Przyłączam się :piwo:
No to jak żenada, to po co piszesz ?
Masz jakiś problem ?
Administracja nie szykowała konkursu dla takich jak ty, tylko dla uczciwych osób, które za drobną zabawą zdobywają legalny program, a raczej jego licencja .
No to idź i sobie szukaj , ale pamiętaj o jednym :
dla mnie osobiście to… było szukanie kota w worku :mrgreen:
liczyłem na lepsza zabawę (polowanie) no nic
niech sie cieszą Ci co _wygrali_ nagrody …
gratuluje
Dodam tylko dla malkontentów, że będą kolejne Polowania, a stali Czytelnicy wiedzą, że to nie pierwszy konkurs ale któryś z kolei. Do wygrania były już pudełka z m.in. Paint Shop Pro, CorelDRAW, Microsoft Office, AntiVirenKit Professional, G DATA Internet Security, OpenOffice.ux.pl, Pinnacle Studio, Corel Photo Album, FotoOffice, EuroPlus+ i naprawdę wiele, wiele innych. Można także było też wygrać wiele nagród sprzętowych m.in. notebooka Toshiba, klawiatury Microsoft, głośniki i kamery Creative itd. Jeżeli chodzi o konkursy to śmiem twierdzić, że wybijamy się wśród innych serwisów o tematyce IT (od startu dp rozdaliśmy już nagrody o wartości grubo ponad 150 tys. złotych), więc naprawdę niektórzy trochę tu przesadzają…
Tu nie chodzi o szmal :? Prawda, to sporo kasy, ale liczyłem na coś lepszego, nie koniecznie kosztownego, ale by była dobra zabawa na dłuższy czas a nie na 1h jak wszyscy już poklikali w napis “upoluj” :x
Bo te bannery to naprawdę naciągały cierpliwość i czekałem i czekałem a tu :x
I miały
Bardzo miła rozrywka, dla ludzi którzy potrafią docenić wysiłek redakcji.
Dokładnie.
Ja czekałem praktycznie cały dzień (już od 00:00) i nic. Musiałem wyjść z domu, wracam i patrzę a tu news z rozpoczęciem polowania i … z zakończeniem
Powiem wam szczerze że sie podłamałem.
I stwierdzam że nie będę już czekał i brał udzaiłu w konkursach na DP
Po co się stresować
Inni niech się cieszą a ja będę się cieszył ze świętego spokoju
Gratulację dla wszystkich laureatów (nawet dla tych którzy wygrali nie do końca uczciwie)
dokładnie, dodam tylko że nie dość że miła, to jeszcze z nagrodami. hehe
a ja teraz podziękuję bo to moja pierwsza wygrana w życiu, chociaż miałem problem z wyświetleniem formularza, to w końcu w komentarzach natknąłem się na sposób z wejściem w komentarze i poszło :). Dziwi mnie tylko to, że zawsze są osoby, którym coś nie pasuje (nagroda, czas itp), ale konkursy nie są obowiązkowe przecież i nikt nikomu nie rozkazuje, żeby brać w nich udział. No ale ważne, że w końcu się udało, dzięki
Dzisiaj, od około 12:00 leciał banner z odliczaniem do startu konkursu. Na forum pisałem też, że w nocy nie będziemy go uruchamiać. Godziny startu można było się też domyślić samemu ponieważ bannery “Już za 3 dni…” pojawiły się w poniedziałek właśnie około 18:00
Nie łajaj go tak :mrgreen:
Daj się mu wypłakać.
Znowu nic nie wygrałem, ale może następnym razem (oczywiście jak uznam ten sofcik za potrzebny).
:piwo:
Przecież ja nie mam pretensji po prostu pisze
Konkurs ciekawy ale ja tego typu wyścigów nie lubię
Jakoś mnie odrzuca na samą myśl podobnego konkursu.
No cóż, może jestem inny:)
Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam
Ale piszesz, że się podłamałeś - więc się nie podłamuj tylko bierz udział w kolejnych zabawach i konkursach
Szkoda , że Ty też jesteś taki ,mądry’’ Polowanie zakończone , więc nie wiem czy ten temat jest potrzebny.
Ha! A moja GData nadal się aktualizauje. Jak to jest z tym abonamentem?? ;> Czekam więc na wygaśnięcie klucza/otrzymanie klucza dla MKS’a i jazda po stronach gdzie idzie sie zarazić
Dzięki redakcji 8)
Jak duża :?:
asterisk to było do przewidzenia że ludzie pójdą na łatwiznę. Gdzie człowiek tam i oszustwo(niestety :twisted: ).
cracker9 pewnie ok 70%
Mam nadzieję, że ja nie złamałem w żaden sposób regulaminu.
Najpierw trochę przejrzałem, a później wklepywałem nazwy programów w szukajkę…