Witam, zamierzam kupić grę l4d ale zanim to zrobię chcę mieć 100% pewność że będzie działać płynnie.
Czytałem sporo tematów o tym i dowiedziałem się ze silnik source jest ładny i dobrze zoptymalizowany oraz działa na prawie każdym kompie. Mam CS:S na kompie i mi chodzi płynnie, ale czy L4D będzie tak samo chodzić? Jeśli tak, to na jakich detalach będzie działać o ile będzie?
Moje parametry:
Windows XP Home Edit SP2
AMD Sempron LE-1100
1.91 GHz
1GB Ram
Nvidia GeForce 6100 nForce 405
czekam niecierpliwie na odpowiedź
chciałem jeszcze dodać że w CS:S mam ustawione wszystko na HIGH, AA wyłączony, i rozdzielczość 800x600 i śmiga jak po maśle, niby silnik ten sam ale daty premiery tych gier mówią co innego.
na tej stronce już dawno sprawdzałem i pokazywało mi że mam za słabego kompa na L4D, tak samo jest z COD 4 pokazuje że mam za słabego kompa a idzie na średnich u mnie, Gothica 3 też pokazywało że za słabe i żadnych szans na uruchomienia, a ja na najniższych detalach itp. przeszedłem całego, linki chyba źle wklejałeś bo poucinało je. Czyli mogę spokojnie iść do sklepu i kupić L4D, czy lepiej ściągnąć pirata z neta i sprawdzić czy będzie działać i dopiero potem kupić?
Przepraszam jeśli to zły temat na tego typu post ale szukam gry przeglądarkowej, w stylu SimCity4. Będę wdzięczny za propozycje. Zależy mi na jak największej interakcji z graczami. Z góry dziękuje za pomoc.
Witam. Jeśli ktoś zna tytuł jakiejś ciekawej, w miarę rozbudowanej i z przyzwoitą grafiką gry o tematyce ping-pongowej, proszę o podanie takowej propozycji. (odpadają gry we flashu itp)
Poszukuję dość starej gry, kiedyś pykałem w jej demo. Gra pochodzi jakoś z początku 2000-lat. Gra jest bijatyką, wcielano się w niej w różne postacie i walczyło na ulicy z kilkoma przeciwnikami (o ile pamiętam do wyboru był wielki murzyn :P). Można było podnosić rożne przedmioty, od koszy na śmieci po białą broń. nie jestem pewny ale miała chyba niebieską ikonkę.