Ta strona jest niewiele warta, niemiarodajna. Jeśli chcesz mieć pewność czy dana gra ruszy - czytaj testy, pytaj na forach. Nie sugeruj się też filmami z YouTube, gdzie ludzie często przekłamują wyniki na własną korzyść.
Mam Pytanko!
Czy Pójdzie mi Max Peyne 3 i Saints Row 3 na najniższej konfiguracji grafcznej na lapku:
Dual Core 2.1
2 gb ram
karta graf. 512 mb
win.vista
??
Nie myślę o gry bez żadnych lagów ale czy uda mi się uniknąć lagów?
A jeśli nie to czy mocno będzie się scinało?
Z GÓRY DZIĘKI
Napisz PEŁNĄ specyfikację.
Wyżej jest moja specyfikacja. Jakie mam szanse, że odtworzę grę w 1366x768 i będzie płynnie?
Nie podałeś modelu karty graficznej a od niej w głównym stopniu zależy wydajność.
Nie oczekiwał bym zadowalającej płynności na tym sprzęcie.
Czyli takie lagi, że nieprzyjemnie będzie?
Głównie karta graficzną jest tutaj mało wydajna.
Witam.
Znacie i polecacie jakieś gry typu parkour? Takie jak np. Mirror’s Edge, 404sight, lub nawet Assassin’s Creed.
Mogą być płatne jak i darmowe. Nie musi być jakaś popularna. Najlepiej jak będzie kamera z pierwszej osoby (, ale nie musi).
(GTA V - wiem )
Z góry dzięki.
Witam mam pytanie, ile bym miał fps na minimalnych w cs go na tym sprzęcie?
- płyta główna P4M80-M7 z procesorem INTEL Celeron® CPU 2.93 GHz
-pamięć ram 2 GB
-dysk twardy samsung 80 GB
-karta graficzna ATI Radeon HD 2600XT 256MB
Zależy na jakich ustawieniach, chociaż strzelam że z 20 do 40 maks.
Słaba karta i bardzo słaby jednordzeniowy procesor.
Raczej bliżej 20 FPS.
Mam Pytanko!
Czy Pójdzie mi Max Peyne 3 i Saints Row 3 na najniższej konfiguracji grafcznej na lapku:
Dual Core 2.1
2 gb ram
karta graf.Nvidia Geforce 8200m g 512 mb
win.vista
??
Nie myślę o gry bez żadnych lagów ale czy uda mi się uniknąć lagów?
A jeśli nie to czy mocno będzie się scinało?
Z GÓRY DZIĘKI
nic się nie zobaczy żeby grać w gre która bazuje na DX11 musisz mieć karte która DX11 obsługuje i jedyne co tu może pomóc to wymiana karty/sprzętu i z tym nie ma dyskusji
Za słaby laptop do tej gry. Zapomnij nawet o minimalnych ustawieniach.
Posiadam L4D2, czy jest sens kupować jedynkę? Zależy mi na innych mapach, podobno przenieśli wszystkie z jedynki do dwójki? Czy to prawda?
Bf3 da rade na niskich?
I3 4000M 2.4GHz
Geforce 820M
4GB Ram
Bf3 da rade na niskich?
I3 4000M 2.4GHz
Geforce 820M
4GB Ram
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Jak w temacie, poszukuję gry w którą kiedyś grałem (~7lat temu) lecz nie długo.
Gra ważyła ok 30mb i polegała na walce dwóch ekip albo deadmatchu między wszystkimi. Grało się stickmenami na mapie, która była czasem zawieszona w przestrzeni (gra 2D). W tej grze były powerupy w postaci dodatkowych broni, kasku, kamizelki, życia. Czasem dostępny był też jetpack.
Gra była bardzo dynamiczna.
Po uruchomieniu jej pojawiał się swego rodzaju launcher w którym wybierało się tryb gry, ustawienia (audio,wideo) swój nick, wygląd (chyba) i broń z którą się startowało. Dostępny był tryb gry przez internet, po lanie i z botami.
Próbuję sobie przypomnieć kilka dni już jej tytuł ale ciężko mi idzie.
Może któryś z forumowiczów grał w tę gre (albo dalej co jakis czas gra) i pamięta jak się nazywa i chciałby napisać jej tytuł.
Jeżeli tak to byłoby milo:)
Pozdrawiam,
adamo000
a ta gra była na stronie (coś jak gry.pl) czy tą grę się pobierało? bo jak się pobierało to już chyba wiem o jaką grę ci chodzi.