To nie jest mapa tylko model rozgrywki.
Cześć wszystkim
minimalne wymagania procka to: amd a8 3870 3,6ghz lub intel core i3 2100 3,1ghz, a moj procek to: intel pentium g3240 3,1ghz. pojdzie? reszte wymagań spełniam aczkolwiek nie wiem czy nie zrobie głupoty kupując grę, która zwyczajnie mi nie pójdzie.
Da rade panowie?
Powinno pójść, o ile grafe masz odpowiednio mocną i min 4GB ram.
8gb, grafa nvidia geforce gt 720
Nawet sobie nie zawracaj głowy tą grą przy takiej grafice.
Szukam jakieś dobrej skradanki, nie sendboxa. Aktualnie gram w Sniper 2 Ghost Warrior i gra mi się dobrze. Nie szukam RPG ani sandboksa typu DeusEx Bunt ludzkości. Co myślicie o Hitmanie czy serii Tom Clancy?
Witam, krótko i na temat.
Czy gra “Mafia II” pójdzie swobodnie na takim sprzęcie?:
Procesor: Pentium Dual Core E5200 2.5GHz
RAM: 3GB (DDR3)
Karta graficzna: Nvidia Geforce 9500 GT, 1GB, 128-bit, DDR2
Tak, ale warto dla 100% pobrać demo gry i samemu się przekonać
Hitman to zdecydowanie dobra gierka, niezależnie od tego w którą część będziesz grał. Ja miałem okazję przejść 2, 3 i Blood Money i stwierdzam, że raczej trudno o lepszą grę tego typu. Polecam.
Witam, poszukuję jakiejś dobrej gry mmorpg, głównie zależy mi na jak największej ilości graczy i braku pay2win Nie wiem jaka aktualnie tego typu gra jest na topie więc muszę się zapytać
World of Warcraft
Nazwa gry: GTA IV
Wymagania minimalne: Windows Vista - Service Pack 1 lub Windows XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz Pamięć 1.5GB XP / 1.5GB Vista Karta Graficzna 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900 Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c (sugerowana 5.1) Dysk twardy 16GB
Mój sprzęt (laptop):
Intel Dual Core 2.2 GHz, 4 GB ram, ATI RADEON HD 4330 GRAPHICS (512 MB), Windows 7 64 BIT.
Zależy mi bardzo na komfortowej rozgrywce. Czy mój sprzęt podoła takiemu wyzwaniu?
Nie ma co liczyć na komfortową gre. Będzie co najmniej przycinać.
Hmm… Szkoda. Bo dla porównania pobrałem Mafie II i na ustawieniach graficznych mam średnio 20 FPS i gra się całkiem komfortowo. Więc pomyślałem że GTA IV jest starsze i ma mniejsze wymagania i powinno pójść swobodnie :/. A jaką inną grę możecie mi polecić podobną do GTA IV? (która oczywiście ruszy na moim wehikule)
GTA San Andreas, Saints Row 3 ?
GTA San Andreas… Strona graficzna tej gry mnie zniechęca.
Saints Row 3… Nie lubię gier aż tak “kosmicznych”. Jednak jeżeli znajdę tą grę w odpowiedniej cenie to chyba spróbuje. A co jeszcze moglibyście mi polecić? :)
Jest szansa abym pograł w The Forest na najniższych?
witam, chciałbym się zapytać, czy z takim zestawem wyciągnę stałe +150 fps w cs GO.
R7 370 2gb + Intel Core i5 4460?
Poszukuję gry/gier w stylu SF.
Chodzi o gry w których jest możliwa podróż międzygwiezdna oraz swobodne - wręcz płynne lądowanie na planecie. Coś w stylu “The Tomorrow War”. Proszę o parę tytułów, gdyż wiele już zostało ogranych (m.in X). Szukam czegoś niekoniecznie nowego.
Mass Effect ?
Poczekaj na No Man Sky
Poszukuję gier pc z gatunku ekonomia, budowanie baz, dziejących się w kosmosie. Prosiłbym o w miarę świeże tytuły.