Piłkarskie Mistrzostwa Świata w Niemczech

Dobra będzie tak 3:1 lub 2 dla Ekwadoru , no niestety taka prawda .

4:2 dla n ieców w meczu z k ostaryką

Mecz z Ekwadorem już trwa :slight_smile: Macie może FootballScoreboard ?? Fajniasty :lol:

Już przegrywamy 1:0 :stuck_out_tongue: Prognozy 2:0 dla Polaków się nie sprawdzają :stuck_out_tongue:

Porazka, a myslłem ze strzelą chociaż jedną bramke :slight_smile:

:frowning:

No i niestety sprawdziły sie przepowiednie. Przegraliśmy na amen. Myślę, ze to trener Janas zle poustawiał naszych piłkarzy. Dziwię się dlaczego Żurawski z Krzynówkiem nie grają jako rozgrywajacy a Smolarek i Jelen jako napastnicy ? Hmm… a Szymkowiak powinien wybrać sie na emeryture juz dawno. Nic nie wznosi do reprezentacji. Mnie najbardziej zabolało jak Ekwadorczycy wbili nam drugiego gola podczas spiewania hymnu Polskiego ech…

Dziwię sie dlaczego nie ma juz tej Polski z eliminacji. Co sie z nia stało ?

Janas ją przepędził ;]

Ale spokojnie panowie. Jeszcze 6 pkt do zgarnięcia

jeszcze 6 ale moze 4 punkty starczą :stuck_out_tongue: tyle nam zostało :stuck_out_tongue:

człoeik czeka na mistrzostwa 4 lata a tu kurna zonk po co oni jeachali aż mi żal kibiów i reszty i tego piwa co dzis zostało wylane na zwycięsto Polski

Przegrywamy z Niemcami…Ekwador wygrywa z Kostatyką i po mistrzostwach.Ale przed meczem w życiu bym się nie spodziewał takiego wyniku…szok.

Janas myślał ze jezeli udał się jeden mecz w ustawieniu 4-5-1 to każdy następny musi przynieśc sukces. Widać było brak Frankowskiego, oraz za pózno zrobione zmiany bo Brozek i Jelen zagrali dobry mecz, szkoda ze przegrywającemu wiatr wieje w oczy :frowning:

Tak źle grającej naszej reprezentacji dawno nie widziałem :frowning:

Najbardziej jest mi żal tych 35 tys. wiernych naszej reprezentacji kibiców :frowning:

Chyba żartujesz sobie. :x

Nie no zagrali dobrze tylko zabrakło wykończenia akcji. Zreszta w ogóle nie było praktycznie strzałów na bramkę rywala :frowning:

Widzę że zostałem źle zrozumiany :oops:

Chodziło mi o to że nasi byli bezradni. Ilość strzałów jakie oddali na bramkę Ekwadoru była żałośnie mała. Większość ataków rozbijała się na 16-18 metrze. Dośrodkowania nic nie dawały. Pisząć źle miałem na myśli to że nie mieli sposobu na dobrze poukładaną defensywę Ekwadoru. Mój błąd w układaniu tego zdania :oops: :oops:

Czyli chcieli po prostu wejść do bramki Ekwadoru…

:cojest:

Żurawski jest napastnikiem i to właśnie ten walor został zatracony wczoraj, kiedy to Janas przesunął go do pomocy :x Smolarek w BVB gra od dawna pomocnika i jakoś mu to słusznie idzie. Tylko jakoś Janas ma inne pomysły na życie :expressionless:

A pierwszy celny strzał oddali w 82 minucie ( !!

Krótko mówiąc - jak to mawiał Premier, cieniasy i tyle.

Madafaker

Zgadzam sie już po ptokach…

Porazka z Niemcami, może remis z Kostaryką, i 1ptk w tabeli.

Wstyd, ale wierz, że możemy pokonać Niemcy.

Ebiego i Brożka na atak jelen na prawom flanke żuraw na środek bo tam moim zdaniem radzi sobie najlepiej. A jak bedzie potrzeba ten system można łatwo przekształcic w formacje 3-3-4

Szanse na wyjście z grupy zmalały do 0.Wystarczy tylko że Ekwador wygra z Kostaryką (co jest bardzo prawdopodobne) i mamy po mistrzostwach :?

Pracować, czekać na to 4 lata a w 90 minut wszystko zaprzepaścić :frowning: