Jest jeszcze jedna opcja, poza czekaniem mógłby też zobaczyć czy (o ile ma) nie dałoby się puścić sygnału po zwykłym kablu telefonicznym. Możliwe, ze ma nieużywany dociągnięty do domu. Na 100% stabilniej niż bezprzewodowo, ale wydajność zależy od stanu i…odległości od centrali.
No To chyba będę musiał czekać na to Nikt nie wie Kiedy zaczną budować Czy już zaczęli czy Nie budują wcale… czy mnie Pominą… dla tego piszę na forum bo są tu ludzie co się znają na Umowach
Powodzenia. W mojej okolice tez taką ofertę dostałem i co? Gmina im odmówiła i koniec. Już się cieszyłem, że za rok będe miał wreszcie internet marzenie.
Nie rozliczą bo i tak musiał bym zapłacić 1500 zł za dociągniecie i podłączenie do domu światłowodu (120 metrów od drogi głównej). Tu nie wiadomo o co chodiz u mnie bo odmówili nawet Orange wiec pewnie coś kombinują, albo czekają na PiS w końcu obiecali każdemu światłowód.
A z czego to załatwi? Zapłacisz za to z podatków i innych “uszczelnień” oraz poprzez napędzenie inflacji. Danie dostępu do sieci nie ma sensu, najpierw trzeba tak zrobić by…każdy emeryt, rencista czy inny mógł kupić komputer i opłacić abonament. Tak szczerze Te abonamenty to niektóre wychodzą i 1/10 najniższych emerytur i rent… więc ten tego…
Gdzieś na świecie jest internet za 5 zł miesięcznie?? Nie pisz bzdur politycznych. Nie pasuje to do Merkel i Tuska tam masz raj, nie napisze jaki.