Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

aero czytałem…lecz widziałem i na forumi na vortalu wypowiedzi ze juzotrzymali, wie pomyślałem że mnie ominięto… Żadnego potwierdzenia na e-mail nie było ani nic…

Ja też się cieszę, bo darmowy GData Internet Security też od DP się skonczył z końcem maja. :wink: Trochę bez aktualizacji baz się jechało :wink: Zaraz pójdzie delete i mks wskoczy. A gdy dostanę kod to będzie kolejny rok opękany za free :wink: Za rok też liczę na taką akcję :wink:

Kolejna będzie szybciej niż się spodziewasz :wink: Przy czym niekoniecznie na program antywirusowy :stuck_out_tongue:

Nie dali tylko trza było upolować.Po za tym nie narzekam tylko sugeruję , że są lepsze AV :lol:

Trzymam za słowo. Jakaś spodziewana przyblizona data?

w ‘bezpieczeństwie’ już nie szukać?? :smiley:

BTW. W samą porę wróciłem do świata żywych na dp :wink:

no jak datę chcesz, będzie przecież polowanie :wink:

Tajemnica :x

To się okaże :stuck_out_tongue:

sugeruje coś z działu =>PROGRAMY BIUROWE

:mrgreen:

Najlepiej Office 2007 z dożywotnią licencją. :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Bardock załatw 500 licencji na Kasperskiego albo Noda, a redakcja z ochotą przeznaczy je na następny konkurs, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej milcz :twisted:

Lepiej ponownie jakiś av z tym , że tym razem dobry by się przydał.

Jeśli masz na myśli Microsoft Office to od razu sprowadzę Cię na ziemię - nie liczyłbym na to, przynajmniej nie przy “Polowaniu na licencje” :wink:

Microsoft Office był do wygrania np. w Wielkim konkursie urodzinowym z okazji 4. rocznicy powstania vortalu dobreprogramy. Przy czym były to wersje pudełkowe, a w “Polowaniu na licencje” chodzi o wygranie licencji elektronicznych, a nie pudełkowych, a takich MS nawet nie oferuje (pomijam tu licencje grupowe bo to co innego).

Z radością bym to zrobił , ale nie wiem czy zasłużyliście :lol: A co do ,milcz’’ - bo Ty tak powiesz to mam milczeć?

Dajcie winde. Najlepiej XP. Wersja BOX oczywiście. Opłacę koszt przesyłki :stuck_out_tongue:

Koniec joke :wink:

A na serio - jeśli komuś nie podoba się nagroda - nie bierze udziału. komuś naprawdę się przyda. Szczerze mówiąc trochę przykro by mi było czytając takie wypowiedzi jako sponsor, czy organizator. Żal mi osób które tak włąśnie napisały. Wywalił bym te wsyztskie konentarze i wogóle bym się nimi nie przejmował. Niekórzy chcieli by od razu windę (hm… czy to początek tego posta? :P). Wersję VIsta Ultimated Edition i to jeszcze BOX. :roll:

Jak to było… Darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby??

Pasjami kocham wywody mądre inaczej

Trzeba się cieszyć z tego co jest :slight_smile: a będą jakieś inne konkursy oprócz polowania ? jakieś urodziny czy imieniny forum :smiley:

Beznadziejny konkurs.

Na co mi licencja??

tego wszystkiego piractwa jest już tak dużo że żeby zdobyć coś w internecie to kwestia 10min.

Ja bym wolał nagrody typu nowa karta graficzna, monitor LCD…i.t.p.

a tak żenada.

Dla mnie absolutnie zabawa dla dzieci bo nawet za licencją mi się nie chce szukać po waszym wortalu ukrytych rzeczy.

A moze jestem za stary?? :lol: :stuck_out_tongue:

tia.

Tyle tylko że bardzo dziwi mnie metalność narodu polskiego .

Za free jak coś jest , to wszystko człowiek bierze, nawet jeśli mu się nie przyda.

Przytoczę tu pewną sytuację, gdzie ludzie Ubuntu zamawiali tylko dlatego bo płytki oryginalne dostają, paranoja, i widać później na allegro sprzedam oryginalną płytkę z ubuntu za np. 20 zeta.

To samo tutaj.

Nie dość że fundatorzy nagród zrobili (bynajmniej w domniemamniu fundatorów była idea że będzie to super zabawa, )a tu nie dość że udział w konkursie część osób brało niepotrzebnie w ogóle w tym udział, to jeszcze nie pasuje.

Rany jak widze, że nagrodą jest licencja na mks , i nie chce tego programu, to po co brać udział w konkursie ?

Inni mogli by skorzystać z tego.

Z tego miejsca chciałbym jednynie podziękować Całej administracji Dobreprogramy jak i fundatorów nagród za wspaniałą zabawę, i super nagrody :slight_smile:

Pozdrawiam

to w takim układzie pomyliłeś fora