Mocno chcesz mi dorównać mam wrażenie tylko nie potrafisz taki inteligent z ciebie.
Za to ty otrzymujesz ode mnie miano jednego z największych prowokatorów na forum. Tylko, ze forum na to pozwala.
Mocno chcesz mi dorównać mam wrażenie tylko nie potrafisz taki inteligent z ciebie.
Za to ty otrzymujesz ode mnie miano jednego z największych prowokatorów na forum. Tylko, ze forum na to pozwala.
No i wszystko wiadomo. Od prawie godziny siedzę na forum i na portalu.
A na co mi skrypt .opinie.wp? A inne szkodliwe, ciężkie, szkodliwe i niepotrzebne? Latami dodaję do filtrów, to i mam.
Jak oszczędzam na RAMie i chcę lekko, to ustawiam, blokuję totalnie tak, żeby funkcje strony działały i adguarda nie chcę znać.
Ty musisz oszczędzać łącze - na to samo wychodzi.
Bo o 17 jest już spoko. O 12 nie jest. Kwestia pory dnia.
Nie wiem, co im tak przeciąża serwery, ale to jest jakieś nieporozumienie. Może po prostu obcięli budżet na hosting w WP? Przecież inne serwisy ze wzmożonym ruchem radzą sobie wyśmienicie i nie zatyka ich ani na moment. Taki GoL ładuje się błyskawicznie w porównaniu do DP, niezależnie od pory dnia.
W sumie śmiesznie, bo strona zdaje się pingować normalnie, jednak w przeglądarce efekt jest odwrotny do oczekiwanego.
Co złego z Adguard?
Moglibyście co niektórzy być bardziej kulturalni i się nie wyzywać?
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Nie mam limitu na szczęscie, jeszcze mam oferte bez limitu danych z T-Mobile do 60Mb/s. To był przykład z tymi 10GB limitu