Piszę poprawnie po polsku

na wielu forach istnieja tematy zwane ‘zlotymi ustami’, czyli gdzie ludzie wstawiaja smieszne wypowiedzi (m.in. byki i literowki)… a wiesz czemu?

bo przy kazdym poscie istnieje przycisk edytuj i o ile ktos napisal blednie za pierwszym razem, to ma szanse poprawic… gdyby mu sie chcialo =P~

sam czesto edytuje swoje posty, bo zauwazam bledy juz po wyslaniu - gramatyczne czy stylistyczne/interpunkcyjne - nie zawsze wszystkie wylapie, zdaza sie… nikt nie jest doskonaly przeciez 8)

Wpisałem se to i będę się starać pisać bez byków.

Na dobry początek: sobie :wink:

Coś dla wytrwałych :slight_smile:

Pozdrawiam!

Tak wpisałem ale nie wiem za co administratorzy mi wyłączyli podpis

Bardzo ciekawy pomysł, popieram!

A ten user (nie napiszę który to) chyba przebił na forum DP wszystkich:

zbieram tagzwane smieci mam teraz fenoma 2 kturemu brakuje 5 nurzek i chodzi zrzuty z serwisu lub grafika z lutowanym przezemnie obwodem zasilania gtx 280 nvidi warto bylo sprubowac naprawic w amd seria 6000+ najwiekszym problemem jest temperatura trefne sztuki wywalają 140W ciepła mnożnik obniżamy i chodzą robiłem do swietlicy komputery ze złomu moim zdaniem seria 6000+ to lipa czesto sie zdarza ze przyklei sie do podstawki w tanich płytach głównych i fenoma lub innego amd nie wsadzi bo nóżki zostają rada na nie stabilną prace mnożnik 13 i 1,3 V zasilanie

ostry przypadek “dysleksji” ?

To jest 1 zdanie?

Na to wygląda. Widocznie user bardzo się postarał, żeby przypadkiem nie napisać tego czegoś (bo postem tego nazwać nie można) poprawnie. Jak widać - nie wyszło. Sporadycznie polskie znaki.

Ja nie wiem. Jak tak można pisać. Ciekawe, czy w zeszycie też tak pisze. Bardzo chciałbym zobaczyć ten zeszyt.

:lol:

Co to za temat?

Monczkin , Ten temat jest już w koszu ;).

czym-rozpoznac-uszkodzony-procesor-t377663.html

I słusznie :smiley:

Kol. Monczkin twierdzi że:"Trzy najpopularniejsze słowa na świecie to “Made in China”. Nieprawda [-X !. Ja twierdzę że najpopularniejsze słowo to DYSLEKSJA :lol: . Niektórzy próbują w ten sposób tłumaczyć swoje, nie mam pojęcia:niechlujstwo, nieuctwo, lekceważenie tych do których piszą, diabli wiedzą co jeszcze. Najpierw pisze się w ten sposób SMSy, wiadomości na GG tłumacząc że tak jest szybciej. Jeżeli to zacznie się od małego i trwa odpowiednio długo staje się normą i delikwent już po prostu inaczej nie umie. Wtedy mówi się :“Dysleksja” ma się wytłumaczenie. Pozdrawiam.

Dla mnie czegoś takiego jak dysleksja w ogóle nie ma (co już dzisiaj mówiłem na SB). To jest po prostu

i lenistwo.

Nie chce im się uczyć i tyle.

Ale są też “nawróceni” (ciekawe na jak długo): formatowanie-dyskow-t376558.html#p2439898

Dy z lektyk :slight_smile: Ale chociaż z poczuciem humoru :slight_smile:

Pozdrawiam!

Nie powiedziałem, że nie ma ;).

Nie ważne. Ważne, że chociaż próbuje pisać po polsku i chce być szanowany ;).

Gdyby jeszcze wszyscy byli tacy chętni, żeby zmienić swoją pisownie. Są tacy, którzy na zwróconą uwagę chamsko odpisują i są wielce oburzeni zwróceniem uwagi, co zresztą widać czasami na forum.

Napisałeś to specjalnie? :slight_smile:

Pozdrawiam!

Nie, ale dzięki ;]. Poprawione.