i wiele innych w podobnym tonie - to teraz napisz, czego chcesz konkretnie bo to jakos nie wynika z wypowiedzi - z jednej strony chwalisz sie brakiem oczytania i ganisz tych co to robia (po co, bez sensu… w koncu rozmowa jest najwazniejsza), a z drugiej czepiasz sie literowek, ktore nie wynikaja z niechlujstwa czy woli, ale ze zwyklego bledu paluszkow
gdyby puscic wszystko na zywiol i jak to piszesz
, to bylby tu drugi ‘brokacik’ czy nastepna klasa
inna sprawa, ze piszac bloga (sic!) czy tu posty widac zes duzo w zyciu nie przeczytal… skladnia, forma a nade wszystko chaotycznosc wypowiedzi i konstrukcji zdania wcale nie pomagaja w zrozumieniu o co chodzi w tym wszystkim 8)
Wiele razy zdarzyło mi się kłócić ale… ale teraz to nie kłótnia! xD
Wiadomo, nie zgadzamy się ale chyba warto popaplać i powymieniać opinie?
Jeśli tu to jest kłótnia, to zajrzyjcie w newsa o operze.
Wczoraj wysłałem wiadomość do moderatora aby ocenił czy to jest kłótnia czy zażarta dyskusja.
Wziąłem też pod uwagę stworzenie topicu w którym można by toczyć tą debatę dalej. - Jeśli moderator uzna że ta dyskusja podchodzi pod OT’a, założę nowy topic i tam się ‘pokłócimy’ - to Wy tak uważacie.
clockwork
po co ten link do wiki?
jest stylowy, poręczny i do tego ma wszystko, a może nawet wiecej, czego mozna oczekiwać od takiego “smarkacza” Trudno go nie polecić. Przeglądaniem intgernetu to sama przyjemność, wyświetlacz - rewelacja. Jego mozliwości są naprawdę duże. Mam go od kilku dni i jeszcze odkrywam jego słodkie tajemnice.