Napisze co mi przyszło do głowy: far cry 1-4, seria call of duty, crysis, resident evil 5, bioshock, max payne.
resident evil 5 nie pójdzie na jednordzeniowym AMDeku :D. Zresztą miała być gra bez potworów.
Far Cry odpada, CoDa znam i mogę w sumie popykać, Crysis też odpada bo się tam nie zabija ludzi tylko jakieś dziwne coś, Bioshock też odpada - za dużo krwi, Max payne też odpada, bo się nie da na Lanie grać.
Oblukam Battlefield 2 :D. Chciałem pograć w Arma ale na Win7 nie działa :(.
Jeszcze jakieś propozycje? ??
Witam poszukuję gry Bus Simulator 2009. Konkretnie chodzi mi skąd mogę pobrać tą grę
Crysis też nie.
Sory ale my tu nie popieramy piractwa :-) .
Też nie.
Może jakiś inny tytuł???
Nie chodziło mi o piracką wersję tylko wersję demo
karton16 nie rozumiem czemu w google nie spojrzałeś.
Nie każdy chodzi na narty
Siemka!
Mam do was pytanko. Niewiem nawet po co ale sprawdziłem wymagania pes 2016 który dopiero wyszedł. znakomita gra. Ku mojemu zdziwieniu wymagania są mega niskie:http://gry.onet.pl/pro-evolution-soccer-2016-wymagania-sprzetowe-wersji-pc/1l086w. Oblukajcie
Moje pytanie: Czy pójdzie mi na kompie?:
procesor: Dual Core 2.1 gb
ram: 1,5 gb
Karta graficzna: Nvidia Geforce 8200g m
win.vista
z góry dzięki!
Ruszy Saint’s Row 2? Pentium IV 2.8, 2 GB RAM, ATI Radeon HD 5400 Series 1 GB? Windows 10
Najniższe ustawienia być może, ale nie na obecnym systemie.
Nie powinieneś pchać się w Windows 10 na tym trupie.
Siemka, na jakich detalach pójdzie mi GTA V?
Palit GTX 750TI
Intel Core i3 4160
8 GB RAM
MSI H81M-E35 V2
Hej dostanę odpowiedź?
Siemka!
Mam do was pytanko. Niewiem nawet po co ale sprawdziłem wymagania pes 2016 który dopiero wyszedł. znakomita gra. Ku mojemu zdziwieniu wymagania są mega niskie:http://gry.onet.pl/p…ersji-pc/1l086w. Oblukajcie
Moje pytanie: Czy pójdzie mi na kompie?:
procesor: Dual Core 2.1 gb
ram: 1,5 gb
Karta graficzna: Nvidia Geforce 8200g m
win.vista
z góry dzięki!
O dziwo Win 10 działa bardzo dobrze. A na Win XP?
Nie sądzę żeby zmiania systemu coś dała. Ale sam fakt że wepchnąłeś Windowsa 10 na 2GB Ram, szacunek
Jeśli chodzi o RAM to w teorii 10 ma takie same wymagania jak choćby Win 7, więc to chyba nie jest wielki wyczyn ;p
Na początku napisałem 1GB, a to chodziło o kartę grafiki. Potem zmieniłem na dwa
Ale wciąż działa kulawo na Pentium 4 i nie oszukuj się, że jest inaczej.
Na tym zestawie pograsz wyłącznie w stare gry, do których XP się nie nadaje i używa mniej zasobów.
Witam.
Znacie i polecacie jakieś gry typu parkour? Takie jak np. Mirror’s Edge, 404sight, lub nawet Assassin’s Creed.
Mogą być płatne jak i darmowe. Nie musi być jakaś popularna. Najlepiej jak będzie kamera z pierwszej osoby (, ale nie musi).
(GTA V - wiem )
Z góry dzięki.