Miszczowie:
Temat: laptop-t410837.html
Stawiam na prowokację.
W to wszędzie spisek wietrzycie. Zwykła literówka, a ten post powinien być w “Śmieszne wątki…” a nie w tym.
No powinien być (i nawet już jest), ale to
na pewno nie jest poprawnie po polsku (z sensem)
Po polsku ale bez sensu, gość sobie “jaja” z przedmówcy robi
Razu pewnego była:
oto i wersja alternatywna:
zmiana-rozmiaru-trzcionki-folderow-uzyciu-programu-t412330.html
… ciąg dalszy zapewne nastąpi …
Trzy razy przeczytałem ale zrozumieć dalej nie mogę (z tłumaczy w sieci jeszcze w tym przypadku nie korzystałem )
No i tutaj wypada tylko zadać standardowe pytanie z zadań do matematyki dla klas piątych:
Ile lat ma Jacuś?
Dokładność, dbałość o styl:
oraz czytanie ze zrozumieniem potwierdzone trzecim postem:
Całość dostępna tutaj:
jak-zrobic-status-gadu-gadu-stronie-t27400.html?hilit=status%20gg%20na%20stronie#p205642 .
Kolejny tytan składni, ortografii, interpunkcji oraz stylistyki:
Tytuł posta: “zabespieczenie” …
zabespieczenie-sieci-t413976.html .
Brawo!
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale jest jest jakaś moda na takie coś:
On piszę wypracowanie.
Czy on się dla mnie nadaję?
Po co to Ę !
Po teras fżyscy som dysmuskami.
U mnie w klasie tylko dwie osoby na 30 nie mają zaświadczenia o dysfunkcjach. A niektóre z tych 28 mają na raz dysmuzgie, dysgrafię, dysortografię, dysmyślenie, dysmatematykę, dysbiologię, dyschemię, dyslenistwo i wiele, wiele innych.
To są dopiero efekty starań rodziców
Dyslenistwa to na pewno nie mają ;). A na dysmyślenie jest bardziej naukowa nazwa: dyssapientia.
Spokojnie, kara za takie zaniedbania sama przyjdzie na takie “egzemplarze” - narobią byków w CV oraz liście motywacyjnym i wszystko …
Powinni kasować nicki takiej jak “zabujca” bo to jest prosta droga do zakładania wątków z takimi błędami: pomocy-durzy-ping-t414662.html
– Dodane 21.09.2010 (Wt) 15:53 –
PS. Już poprawione (pewnie moderator po zgłoszeniu)
Ostatnio dostałem e-mail, że się zarejestrowałem w jakieś grze, poziom dla ~7 latków. Gdy wszedłem na konto tego kogoś, kto się na mojego maila zarejestrował zobaczyłem piękny nick: zabujca55. W tym wszystkim 2 rzeczy mnie dziwią, jak można nie wiedzieć jaki się ma mail, bardzo prawdopodobne jest, że mój adres ma więcej lat niż osoba, która się nim próbowała posługiwać. Drugą rzeczą jest to jak można być takim dysortografem to przechodzi wszelkie pojęcie.