racje ( przynajmniej wiekszosc)

Poki konwersacja toczy sie takim torem , puty nie bedzie bezmyslnym epatowaniem “srodkibicowska” agresją.

Pozdrawiam.

Herman123 czy mógłbyś skończyć tą gadke z milionem podtekstów w zdaniu?! To się robi już powoli wkurzające.

:cojest:

Filozof… :x

Gdzie doszukujesz się podtekstu?

Zauwazylem tylko , ze wystarczy zwyciestwo Barcy w swojej lidze by zaraz stawała sie najlepszym klubem na swiecie , a nwet nie pamietacie i macie gdzies , to z kim wogole grała .

Ja staram darzyć się ten klub szacunkiem ze wzglad na ich osiagniecia i walke jaka podejmuja , ale kolejny raz trafiam na Was , kibiców Barcy ( nie mowie o wszystkich , prawdziwy kibic Barcy w zyciu nie napisalby “Zargarosa”) dla których cały football zaczyna i konczy sie właśnie w Barcelonie.

Niezupelnie. Lubie ten temat i chcialbym , by przetrwał.

Pozdrawiam.

:x

Jakbyś się wypierał to wspomnę, że chodzi o Ronaldinho i prosze … :x

I nie chciało mi sie już szukać wcześniej, wybacz, ale późna godzina.

Bo tak jest , poczytaj jeszcze pare razy to , co napisałem.

Nigdy nie pisalem , ze nie szanuje Barcy , pisalem , ze slabo im idzie , ze staraja sie utrzymac swoj prestiz za wszelka cene , ale nigdy nie oskarzalem ich o brak ambicji , czy woli walki ( no moze poza pojedynvzymi przypadkami)

Podtrzymuje. Odkad Ronalidnho wylozyl sie na całej linii , okazało się , ze procz niego sa tez inni , i do kompletnego “scalenia” zespolu w moim mniemaniu brakuje tylko widoku nagłowków oznajmiających o wyrzuceniu Ronniego.

Powtarzam ( widac to jedyne wyjscie by sie z Toba porozumiec ) nigdy nie niwelowałem osiągniec Barcy , wrecz przeciwinie - uwazam , ze tak silny klub nie powinien trzymac takich przezytkow jakim jest Ronaldinho , olewa ten sport , olewa kolegow z druzyny , trenera… wymieniac dalej? Nie chce mi sie , pozno juz.

Pozdrawiam.

Prosze bardzo.

Oglądałeś Sport 25 września? Mówili o tym jak to Ronnie szaleje po nocnych klubach. Poczytali marca.com to tak jest ;/ Lebry :!: Tylko im plotki w głowie. Koniec an dzisiaj. Dobranoc :slight_smile:

Plotki? Skoro niedawny idol , ktory nigdy nie schodzil po u przed zakonczeniem meczu , teraz schodzi po uplywie niecalej godzinki wygwizdywany przez swoich niedawnych wielbicieli , to chyba cos w tym jest?

za dużo tu kibiców barcelony. niedobrze :mrgreen: trza coś z tym zrobić :wink:

Coś na pewno. Ale nie szukajmy tam problemu gdzie go nie ma… chłopak ma zniżke formy i to widać gołym okiem. Dokładnie taka sama sytuacja jak z tym, że miał jakieś tam faudki na brzuchu… to już przeginka. Nie ten Ronnie co był w 2004/05 roku, ale oczekujemy powrotu Ronnie :wink:

Mow za siebie.

To juz nie jest ten sam “Ronnie” co dwa-trzy lata temu. Nie jest małym , niewinnym chlopcem o sercu dziecka , ale olbrzymim potencjale.

Zdawał sobie sprawe kim jest dla kibiców i dla druzyny. Trenował na to ciezko , ale teraz kazdy go kocha , wiec w czym problem? “Poki swiece mocno , nikt mnie nie ruszy”

Nie mozna spogladac na niego przez pryzmat jego dawnych osiagniec , staraj sie powiedziec cos o nim , bez opierania sie o daty i na podstawie tego , jak sie zachowuje i jak gra dzisiaj.

Ha , masz racje sebos :slight_smile:

Pozdrawiam.