Spotkałem się z wykorzystaniem tagu “spoiler” przy tworzeniu długich poradników, gdzie każdy rodział był w “spoilerze”.
Moja propozycja:
moderatorzy działów: na innych forach się to sprawdza.
Każdy moderator ma jeden dział i jest ok.
Wierz mi, że to się zdecydowanie tutaj nie sprawdza
artXde , a jak tak mod weźmie urlop na dwa tygodnie co wtedy ?? pomyślałeś
Od kiedy to osoby pełniące funkcje społeczne muszą brać urlopy ??
Poza pełnieniem fukncji społecznej normalnie pracujemy i zapewne o to pytał Xulu.
Urlop, wyjazd, brak dostępu do Internetu.
Skoro jest możliwe stworzenie w obrębie jednego działu poddziałów (przykład nowe działy Giełdy), to można by zgrupować wszystkie działy odnośnie OS Microsoftu w jeden dział o nazwie Systemy operacyjne z rodziny Windows i zamieścić w nim poddziały o OS M$ które istnieją już na forum i ewentualnie dodać systemy serwerowe. Skróciło by to trochę już nadmiernie długą listę działów i przyczyniło się do większego porządku.
Ja wiem o co dokładnie chodził Xulowi (na marginesie o to co zwykle ) i nie musisz być jego adwokatem
właśnie ze nie wiesz
artXde , dal propozycje którą jak widać nie zrozumiałeś (jak zwykle) pogrupowanie moderatorów do konkretnych działów niema sensu, poniewaz nikt nie jest na forum 24/h i co by sie stalo jakby ktorys z modow zrobił sobie przerwę ? sam sobie odpowiedz … nie rozumie czego sie mnie czepiasz, wyraziłem swoją opinie na propozycje jednego z userow i tyle, a Ty wyszukujesz niepotrzebnych podtekstów w tym co napisałem daj na luz
To może być np.: dwóch moderatorów na dział, lub po ok.3-4 na kategorię.
To nie ma najmniejszego sensu
Może byście wstawili informacje o systemie i przeglądarce?
To by było ciekawsze… Chodzi mi o to, żeby w prawym dolnym rogu ekaranu pojawiły się dwie ikonki przedstawiające informacje z jakiej przeglądarki korzystamy i z jakiego systemu operacyjnego i tak jak na forum PCformat jak się na najedzie na te ikonki to pokazuje nazwę przeglądarki internetowej i systemu operacyjnego :? :? :? ???
Osobiście nie widzę żadnego sensu w takiej informacji, zwłaszcza, że nie istnieje wiarygodna metoda na sprawdzenie tych informacji. Ponadto o ile mnie pamięć nie myli, takie propozycje pojawiały się już kilkukrotnie i zawsze przepadały, coś więc w tym musi być…
W giełdzie mógł by się pojawić dział dotyczący freelancering’u. Zamówienie na strony www, lub elementy do stron.
Przyda się możliwość usunięcia konta na forum,lub zmiany loginu.Bo jak komuś się znudzi obecna nazwa loginu lub konto,to żeby założyć drugie nowe konto to musi znowu zakładać jakiegoś e-maila,a tak by poprostu się usunęło konto i założyło nowe na ten sam e-mail,z którego się obecnie korzysta.Ewentualnie zmienić login
Zmienić login możesz po kontakcie z administratorem via PW, drugiego konta nie radzę zakładać, ale oczywiście regulamin znasz
Dziękuje za odpowiedź panie moderatorze,oczywiście że znam regulamin,lecz możliwość usuwania konta i tak by się przydała
Zrobiłby się wielki bałagan na forum, tego nie będzie.
Niestety twój poprzedni post jest dowodem na to ze go nie znasz.
Dlaczego? Przecież po usunięciu konta w phpBB nie ulegają skasowaniu posty. Stają się one jednak anonimowe (wyglądają tak, jakbym wysłał posta jako niezarejestrowany uzytkownik wpisując swój nick).
I to będzie najprostsza droga do omijania bana na nicka :P.
Gościu w majestacie prawa skasuje zbanowane konto (lub konto z ostrzeżeniami) i założy nowe i z czystą kartą bedzie mógł uprawiać dalej swoją radosną twórczość :P.