Jeśli to laptop to może być różnie, układy mobilne są słabsze od desktopowych a w wymaganiach widnieje 8600gts, sporo silniejszy od 8200M.
Witam,
szukam starej gry za czasów windows 95. Była to stara gra 2D, w której układoało się trasę dla pociągu. Na początku były 2 miasta, ale w czasie gry ich przybywało. Jak pociągi się zderzyły to z jednego miasta wzywało się pociąg naprawczy. Nył tż mrugający pociąg czarno biały, który nie zatrzymywał się na żadnym semaforze.
Proszę o pomoc w odszukaniu tej gry
Track Trouble ?
Nie to jeszcze nie to na okładce jak pamiętam gra miała tory i parę pociągów nie z tej bajki takich zwykłych
Train Titans, A-Train ?
Siema, chcę was zapytać o to czy fifa zadziała na tych wymaganiach.
System: Windows7 Ultimate 64bit
Procesor: AMD phenom™ II X4 955 Processor (4CPUs), ~ 3,2GHz
Ram: 4Gb
Grafa: Nvidia GForce GTX 260, Integraced RAMDAC
Przybl.całk.il.pamięci: 3562mb - (do nvidia)
Jeśli nie bardzo to co mam zrobić żeby poszła? Dodam, że wymiana komponentów w grę nie wchodzi. Pozdrawiam!
Która FIFA?
Oj, umknęło mi. Fifa 2015, albo np. jakies nowsze call of duty, gta iv itd… poszły by?
Zapomnij, bez modernizacji komputera a raczej wymiany na nowy nie masz co marzyć o nowych grach.
Nawet na najniższych detalach nie zadziałają?
Fifa 2015 wymaga karty graficznej z obsługą DX11, więc nie uruchomi się.
W GTA IV możesz zagrać.
Lordjahu to niestety jeszscze nie to
A w jakieś poprzednie wersje fify? Które mi pójdą? Chodzi mi od 15 w dół, które na 100% pójdą
Fifa 14 na pewno. Ma niskie wymagania.
Jeśli chodzi o system to wystarczy ten Home Premium bo one róznią się nie wydajnością a funkcjami. Ale mogę ci zalecić instalację w wersji 64 bitowej bo masz dużą ilość ramu.
Witam,mam do was kilka pytań, liczę na wyczerpujące odpowiedzi:
- Jak się sprawa ma na ten czas z Windowsem 7. Tzn. mając do wyboru Home Premium a Ultimate który polecacie ? I jakie są różnice między nimi ( bardziej chodzi mi tu o wydajność, gdyż komputer będzie tylko i wyłącznie do gier )
- ATI Radeon 4800 series czy Nvidia Geforce gtx 650.czy AMD Radeon HD 6800 series ?
- Czy z taką specyfikacją odpalę na min. średnich następujące gry.
Karta graficzna ( patrz wyżej )
Intel Core i3 2,93 ghz
6 gb ram.
Windows (patrz wyżej)
A gry to :
-Assassin’s Creed Unity / Syndicate
-FIFA 15
-Far Cry 4
-GTA V
-Wiedźmin 3
-
Różnice to dodatkowe, niekoniecznie Tobie potrzebne funkcje (znajdź sobie w Google). W grach nie ma żadnych różnic.
-
Żadna z nich. Podaj budżet na kartę, oraz markę i model zasilacza.
-
Patrz wyżej.
Szczerze ? To mam te 3 już kupione ( a w zasadzie je dostałem ) , i zastanawiam się którą lepiej do gier.
Seria 4800 odpada, gdyż jest stara i nie obsługuje DX11 (Fifa nie będzie działać).
Napisz dokładny model karty z serii HD 6800.
A także markę i model zasilacza.
Witam :D.
Ostatnio(czyli od 1roku) bardzo dużo zacząłem grać na lanie :D.
Grałem w takie tytuły jak:
CS 1.6
Minecraft
Battlefield Vietnam
The Settlers 3
Kozaki
i powiem szczerze, że fajnie spędziłem grane godziny :D.
Chciałem pograć w coś nowego(nie chodzi mi o nową grę tylko coś w co jeszcze nie grałem i udźwignie mój sprzęt), jednak ciężko coś mi znaleźć :(.
Specyfikacja moich trzech kompów:
-
Procek i5-2400 3.1GHz(4 rdzenei), Ram 8GB, Grafa GTX 960 4GB, Win7 64Bit.
-
Procek Quad Q6600 2.4GHz(4 rdzenie), Ram 1GB(zamierzam dokupić), FX5700 128Mb(też słabo), WinXP 32Bit.
-
Procek AMD Sempron 3000+ 1.8GHz(chyba[1 rdzeń]), Ram 1.2GB, GeForce 7300GT 256MB ddr3, WinXP 32Bit.
Chciałbym pograć w jakiegoś FPSa(bez potworów, mutantów itp…) lub jakiegoś dobrego RTSa(Najlepiej w 2D i podobnego do Settlersów, ale nie musi).
Żadnych wyścigów, RGPów lub innych gier z potworami, dużą brutalnością. Przekleństwa i dobry humor w grze oczywiście mile widziane :D.
Z FPSów fajnie by było jak by ktoś podał może coś w podobne do Battlefielda :D.
Zna ktoś coś fajnego? ??