Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum

Dokładnie, podwieszenie zalecane wręcz.

Swoją drogą, że też wcześniej na to nie wpadłem (ani nikt z Was, droga opozycjo:p), jeśli ktoś ma zdefiniowane jakieś konkretne wymagania odnośnie sprzętu, bądź chce się koniecznie skonsultować ‘‘na żywo’’ nie musi zakładać nowego tematu… wystarczy, że napisze w istniejącym, ma multum stron, ludzie się wypowiadają, odpowiadają, po co zakładać nowe w końcu. Czy udało mi się Was przekonać?

Przydały by się opinie moderatorów.

No to już niezły pomysł. Ale wątki (nie mam na myśli wątków = tematów na forum) poszczególnych użytkowników będą się ze sobą mieszać w tym jednym temacie. Lepszym rozwiązaniem byłoby wyodrębnienie działu na składanie zestawów. Choć jeśli ten temat będzie przylepiony, pewnie z kolei tych tak dużo nie będzie …

Decyzja należy do moderatorów i administracji. Niech przedyskutują to u siebie.

Nie wiem czy było, ale taka propozycja z mojej strony, aby użytkownik w profilu miał jakiś link do swojej galerii na forum tzn. do zdjęć których dodał…

było to, ale znikneło

Mógłbym wiedzieć czemu ?

hmm… Ja mam taki pomysł…

Przydałby się mod Last posts titles.

MOD wyświetlający tytuły najnowszych postów.

http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=681&t=1209

Myślę, że się takie coś przyda :slight_smile:

Wróci :slight_smile: Musiało wypaść przez przypadek.

/me prosi o vertical-align: middle; dla emotek :wink:

Proszę o dodanie przycisku z tagiem URL nad szybką odpowiedzią.

Przydałaby się taka opcja

64721124.jpg

• po kliknięciu na dodaj odnośnik, pojawiłby się napis “klik”, prowadzący do google.pl

:slight_smile:

No to ja wypiszę dosyć dużo pomysłów… :wink:

1. [*:ndxlzygz]Wyrównywanie tekstu (center, justify, right, left)

już wielokrotnie temat był poruszany, były obietnice admina i zawsze ktoś o tym zapomina :slight_smile:

sebos_krk , dlatego piszę, aby przypomnieć.

Jest to możliwe, aby można było “wywalić” z menu “zobacz swoje posty” tematy (wybrane) albo chociaż odznaczyć całe działy?

Spod tematów np. z Na Luzie ciężko wykopać z działu Problemy, trzeba szukać za pomocą ctrl + f, a to niewygodne.

Pozdrawiam!

Nie wiem, czy to życzenie, czy zgłoszenie błędu?

Wątek, na który odpowiadam autoamtycznie ląduję w wątkach obserwowanych i otzymuję powiadomienie n e-mail o każdej odpowiedzi w wątku.

Moim zdaniem tak nie powinno być.

Powinna być możliwość wyboru, czy chcę obserwować wątki, na które odpowiadam.

Jaszcze bardziej dotyczy to powiadomień przysyłanych na mój e-mail.

Opcja “Zobacz swoje posty” to po prostu link do wyszukiwarki z odpowiednimi parametrami.

W związku z tym zamiast korzystać z tej opcji, możesz skorzystać z wyszukiwarki.

Chcesz zobaczyć swoje posty z działu “Problemy”? Proszę bardzo:

search.php?keywords=&terms=all&author=sla17&fid[]=2&sc=1&sf=all&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj

Tak, wiem, że mogę, ale jest to męczące.

Np. lista wygląda tak :

http://img2.vpx.pl/up/20090826/beztytulu45.jpg

Te całe to wygląda to, jak wygląda teraz, a to na dole skreślone to to, czego nie chcę.

W 100% tak jak chcesz się nie da, ale można odfiltrować poszczególne działy. Ew. możesz próbować z wyrażeniami wyłączonymi z wyszukiwania.

Brakuje mi odnośnika z forum na vortal. Przykładowo nad logiem forum mógłby być mały odnośnik do vortalu aby przemieszczać się bez konieczności edytowania adresu.

Przecież jest,masz “ludzika” i napis forum dobreprogramy,dobreprogramy prowadzą na Vortal,o to chodzi?