Pobierało się ją
czyżby ta gra to nie soldat? tu zdjęcia z niej. Link http://imag.malavida.com/mvimgbig/download/soldat-5026-1.jpg
Wiedźmin 3 - wystarczy mu 8 gb ramu?
Tak, a jakbyś miał obawy na 4 też pójdzie.
Witam
Wczoraj kupiłem grę sniper ghost warrior 2. Zainstalowałem ja i gdy chciałem włączyć wyskoczyło mi że mam nieobsługiwaną kartę graficzną. Mam kartę:Nvidia Geforce 8200m g. Faktycznie jest nie obsługiwana Uruchomiłem grę normalnie działa, nawet wczoraj grałem.
Pytanko do was!! Czy jak będę w nią grał to czy to uszkodzi mi kartę graficzną czy coś w tym stylu? Wolę spytać, ale gra normalnie się uruchamia i gram bez lagów.
Z góry dzięki!
Raczej nie. Prędzej Ci wywali do pulpitu niż spali kartę.
dzieki. do pulpitu mnie nie wywala a pierwszą misję przeszedłem więc mogę grać bez obaw?\
Hej,
Tak, spokojnie - możesz grać bez obaw. Ja też grywam w gry, dla których karta GF 9300M GS w laptopie nie jest obsługiwana i nic złego się nie dzieje.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki
Czy pójdzie mi Wiedźmin 2?
Intel Core i5-4200M 2,5GHz
4GB RAM
graf. Intel HD Graphics 4600
- NIVIDIA GoForce GT 740M
nie wiem jak ta karta (intela), bo były z nią problemy (np. autocad raz ją pokonał;))
Na intel hd 4000 odpalałem 3ds maxa, ale faktycznie ciężko jej już było przy choćby obracaniu kamer. Co do gry, kolega grał przy tej karcie w wiedzmina 3 wiec poprzednia część spokojnie powinna działać. Kwestia tylko czy jest na szynie 128b.
Witam!!
Mój sprzęt to:
Dual Core 2.1 GHz
2 gb ram
512 mb karta graficzna
Win. Vista,
Grałem na tym sprzęcie w mafie 2 bez większych lagów. Przeszedłem grę.
Moje pytanie: Czy gra L.A Noire pójdzie mi bez większych lagów na najniższej konf. graf.?
Modelu karty nie podałeś, ale obie gry mają bardzo podobne wymagania minimalne co do sprzętu. La noire powinno zadziałać.
Cześć, mam pytanie, chcę wiedzieć ile osiągne fps na tych komputerach w CS GO na srednich ustawieniach?
Wystarczająco dużo do komfortowej gry.
Zamierzasz kupić? Odradzam kupowanie składaków z allegro.
A ustawiłbyś je od najlepszego do najgorszego? numerkami?
Żadnego z tych zestawów nie kupuj.
Witam!
Dzięki. Model karty: Nvidia Geforce 8200M G