Witam. Poszukuje gry typu liero, gusanos zapomnialem nazwe a bardzo chciałbym w to zagrać. Gra ta ma opcje 2 graczy w grze wystepowala broni taka jak :“gameover” ktora niszczyla duzo mapy
No to Wormsy 2D:)
Catalino, może chodzi o grę The rage ?
Jest widok z góry, lekko izometryczny, co prawda nie do końca ala diablo, ale murzyn do wyboru też jest.
Dokładnie tak, dzięki, teraz muszę wykołować tylko pełną wersję ;p
Catalino:
Wysłałem Ci prywatną wiadomość.
Ona powinna Ci trochę ułatwić poszukiwania.
XP
Ram:2gb
Może nie na fula ale odpali
Witam. Dawno, dawno temu na Windows 95 grałem w pewną grę, najprawdopodobniej był to RPG. Chciałbym, aby ktoś pomógł mi odgadnąć jej tytuł. Niestety, niewiele z tej gry pamiętam, bo tylko to, że na początku wybierało się jedną z czterech postaci, a jedna z nich walczyła młotem. Grafika była 2D, widok z góry, a gra wymagała chyba 2 MB GPU, albo i mniej. Tytuł najprawdopodobniej z drugiej połowy lat 90. Bardzo prawdopodobne, że producentem był Bullfrog Productions.
Witam, mam kolejne pytanie. Mianowicie, czy gra Fallout 3 będzie działać bez haczenia, i czy wgl. się włączy? (jakość grafiki nie ma znaczenia)
Mój sprzęt to:
Windows XP Home Edit SP2
AMD Sempron LE-1100
1.91 GHz
1GB Ram
Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Sprawdzałem na stronce Can You Run It i pokazało mi że mam za słabego kompa, ale już mi tak pokazywało z Gothic 3, Left 4 Dead, Call of Duty 4 MW ale gry i tak działają, Gothic 3 ledwo ledwo, Left 4 Dead na średnich, COD na wyższych niż niższe, ale niższych niż średnie. Proszę o pomoc, nieźle się napaliłem na tą gierkę.
damianios , co po nie które gierki jak piszesz ,jako tako chodzą ,ale zdaje mi się że w końcu zajedziesz ten sprzęt.
Procek i grafika odpadają ,z RAM nie wiadomo jak to jest ,chyba nie pójdzie.
ehhhhhh a znacie może jakieś gierki które są w miarę świeże i fajne oraz pójdą u mnie na kompie?
damianios , zależy co lubisz i ile masz lat ,z tego co widzę to jesteś niezły gracz-zabijaka .Mogę polecić Ci np Resident Evil 4 ,nie za stara ,nie nowa a naprawdę fajna i dość długa gra ,F.E.A.R. ,Silent Hill 3 i 4 ,nie powinno być problemów z tymi grami.
Witam, chciałbym sobie pograć w jakieś trochę nowsze strzelanki z niezłymi silnikami graficznymi, lecz mój komputer cierpi dość bardzo przez graficzną.
Pomóżcie mi znaleźć tytuły gier FPP, które będą mi w miarę chodziły.
Konfiguracja sprzętu:
Pentium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60Ghz
2GB RAM
GeForce 8400GS
80GB SATA
Mam nadzieję, że starczy.
brusio , Call of Duty MW ,MoH Airborn - grałeś ? Pójdą Ci spokojnie.
W call of duty grałem, a medala za bardzo nie lubię. Proszę jeszcze o jakieś tytuły, bo jeszcze miesiąc muszę jakoś przeboleć na tej karcie graficznej
edit.
Bardzo mi też zależy, żeby np. ciała tak swobodnie padały (tak jak na silniu hl2). Wiecie o co chodzi
Brothers In Arms: Hells Highway, powinno działać w miarę.
Battlefield Bad Company 2 możesz spróbować odpalić na minimum ,powinno pójść.
W Batllefielda 2: Bad Company grałem, szedł ledwo co - niestety usunąłem, bo nie chciałem psuć sobie frajdy (to jest mój faworyt, jak kupię graficzną), a Brothers in Arms grałem, ale taki typ gry mi nie odpowiada. Najlepiej jakby była gra osadzona w dzisiejszych czasach. (z góry dziękuję za poświęcenie czasu na odpowiedź na moją prośbę)
brusio , to może Battlefield Bad Company 1 S.T.A.L.K.E.R :Czyste Niebo /Cień Czarnobyla ,Gears of War ,Rainbow Six ,Ghost Recon
Gears of War’a na pewno przetestuję, dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeżeli coś ci jeszcze wpadnie do głowy to pisz!
Serdecznie pozdrawiam, Brusio.