Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Nie potrafię się cieszyć z planów zakupu PS4 na czerwiec 2016 ponieważ nie potrafię wybrać na jaką platformę (PS4 i PS3) wybrać te gry: 

Battlefield Hardline i najnowszy Call of Duty: Black Ops 3

Wymienię zalety i wady obu gier na obu konsolach

Battlefield Hardline

Zalety wersji PS4

• Multiplayer do 64 graczy

• Brak wad :slight_smile:

Zalety wersji PS3

• To jest PS3 czyli darmowy multiplayer

• Jest pozytywnie oceniana przez graczy zwłaszcza graczy Battlefield 4

Wady

• Multiplayer tylko do 24 graczy

Call of Duty Black Ops 3

Zalety wersji PS4

• Świetna grafika

• To jest Call of Duty, więc, no, wiecie (nigdy nie grałem w Call of Duty) xD

Zalety wersji PS3

• To jest PS3 więc darmowy multiplayer…

• …I to jest tylko jedna zaleta wersji PS3

Wady:

• Wersja PS3 jest źle krytykowana za kiepską grafikę, bardzo ograniczone możliwości zabawy (tylko zombie i multiplayer) i ograniczenia związane z samą grą (np. brak możliwości grania pod wodą)

Z wymienionych zalet oraz własnych i innych opinii na ten temat powiedzcie mi na jaką konsolę mam kupić Battlefield Hardline a na jaką konsolę kupić Call of Duty.

Jeśli zdecyduję się na CoDa na PS3 to:

Mam wybrać Advanced Warfare czy Black Ops 3?

Liczę na szybką odpowiedź

http://m.morele.net/product/details/697341/1

czy na takim komputerze zadziała Counter Strike Global Offensive? i czy będzie płynnie chodził, ile fpsow bede miał? ^^

Ani chodził ani działał nie będzie, bo to komputer biurowy a nie do gier. 

Szukam paru gier na PSP. Takich w które można grać zawsze i nigdy się nie znudzą. Znacie takie? Tylko nie mówcie mi o Patapon bo to mam i mi się znudziło

Szukam gry Fable 3 na PC  choć gra ta miała premierę w 2011 na pc nie mogę jej nigdzie znaleźć nawet używanej wie ktoś może dlaczego tak jest??

Gra się nie sprzedała, była po prostu kiepska. 

Gra nie może być tak kiepska, że nie sprzedaje się już w ogóle

A jednak. Jako zwieńczenie trylogii ta “kiepska” część po prostu została wycofana ze sprzedaży, np na Steam. Powód ? Po niezbyt udanej premierze, nawet -75% rabatu na tę grę jej nie uratowało. 

Wiecie czemu tak pytam o przyszłość PS3? Ponieważ jestem nienasycony konsolą PS3. Mam tą konsolę od 2 lat i 5 miesięcy (czyli od czerwca 2013) a spędziłem nad nią 1/3 albo 1/4 tego czasu (no bo wolałem laptop a poza tym w lutym 2014 zapełniłem swoją pamięć 12 GB. Z dyskiem zwlekałem do wiosny tego roku). I już chcę konsolę PS4 w czerwcu. To trochę nie fair z mojej strony.

Dlatego szukam takich gier dzięki którym dostatecznie nacieszę się konsolą PS3 aż do czerwca 2016. Co proponujecie? Podawać śmiało, ile wlezie :slight_smile:

To ja Cię zapewniam że masz czas się nią nacieszyć jeszcze przez 3/4 lata, aż stanieją nowe konsole i zyskają na popularności

PS4 zyskuje na popularności. PS3 nie osiągnął 30 milionów egzemplarzy w 2 lata po premierze a PS4 owszem, będzie chyba najlepiej sprzedającą się konsolą czasów współczesnych. Ciekawe czy PS2 osiągnęło 30 mln w 2 lata skoro jest najlepiej sprzedającą się konsolą w historii.

Poza tym wszyscy mi mówią że nie warto już w tych czasach ogrywać PS3 więc szukam gier którymi jeszcze się nacieszę konsolą bo mam jeszcze 7 miesięcy

PS2 sprzedała się w 157,68 milionach egzemplarzy. 

Wiem ale to wynik po 10-11 latach na rynku

Co ty, po godzinie.

Znudził mi się CS GO, bo jest za dużo cheaterów i smerfów. Chciałbym przerzucić się na jakąś inną popularną strzelankę po sieci. Jakąś w miarę tanią i bez P2W. Myślałem na BF3, tylko czy ktoś w to jeszcze gra? Jakie sieciówki możecie jeszcze polecić?

W BF 3 gra jeszcze całkiem sporo graczy, o to się nie martw. Jeśli się zastanawiasz nad kupnem to się nie wahaj, gierka godna uwagi.

Właśnie się dowiedziałem że w przyszłym roku ma się pojawić Battlefield 5. Chcę kupić FPSa na PS3 i przyszłe PS4. Oto kandydaci:

• Battlefield 4

Siema, chciałem sie dowiedzieć czy jest szansa aby na moim komputerze dało się w miarę grać w Fallouta 4

CPU: Core2Duo E8400

GPU Geforce GT 730 2gb

4 GB RAM DDR2 800mhz

Nawet w połowie nie spełnia twój komputer wymagań minimalnych http://m.pclab.pl/news66246.html

Na tym zestawie jest to niemożliwe.