Piszę poprawnie po polsku

tylko ignorantom, ktorzy:

i wiele innych w podobnym tonie - to teraz napisz, czego chcesz konkretnie bo to jakos nie wynika z wypowiedzi - z jednej strony chwalisz sie brakiem oczytania i ganisz tych co to robia (po co, bez sensu… w koncu rozmowa jest najwazniejsza), a z drugiej czepiasz sie literowek, ktore nie wynikaja z niechlujstwa czy woli, ale ze zwyklego bledu paluszkow

gdyby puscic wszystko na zywiol i jak to piszesz

, to bylby tu drugi ‘brokacik’ czy nastepna klasa

inna sprawa, ze piszac bloga (sic!) czy tu posty widac zes duzo w zyciu nie przeczytal… skladnia, forma a nade wszystko chaotycznosc wypowiedzi i konstrukcji zdania wcale nie pomagaja w zrozumieniu o co chodzi w tym wszystkim 8)

clockwork

Wszystko zostało jasno napisane, nie chce mi się powtarzać tego co napisałem jasno.

Wg. wielu językoznawców emoty również wypaczają język… :slight_smile:

Skoro zarzucasz mi błędy rażące stylistyczne, wskaż mi rażące przykłady w oparciu o słownik. :slight_smile:

pisal literatkami pieknie na litry? http://pl.wikipedia.org/wiki/Piśmiennictwo

i zdradz tajemnice, gdzie tu jest elita? ja jej nie widze, choc watek sledze od poczatku… :roll:

ps. cos nie wchodza linki do wiki :expressionless:

Kłótni widzę, ciąg dalszy. Wyluzowalibyście chociaż w Wigilię :slight_smile:

Ponieważ powinno być:

[url=adres]Nazwa odnośnika[/url]

:wink:

Pozdrawiam!

roobal i inni…

Wiele razy zdarzyło mi się kłócić ale… ale teraz to nie kłótnia! xD

Wiadomo, nie zgadzamy się ale chyba warto popaplać i powymieniać opinie?

Jeśli tu to jest kłótnia, to zajrzyjcie w newsa o operze.

Wczoraj wysłałem wiadomość do moderatora aby ocenił czy to jest kłótnia czy zażarta dyskusja.

Wziąłem też pod uwagę stworzenie topicu w którym można by toczyć tą debatę dalej. - Jeśli moderator uzna że ta dyskusja podchodzi pod OT’a, założę nowy topic i tam się ‘pokłócimy’ - to Wy tak uważacie.

clockwork

po co ten link do wiki?

Ja jak na razie zamykam dziobka aż do momentu gdy dostan(ę/iemy) odpowiedź od moderatora.

Prześlicznie:

pclinuxosscreenshot2.th.png

Następny artysta: pokaz-masz-schowku-kontunuacja-t369554.html

A z czymś takim się spotkaliście? Bo moim zdaniem to przechodzi wszelkie pojęcie :?

agagagc.jpg

ktoś domyśla się jakiego słowa chciał autor użyć :?: :slight_smile:

pewnie nie, ale może słowa.

Ja obstawiam włóż :smiley:

Dzięki Hitm3n.

Nie musisz przyznawać, że następującego zdania:

nie da się uzasadnić zbyt drobnymi klawiszami w netbooku…

Natrafiłem na takie coś :slight_smile:

Pozdrawiam!

to ja coś wkleje natrafiłem na to na http://www.vobis.pl/oferta/telefony_i_s … ond_2.aspx

jest stylowy, poręczny i do tego ma wszystko, a może nawet wiecej, czego mozna oczekiwać od takiego “smarkacza” Trudno go nie polecić. Przeglądaniem intgernetu to sama przyjemność, wyświetlacz - rewelacja. Jego mozliwości są naprawdę duże. Mam go od kilku dni i jeszcze odkrywam jego słodkie tajemnice.

Nie trudno nie zauważyć integernetu

i powinnno być przeglądanie

Przecież to proste- z kontownika :smiley: . Pozdrawiam.

Kątownika chyba miałeś na myśli :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam!

roobal-chodzi o to że bardzo dobrze wiem co miałem na myśli :stuck_out_tongue: !.Pozdrawiam.

Później się domyśliłem, że to ironia :slight_smile: Ale mimo wszystko, to przecinków Ci brak w zdaniu, wiem upierdliwy jestem :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam!

Kolejny kwiatuszek do tego uroczego ogródka: