znajać już statysktyki już naszych internautów, to już 3/4 polski siedzi w tym nielegalnym oprogramowaniu, bo cóż, kogo to stać na orygianlane oprogramowanie, zwłaszcza, kiedy to tyczy się oprogramowań, ze stron zachodnich.
Tam proponują za dolce kupno niejednego programu, penwie że są dobre, skoro za to się płaci, ale ile?
Już się nie na jednego nadziałem, także oferują kupno za pomoca karty kredytowej, lub pośdrednictwem PayPall, nie wiem co to znaczy PayPal, to co za firma, ale z pewnością nie taka jaka powinna być.
Już sie chyba nadziałem na nią, także nie polecałbym nią
Natomiast co do oprogramowania oryginalnego, to z pewnością nie każdego stać na to, popdejrzeamm, że wziąść pod karę takich którzy korzystają z nielegalnego oprogramowania, to 3/4 Polski, to należy do takich.
Skłądamy sobie komputery tanim kosztem, który potem więcej pochłania na poprawki, nie wiem jak u kogo chodzi taki komputer, ale skoro to się walczy z piractwem, to proponuję, aby to może zacząć od naszych dovhodów, które są w stosunku do krajów bardziej rozwiętych gospodarczo zarabiają i maja karty kredytowe, które im pozwalają na takie zakupy online.
Także przyjrzyjmy się temu z bliska.
Nic dziwnego że wiellu użytkowników ścuiąga sobie oprogramowanie ze stron zagranicznych z ckracami, które już są zabronione.
Ale co w tym przypadku robić, skoro to takie oprogramowania sąlepsze od tych darmowych. Już nieraz się przekonałem o tym.
Darmowe oprogramowania mnie nie przekonują, także nie ma o czym tu rozmawiać.
Co do płatnych oprogramowań, to przedewszystkim nasjpierw trzeba uregulowć cenę, kt.óra by zaspokoiła nasze potrzeby finansowe, a dopiero wymagać od nas legalnych oprogramowań.
Takie jest moje zdanie o tym