Trollowanie właśnie nabrało względności.
Nie, nie trollowałem, nie wiesz na czym polega moje trollowanie, tutaj po prostu rozwaliłem pewną śmieszną ideologię.
Trollowanie właśnie nabrało względności.
Nie, nie trollowałem, nie wiesz na czym polega moje trollowanie, tutaj po prostu rozwaliłem pewną śmieszną ideologię.
Ignorant to eufemizm.
To tylko Ci się tak wydaje.
Prowokacja to jest cała Twoja ideologia, jeżeli na nią liczysz, to się niestety przejechałeś.
EOT
Wystarczy gothmori - nie podoba Ci się akcja zainicjowana w tym temacie - Twoja sprawa, masz do tego prawo - nie masz natomiast prawa nieustannie obrażać Uczestników tematu, którzy tą akcję popierają i dają temu wyraz w tym temacie.
Niedopuszczalne są również próby publicznego ośmieszenia Uczestników tematu poprzez umieszczanie w Galerii Ich postów z tego tematu. Zaprzestań tych praktyk.
Podsumowanie w profilu.
Agaton
grafika pojawi się na blogu, będzie to kontynuacja jednej z moich not, dziękuję za żółty kolorek, reszta w profilu
– Dodane 20.12.2009 (N) 20:23 –
Waszą metoda dyskusji: Zrobienie z kogoś idioty i krzyknięcie EOT.
Wyciągnąłem proste wnioski, nazywając pewne rzeczy po imieniu, wy jak małe dziewczynki pobiegliście do moderatora bo ktoś miał rację.
Nie robi mi że za nazywanie rzeczy po imieniu dostałem warna…
Wy też nie oszczędziliście kilku komplementów ale…
Nie przejmuję się ludźmi którzy na brak argumentów reagują płaczem i pójściem na skargę
jedno ale… gdyby nie zapisano, to nawet nie wiedzialbys jak sie przeklina prawidlowo :rotfl:
a przejmujesz sie gadaniem glupot?
co do trudnosci jezyka, sa trudniejsze, chocby walijski czy baskijski… a nawet szwedzki czy finski - trudniejsze dlatego, ze choc gramatyke maja dosc prosta, to wymowa zabijaja 8)
i prawda jest taka, zeby nauczyc sie jakiegokolwiek jezyka, to trzeba duzo czytac, bardzo duzo…
Zabrzmiało jak groźba.
Ale ja i tak się nie boję
@gothmori A wiesz, że na takie zachowanie (umieszczanie czyichś wypowiedzi na publicznie dostępnych blogach/forach itp. bez zgody twórcy tekstu) jest parę ładnych wpisów w kodeksie ? Bo chyba nie jesteś tego świadom
Verte… Nikt prawdopodobnie nie poszedł na skargę, moderator, w tym wypadku Agaton, sam mógł przecież wejść w ten temat i poczytać co się działo, więc daruj sobie oszczerstwa pod naszym imieniem.
Und weiter… Podaj link do bloga.
Brak Twojej wiedzy z historii właśnie mnie przygniótł…
– Dodane 20.12.2009 (N) 21:13 –
Luzik! Możemy się procesować, jak Ciebie stać…
Tak, oczywiście… moderator sam zauważył - no niech będzie… Co to w sumie zmienia? xD
Hmm. Zmienia to to, że oskarżasz nas bezpodstawnie.
Jeszcze raz ponawiam “prośbę” o adres bloga.
a mocno aby?
jak solidny kamien trolla…
Blog masz tu na miejscu ;X
To nie nienawiść, to brak szacunku z mojej strony do rodowitych obywateli tego kraju o czym pisałem wyżej, aby że tak to nazwę, “usprawiedliwić” swój, zamierzony błąd ortograficzny Tak poza tym uczę się niemieckiego i lubię ten język, gdybym nienawidził niemców to i nienawidziłbym ich języka, ja po prostu nie szanuję tych ludzi tak jak oni nie szanują Polaków
Pozdrawiam!
Kolejny objaw pokemonizmu:
:twisted:
roobal
Brak szacunku wynika z nienawiści, Twoi rodacy nienawidzą Rosjan, Rumunów, Ormian, Cyganów, Żydów, Afroamerykanów i Niemców.
Mnie niedawno starszy pan idący z kościoła nazwał “murzyństwem” - byłem z lekka zaskoczony, nie powiem… ale ustąpiłem głupiemu dziadkowi
Co do nienawiści Niemców do Polaków to pierwsze słyszę, ale znam przypadki dzieci które pozdrawiały niemieckich turystów w faszystowski sposób i znali trochę więcej zwrotów niż heil itd… co mnie zaskoczyło. Jak myślisz, skąd dzieci znają takie zwroty i dlaczego są tacy ordynarni? Tak, dzięki tolerancyjnym dorosłym. Polacy są jeszcze większymi egocentrykami od Rosjan i Żydów (których w ich mniemaniu zawsze ktoś prześladuje i dyskryminuje, zupełnie jak z homoseksualistami).
Polacy sami siebie nie szanują, więc czego oczekujesz od Niemców? Dziwi mnie ten Twój brak szacunku…
p.s. Ty jako nie tylko hip-hopowiec ale i muzyk powinieneś rozumieć zastosowanie różnych udziwnień w języku i piśmiennictwie - mylę się?
Jeśli nie, spójrz na swojego kolegę z dołu i przeczytaj jego post.
Rozumieć rozumiem ale staram się dbać o swój język. Mogę używać różnych wytworzonych przez jednostki bądź grupy, w których przebywam, sztucznych słów ale językiem oficjalnym staram się posługiwać bezbłędnie, zarówno w mowie jak i piśmie.
Pozdrawiam!
Językiem oficjalnym to należy się posługiwać raczej w dokumentach, prasie, mediach (w niektórych przypadkach, np. wiadomości) i na jakichś wykładach, tu jest forum…
Na forach, w komentarzach i różnych kontaktach międzyludzkich (przyjacielskich - tak to nazwijmy ) powinna panować swobodna forma wypowiedzi.
Swoboda wypowiedzi może iść w parze z poprawną polszczyzną w mowie i piśmie. Jeśli Twoje otoczenie akceptuje to, że jesteś niechlujny w rozmowach z nimi, to trzymaj z nimi dalej. Dlaczego chcesz nam narzucić swoje zasady?
W takim razie Ty też jesteś niechluj…
http://img41.imageshack.us/img41/1277/17733245.png
…dosłownie w chwilę to znalazłem, widoczne są również ostre braki w interpunkcji w innych postach… Czy Ty aby na pewno powinieneś pouczać innych jak mają pisać? ;>
Mimo wszystko, dbam o swój język, moi najbliżsi w mowie też popełniają błędy i ich poprawiam i co najlepsze, nie mają mi tego za złe
Z tym to się całkowicie nie zgodzę, post cedara jest napisany poprawnie, gdyby tak nie było, osobiście zwróciłbym mu uwagę. Wiesz czym są łączniki zdania? Pewna grupa łączników nie wymaga interpunkcji, ponieważ one rozdzielają zdanie. Szczególnie, że on zaczął zdanie od łącznika. Lepiej zapoznaj się z zasadami gramatyki języka polskiego oraz z zasadą interpunkcji.
Pozdrawiam!
roobal
hmmm… Czyżby nauczyciele wprowadzali mnie w błąd mówiąc "Zdania nie zaczyna się od ‘Ale’. " ?
Co do interpunkcji…
Skąd możesz wiedzieć o które posty mi chodziło? Przytoczyłem post bez błędu w interpunkcji…