Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam. Poszukuje gry typu liero, gusanos zapomnialem nazwe a bardzo chciałbym w to zagrać. Gra ta ma opcje 2 graczy w grze wystepowala broni taka jak :“gameover” ktora niszczyla duzo mapy

No to Wormsy 2D:)

Catalino, może chodzi o grę The rage ?

Jest widok z góry, lekko izometryczny, co prawda nie do końca ala diablo, ale murzyn do wyboru też jest.

Dokładnie tak, dzięki, teraz muszę wykołować tylko pełną wersję ;p

Catalino:

Wysłałem Ci prywatną wiadomość.

Ona powinna Ci trochę ułatwić poszukiwania.

XP :smiley:

Ram:2gb

Może nie na fula ale odpali :wink: :wink: :wink:

Witam. Dawno, dawno temu na Windows 95 grałem w pewną grę, najprawdopodobniej był to RPG. Chciałbym, aby ktoś pomógł mi odgadnąć jej tytuł. Niestety, niewiele z tej gry pamiętam, bo tylko to, że na początku wybierało się jedną z czterech postaci, a jedna z nich walczyła młotem. Grafika była 2D, widok z góry, a gra wymagała chyba 2 MB GPU, albo i mniej. Tytuł najprawdopodobniej z drugiej połowy lat 90. Bardzo prawdopodobne, że producentem był Bullfrog Productions.

Witam, mam kolejne pytanie. Mianowicie, czy gra Fallout 3 będzie działać bez haczenia, i czy wgl. się włączy? (jakość grafiki nie ma znaczenia)

Mój sprzęt to:

Windows XP Home Edit SP2

AMD Sempron LE-1100

1.91 GHz

1GB Ram

Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Sprawdzałem na stronce Can You Run It i pokazało mi że mam za słabego kompa, ale już mi tak pokazywało z Gothic 3, Left 4 Dead, Call of Duty 4 MW ale gry i tak działają, Gothic 3 ledwo ledwo, Left 4 Dead na średnich, COD na wyższych niż niższe, ale niższych niż średnie. Proszę o pomoc, nieźle się napaliłem na tą gierkę.

http://i54.tinypic.com/2rdfbe1.jpg

damianios , co po nie które gierki jak piszesz ,jako tako chodzą ,ale zdaje mi się że w końcu zajedziesz ten sprzęt.

Procek i grafika odpadają ,z RAM nie wiadomo jak to jest ,chyba nie pójdzie.

ehhhhhh :frowning: a znacie może jakieś gierki które są w miarę świeże i fajne oraz pójdą u mnie na kompie?

damianios , zależy co lubisz i ile masz lat ,z tego co widzę to jesteś niezły gracz-zabijaka :slight_smile: .Mogę polecić Ci np Resident Evil 4 ,nie za stara ,nie nowa a naprawdę fajna i dość długa gra ,F.E.A.R. ,Silent Hill 3 i 4 ,nie powinno być problemów z tymi grami.

Witam, chciałbym sobie pograć w jakieś trochę nowsze strzelanki z niezłymi silnikami graficznymi, lecz mój komputer cierpi dość bardzo przez graficzną.

Pomóżcie mi znaleźć tytuły gier FPP, które będą mi w miarę chodziły.

Konfiguracja sprzętu:

Pentium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60Ghz

2GB RAM

GeForce 8400GS

80GB SATA

Mam nadzieję, że starczy.

brusio , Call of Duty MW ,MoH Airborn - grałeś ? Pójdą Ci spokojnie.

W call of duty grałem, a medala za bardzo nie lubię. Proszę jeszcze o jakieś tytuły, bo jeszcze miesiąc muszę jakoś przeboleć na tej karcie graficznej :slight_smile:

edit.

Bardzo mi też zależy, żeby np. ciała tak swobodnie padały (tak jak na silniu hl2). Wiecie o co chodzi :wink:

Brothers In Arms: Hells Highway, powinno działać w miarę.

Battlefield Bad Company 2 możesz spróbować odpalić na minimum ,powinno pójść.

W Batllefielda 2: Bad Company grałem, szedł ledwo co - niestety usunąłem, bo nie chciałem psuć sobie frajdy (to jest mój faworyt, jak kupię graficzną), a Brothers in Arms grałem, ale taki typ gry mi nie odpowiada. Najlepiej jakby była gra osadzona w dzisiejszych czasach. (z góry dziękuję za poświęcenie czasu na odpowiedź na moją prośbę)

brusio , to może Battlefield Bad Company 1 :wink: S.T.A.L.K.E.R :Czyste Niebo /Cień Czarnobyla ,Gears of War ,Rainbow Six ,Ghost Recon :slight_smile:

Gears of War’a na pewno przetestuję, dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeżeli coś ci jeszcze wpadnie do głowy to pisz!

Serdecznie pozdrawiam, Brusio.