Swoją drogą, że też wcześniej na to nie wpadłem (ani nikt z Was, droga opozycjo:p), jeśli ktoś ma zdefiniowane jakieś konkretne wymagania odnośnie sprzętu, bądź chce się koniecznie skonsultować ‘‘na żywo’’ nie musi zakładać nowego tematu… wystarczy, że napisze w istniejącym, ma multum stron, ludzie się wypowiadają, odpowiadają, po co zakładać nowe w końcu. Czy udało mi się Was przekonać?
No to już niezły pomysł. Ale wątki (nie mam na myśli wątków = tematów na forum) poszczególnych użytkowników będą się ze sobą mieszać w tym jednym temacie. Lepszym rozwiązaniem byłoby wyodrębnienie działu na składanie zestawów. Choć jeśli ten temat będzie przylepiony, pewnie z kolei tych tak dużo nie będzie …
Decyzja należy do moderatorów i administracji. Niech przedyskutują to u siebie.
Nie wiem czy było, ale taka propozycja z mojej strony, aby użytkownik w profilu miał jakiś link do swojej galerii na forum tzn. do zdjęć których dodał…
Brakuje mi odnośnika z forum na vortal. Przykładowo nad logiem forum mógłby być mały odnośnik do vortalu aby przemieszczać się bez konieczności edytowania adresu.