Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum

Może,nieznam go kropka w kropkę na pamięć,ale go przestrzegam (czasami zdaża mi się jakieś potknięcie)

A nie dało by się przesunąć tej ogromnej reklamy na dół strony? Czy możę ogranicza to jakaś umowa czy coś… bo te takie małe reklamy to mi nie przeszkadzały, ale te takie duże…

Ja pozbywam się większości reklam przez Kaspersky Internet Security 2009 lub przez AdBlocka (na mozilli firefox)

To raczej nie miałoby sensu, bo reklamodawcy płaciliby wtedy zapewne znacznie mniej.

Jak ci przeszkadzają - możesz użyć Adblocka Plus.

…aby utrudniać nam organizację imprez typu HotZlot. Z resztą temat wałkowany wielokrotnie dlaczego taka reklama się pojawiła. Na forum jest odpowiedni temat.

Przyda się indeksowanie na forum,i wyszukiwanie słów/fraz już podczas wpisywania.Bardzo to ułatwi przeszukanie forum,żeby tematy się nie powtarzały.Takie coś ma wujek google,pod przeglądarka Internet Explorer 8 to świetnie działa,szkoda że niema tego w Mozilli Firefox.

Nie sądzę żeby coś takiego wprowadzili. Serwery by nie wytrzymały.

no to jak takie coś ma wujek google to wystarczy wpisać na początku site:forum.dobreprogramy.pl i wyszukujesz w taki sposób jak opisałeś. :slight_smile: problemu chyba nie ma.

w google ta metoda działa tylko podczas wpisywania pierwszych słów,po wyszukaniu wyniku już to nie działa

jak możecie zauważyć- w komentarzach w galerii pojawiła się opcja Edytuj i usuń :slight_smile:

Dodane 02.07.2009 (Cz) 10:01

na 1 obrazku działa a na drugim nie :frowning:

Mam propozycje czy nie można by było tak ja vortalu podczas gdy jest lato czy zima zmieniać wygląd forum :smiley:

po co?

A po co wygląd zmieniany jest na vortalu?

Żeby było odmiennie bo już ten zielony razi.Jak tak długo się na niego patrzy. :smiley:

Zielony uspokaja :wink: .

Ale już z pewnością dużo osobom się znudził. :smiley:

Użyj lokalnego CSS ;).

A może dodajcie coś w stylu Beer Moda :stuck_out_tongue:

Było (pochwały) ale ludzie specjalnie odpowiadali i zakładali tematy żeby sobie pochwał nabić.

a gdyby zrobić że pochwały się przyznaje dopiero jak admin to zatwierdzi…