Czy mój komputer da radę uruchomić outlasta? choć na minimalnych? parametry: Procesor Pentium ® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz 2.50 GHz 2gb ramu po 1gb na kość Karta Graficzna Nvidia Geforce 9500 GT 512Mb Windows 7 64 Bit
Za słaby proc i grafika, za mało ramu.
Witam.
Witam!
mam pytanie. ostatnio sprawdzilem wymagania gry pes 2016…są niskie, a pomimo tego to swietna gra! oblukajcie wymagania:http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25509…moje pytanie: Czy pojdzie mi na tym sprzęcie
procek: dual core 2.10 gb
2 gb ram
karta graf: nvidia geforce 8200m g 512 mb ram
windows: xp
a i przy okazji czy konieczna bedzie zmiana systemu czy na xp zagram?
z góry dzięlo
Minimalne wyglądają bardzo podobnie do Twoich parametrów czyli POWINNO pójść, w sumie wydaje mi się, że jedyne co zmienia się z roku na rok w grach tego typu to drużyny, w niewielkim stopniu grafika oraz system gry komputera/jakieś nowości trikowe. Jeżeli grałeś w inne wersje - oczywiście nie jakieś 2005, a nieco nowsze, to powinno polecieć. Pamiętaj jednak, że na minimalnych detalach.
przemekfilu, a podasz jakiś przedział czasowy tej gry?
przemekfilu Ten okrzyk ‘OH MY GOD! YOU BASTARD!!’ kojarzy mi się z South Parkiem i okrzykiem “Oh,my God!You killed Kenny!You bastard!” hehe ;) Wracając jednak do tematu, muszę powiedzieć, że zabrakło kilku podstawowych informacji na temat szukanego przez Ciebie tytułu. Przydałoby się podanie przybliżonego przedziału czasowego (czy to były lata 90. czy może po 2000 roku) oraz informacja na temat tego czy grafika w tej grze była 2D czy 3D. No i jeszcze potwierdzenie na jaką platformę była ta gra… na PC, tak?
Ten tekst pojawiał się w formie dymku z napisami, czy normalnie dźwięk?
Czy na sprzęcie podanym niżej pójdzie mi gra Counter Strike global offensive? Parametry CSa GO są mi nieznane
http://www.mediaexpert.pl/komputery-stacjonarne/komputer-ntt-home,id-466989
Tylko nie mów że chcesz kupić tego biurowca do gier. Ta karta jest bardziej od parady, ma gorszą wydajność niż 8 letnie geforce 8800gts. Jeśli chcesz w jakichś sensownych ustawieniach pograć to tylko indywidualny zestaw cię ratuje. W okolicach 2000 można już kupić sporo lepszy sprzęt http://m.pclab.pl/art52777-10.html
Czy pójdzie BF4/Bad Company 2? Battlefield 3 chodzi na średnich, roździelczość 1440x1220 (albo jakoś tak:P). Chodzi mi oczywiście o detale niskie/średnie.
Intel i3 400M 2.4 GhZ
Nvidia GeForce 820M 1GB
4 GB Ram
Windows 10
Na niskich albo nawet średnich myślę, że bez problemu:
Minimalne wymagania sprzętowe:
- Procesor: Intel® Core 2 Duo (2,4 GHz) / AMD Athlon X2 (2,8 GHz) lub lepszy
- Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB pamięci) / ATI Radeon HD 3870 lub lepsza
- DirectX: wersja 10.0
- RAM: 4 GB RAM
- Miejsce na Dysku: 30 GB
- System operacyjny: system operacyjny Windows Vista z aktualizacją KB971512 (Service Pack 2, 32-bity)
Śmiem wątpić, pójdzie na niskich lub wcale. Ta grafika ma szynę 64bity
Ja to samo słyszałem jak pobierałem BF3. Nie pójdzie, na niskich i 800x600 a tymczasem stałe 30 FPS na średnich i roździelczości 1440
skoro minimalne wymagania bf4 i bf3 są takie same to pewnie pograsz, czyli wymagania są zawyżone i tyle
Właśnie pytam bo nie jestem pewny. Przed kupnem BF3 mówili że stracę pieniądze i tyle. A tymczasem tak pięknie chodzi To jak myślisz, pobierać te 23 GB?