Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

A nie wiem czy Microsoft nie ma tego swojego symulatora samolotu, Fight Simulator. Zdawało się ze starsze wersje miały opcję latania po sieci.

Witam !

Zakupiłem sobie laptopa, który ma system operacyjny Windows 7 64 bity 3GB Ram DDR3 oraz kartę graficzną - Intel® Graphics Media Accelerator HD - Ilość pamięci : Do 1275 MB pamięci wspólnej Procek Typ : Intel® Core™ i3-330M Częstotliwość taktowania : 2.13 GHz W jakie gry mogę grać ? Zauważyłem, że nie mam opcji wyłączenia synchronizacji pionowej wynikiem czego np w Cs 1.6 fpsy mi skaczą i mam około 50 fps ;/ A karta graficzna na starcie ma chyba 128 mb i z tego co słyszałem w necie niby czasami jest tak że mino że może pobrać z ramów ddr3 do 1275 mb pobiera maxymalnie 128 jak to ustawić żeby miał te 1275 ? Z góry wielkie dzięki

Zintegrowana karta graficzna firmy Intel, w wiele gier nie pograsz, ciesz się, że cs działa :slight_smile:

Flight simulator chyba nie daje możliwości strzelania się po sieci …

Pamiętam czasy F22-lightning 2 czy F14 Fleet Defender czy jakoś tak…

Witam.

Poszukuje strategii. Budowało się domki, armie, niszczyło przeicwnika. Niestety nie pamiętam już menu, ani jak się wojska nazywały(był rydwan chyba;x) czy coś koło tego. Pamiętam tylko jedną mape, w którą grałem przez cały czas :slight_smile:

a Więc.:

mapa była naprzemian z wodą splątana.

pasek 1: od lewej był przeciwnik fioletowy chyba. od prawej strony przeciwnik zielony.

pasek 2 : woda.

pasek 3: pomieszczenie coś takiego, w środku znajdowały się różne zwoje m. in. zapamiętałem zwój golema czy przywołania golema coś koło tego. było to zamknięte do okoła murem, a w rogach były wieże.

pasek 4. woda

pasek 5. to samo co w pasku 3. tez bylo zamkniete pomieszczenie i zwoje.

pasek 6; woda.

pasek 7: od lewej ja a od prawej moj sojusznik.

Armia to były coś podobnego do ninji łucznika,również pamiętam rydwany

Pozdrawiam i liczę na pomoc

Mam ten ekran 800x600 i nie wiem czy to trochę nie za mało (na np. FIFA 06)…

Rozdzielczość minimalna to 640x480.

Nie będzie jakiś zgnieceń?

Popatrzyłem i jest to jednak 1024x600.

Nie wiem czy nie będzie bo grałem na 4:3, wiem że na 640x480 chyba nawet FIFA08 działała jeszcze. Odpal demo i sprawdź, pewnie na widescreen ustawi inną rozdziałkę.

Ściągnąłem FIFA 06 DEMO, może być, ale trochę się tnie, po drugim razie wystąpił błąd, ale teraz już jest wszystko w porządku. Obraz jest zgnieciony, nie mogę znaleźć, gdzie zmienić rozdzielczość (w grze).

Witam szukam gry Lineage II czy może mi ktoś pomóc ją znaleźć i przejść instalację??

http://www.empik.com/lineage-2-gracia-c … ltimedia-p - coś mi się wydaje że jednak ściemniasz z tym szukaniem, bo ja w kilka sekund znalazłem.

Wiesz ściągnęłam ją ale nie chce mi się zainstalować :-/

A kupiłeś klucz?

Poza tym chciałam grę ściągnąć z neta darmowo ale stwierdzam z przykrością, że się nie da :frowning:

Dodane 27.09.2010 (Pn) 10:55

nic nie kupowałam na razie… Jak dla mnie to zbyt skomplikowane nie mam aż tyle doświadczenia niestety

Nie trzeba mieć doświadczenia, żeby KUPIĆ oryginalną grę…

Potwierdzam.

A żeby przekleić rzeczy z folderu crack do folderu z grą chyba też doświadczenia mieć nie trzeba…

Nie pamiętam, była chyba opcja w ustawieniach grafiki, jakość, rozdzielczość i tam było chyba Widescreen (szeroki ekran) no chyba że wersję mi się pomyliły.

No i Demo pokazuje że więcej niż 06 może nie chodzić.

Ściąganie dem (np. z “dobrych programów”) jest legalne?, bo przy włączeniu jest napisane, że nie wolno rozpowszechniać.

Przeczytaj i przetłumacz całość, bo to jest tylko fragment tekstu;)

Chyba całość (prawie na pewno :slight_smile: ) przeczytałem.

Moja FIFA jest po polsku.