Połączenie oczekujące na odebranie samo się rozłącza po 3 sygnale

Ja bym jednak wsadził do telefonu inną kartę na chwilę. To, że karta w innym telefonie działa ok, wcale nie znaczy, że nie występuje jakiś problem z nią, właśnie na tym telefonie.

@przemopk
Po pierwsze napisałem:
„Ale to się dzieje jak ja dzwonię do kogoś…”
W odpowiedzi…
"To klasyczny objaw usługi typu „Kto dzwonił / Druga szansa / Nie odbierz – oddzwonimy” – działa właśnie tak, że Twoje wychodzące połączenie jest przerywane po kilku sygnałach, żeby system operatora mógł sprawdzić, czy osoba odbierze, a jak nie – wysłać jej SMS-a „Ktoś do Ciebie dzwonił”.

Wiec to chyba jednak jest sytuacja kolegi, skoro dzwoni do kogoś to jest połączenie wychodzące, i „jest przerywane po kilku sygnałach” to taką sytuację opisało AI, czy nie?
I nie, nie jest dla mnie wyrocznią, gdyż napisałem również "

Więc spokojnie, czasem może podpowiedzieć dobre rozwiązanie, nie ma co popadać w defetyzm.
Nic nie pomogło…to reset do fabryki pewnie zadziała a jak nie…to jakiś ciekawy problem, którego rozwiązanie może być ciekawe, jako że sytuacja niespecyficzna jak widać.

A wiesz, że sprawdzę to :slightly_smiling_face:

Spóbuję jeszcze z inną kartą SIM w tym telefonie, jak nie pomoże, to reset do fabryki, na końcu wysyłka do serwisu :slightly_smiling_face:

Dalej zasłaniasz się tym co powiedziało a nie sprawdzisz np. u operatora na czym polega usługa „kto dzwonił”.
Właśnie, AI plecie głupoty a Ty je wklejasz :smile: