Na najniższych pójdzie na 100%. a jak chcesz lepszą jakość grafiki sobie ustawić to ustawiaj grafikę metodą prób i błędów
Bo jutro mam możliwość nabycia tej gry i się pytam. Ale najważniejsze: nie będzie ścięć przy jeździe itp? Są jakieś patche/optymalizatory, żeby chociaż na nisko/średnich grać?
Zamierzasz grać online ze znajomymi czy będziesz grał tylko w fabule?
Fabuła i online.
Przy graniu online możliwe jest że będą ścinki/lagi. w fabule na najniższych ustawieniach nie będzie ścinek. mój kuzyn ma podobnego kompa do twojego i mu gta 5 bez problemu chodzi. śmiało kupuj! na najniższych pójdzie. ale odpada gra online
Kurde… W online też chciałbym trochę pograć… A grafika będzie taka ładna jak na screenach w necie, czy to zasługa grafiki? Nie ma jakichś programów, czy czegoś podobnego, żeby zwiększyć fps?
Wiesz co? powiem ci że sam nie wiem możliwe że są jakieś programy do zwiększenia fps w gta 5 ale ja się z nimi nie spotkałem.a ze ścinkami w gta 5 online podejrzewam że będziesz miał ścinki ale tak raz na dłuższą chwilę czyli plus minus raz na 5 minut, więc możesz kupować ścinki będą bardzo rzadko.
Ok, jutro będę w mieście i jak będzie GTA V to kupię jak nie to zamówię i jutro (prawdopodobnie) napiszę co i jak A Ty grałeś w GTA? Na jakich ustawieniach?
Ja na razie mogę się pomęczyć na tym sprzęcie (nie do przesady), a potem kupię sobie wypasiony PC, ale kasa potrzebna mi teraz
Ja osobiście mam o wiele gorszego kompa od ciebie jak chcesz to mogę podać ci parametry ale uważaj bo złapiesz się za głowę u kuzyna grałem na kompie i na najniższych online i fabuła bez zacinki chodziła a ma podobnego kompa do ciebie. cvhyba ma tylko mniej ramu ale nie jestem pewien. To jak? chcesz poznać parametry mojego kompa?
Dawaj :) Ja mam laptopa i chyba to jest jeden z wielu minusów posiadania jego, bo nie mogę nic wymienić, np grafy
Ok Trzymaj się krzesła bo zaraz spadniesz Procesor AMD Athlon ™ XP 1700+ 1.47 GHz 1,75 GB Ram Karta graficzna Nvidia GeForce 4 MX 440 64 mb. Zdziwiony?
I na tym sprzęcie działało Ci płynnie na niskich GTA V? Online też?
Nie gta 5 chodziło na najniższych u mojego kuzyna który ma takie same parametry jak ty chciałem ci tylko powiedzieć jakiego ja mam kompa już od roku on mi służy jedynie do grania w starsze gierki ale próbuję odłożyć na nowego a innego kompa nie mam
Ciekawe jak na takim jak Twój by szło Miałem dosyć podobnego do Twojego, ale zaczął się ścinać, psuć i ciągle musiałem Windowsa wgrywać Ok, ja idę, jak jutro dostanę to kupię, a jak będzie lagować i dwie stówy pójdą się [ciach]
Wygwiazdkowanie kilku liter nie czyni z wulgaryzmu pięknego słowa. Przestrzegam przed stosowaniem takiego słownictwa na forum.
rgabrysiak
Obiecuję że nie pójdą. Dobranoc
Trzymam Cię za słowo, najwyżej oddasz mi je i będziesz grał na swoim Athlonie Dobranoc
Ponieważ online wymaga szybkiego łącza i gracze mogą podnosić ci ping. ale raczej nie powinno się ciąć. aha, PS. jakby co ja tylko doradzam. Jak się będzie grą przycinać to już nie moja wina i nie będę zwracał kosztów za grę
Z tym zwrotem to był żart
Ale muszę mieć pewność, że będę grał w 1366x768, a nie niższej np 1280x720 itp, chcę grać na pełnym ekranie, a nie z czarnymi bokami
Jeszcze takie pytanko :mrgreen: Dlaczego ten gościu ma napisane w ustawieniach grafiki 4992/2304 a kartę ma 2-gigabajtową? To przez to, że ustawił na high/normal?
Laptop ma podobną specyfikację do mojej, z tym że on ma procek A8-5500M, a ja A8-5550M (chyba ten jego jest trochę lepszy c’nie?)
Nigdy nie miałem styczności z GTA V. Wygląda to w miarę grywalnie, co o tym sądzisz?
https://www.youtube.com/watch?v=3zQucQqg7kM&ab_channel=tukangmaingame
Witam.
Znacie i polecacie jakieś gry typu parkour? Takie jak np. Mirror’s Edge, 404sight, lub nawet Assassin’s Creed.
Mogą być płatne jak i darmowe. Nie musi być jakaś popularna. Najlepiej jak będzie kamera z pierwszej osoby (, ale nie musi).
(GTA V - wiem )
Z góry dzięki.
Słuchaj jeśli chcesz mieć pewność że gta V ruszy na twoim laptopie wejdź na tę stronkę: http://www.systemrequirementslab.com/cyri w polu 1) wpisz Grand Theft Auto wybierz Grand Theft Auto V i wybierz opcję automatic detection, jak będą ci jakieś komunikaty wyskakiwać to wybierz zezwalaj a potem jak wyskoczy ci okienko takie szare wciśnij przycisk run. po chwili na stronie pojawi ci się po angielsku napis czy gra ruszy na twoim laptopie i na jakiej rozdzielczości będzie działać