Witam, moj komp to :
Pentium dual core 5200
plyta glowna: G31M-ES2L
pamiec 2 gb
dysk twardy jakis 6 letni, obroty: 5400. 80 gb
do tego planuję zakupic 9600 gt
pojdzie mi Call of duty black ops? Laik jak ja, nie pytalby gdyby nie plyta i dysk
Witam, moj komp to :
Pentium dual core 5200
plyta glowna: G31M-ES2L
pamiec 2 gb
dysk twardy jakis 6 letni, obroty: 5400. 80 gb
do tego planuję zakupic 9600 gt
pojdzie mi Call of duty black ops? Laik jak ja, nie pytalby gdyby nie plyta i dysk
killman , Twórcy gry w wymaganiach raczej nie podają informacji o mobo i hdd -no musi się zmieścić .Z 9600GT powinno spokojnie pójść(wg podanych wymagań)
dzieki za odpowiedz : )
Poszukuję jednej starej gry.
W grze tej chodziło o to, by dojść do jakiejś książki chyba, to było jakieś 70 lvli.
Bohaterów było czterech, była jedna dziewczyna, blondynka, a ten taka główna postać miała taką dość… Dziwną broń ;D
Jego bronią były gazy, które wypuszczał ;D
W każdym razie, tam w tej grze była takie dynie, to była przygodówka, platformówka. I były też takie bonusy, gra w ogóle jest chyba japońska, wywnioskowałem to
właśnie z tego bonusu, gdyż tam kobieta posługuje się właśnie takim językiem. I w tych bonusach to np. jest napisać ile nietoperzy przeleciało( oczywiście te nietoperze strasznie szybko lecą), albo ile ludzi przejechało pociągiem.
Jeżeli ktoś chociaż wie jak to się nazywało, to naprawdę byłbym wdzięczny
A. U mnie na komputerze to było zapisane jako “HAGO”. Nie wiem, czy to coś pomoże, ale jestem skłonny do wszystkiego.
Z góry dziękuję ;D
Ja polecam wam gre od microsoftu nazywa się Midtown Maders nie ma tam żadnego tuningu itp:części tylko
zmiana koloru auta ma małe wymagania bo na swoim netbooku Asus eeePC 1005 peb
Procesor:Intel Atom N405 1,66 Ghz 2Gb RAM
Płyta główna zintegrowana
Karta graficzna: Intel Graphics Media Accelerator 3150
System: MS Windows 7 Ultimate
Nawet i na takim sprzęcie działa poprawnie :lol:
A jak ktoś chce stworzyć swoją własną gre to morze pobrać z neta The Games Factory 1 EN ale ze spolszczeniem jak
się wejdzie na YouTobe to jak się wpisze w wyszukiwaniu YouTobe ,Jak zrobić gre przygodową" to się w jednym opisie filmiku
znajdzie się link do pobrania tego programu.
Black OPS pójdzie Ci bez problemu . Wymagania ma bardzo małe . . .
Witam, czy ktoś kompetentny mógłby wyrazić opinię, czy Call of Duty Black Ops, choćby na najniższych detalach ruszy na moim laptopie, w teście Can You Run It (CYRI) wykazało że mam odrobinę słabszy procek.
Witam.
Poszukuje pewnej darmowej gry lecz nie pamiętam jak się nazywa. Gierka była zrobiona we flashu, dosyć prosta, ale ładnie dopracowana. Biegało się i skakało postacią zrobioną z kresek. W grze chodziło o to, aby zebrać wszystkie pieniążki lub coś w tym rodzaju, nie zostać zabitym przez rakiety, lasery itp. i przejść się do następnego poziomu. Można było odbijać się od ścian, a podesty na które wskoczyliśmy obniżały się pod wpływem naszego ciężaru.
Pozdrawiam
Poszukuję osób które bezproblemowo grały w Call of Duty 1 / 2 / 3/ 4
Na sprzęcie: Athlon 1,6 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 64 MB, Windows XP
dopisz czy zintegrowana i jaka to karta.
Ja szukam osób które bez problemu gały by w Need For Speed Underground 2 wymagania Procesor Pentium III 1 GHz, 256 MB RAM, karta grafiki 32MB, 2 GB HDD
Nie mam pojęcia, wiem że to jakiś Radeon, z chłodzeniem pasywnym.
Poza tym ten złomek nie jest mój, pytam się czy znajomemu CoD-y będą działać…
Call Of Duty i Call Of Duty United Ofensive powinny działać, co do kolejnych części, to jest to bardzo wątpliwe.
Witam !
Mam pytanie … Otóż, czy Conuter-Strike “pójdzie” na Windowsie 7 64-bitowym ?
pytanie …
Czy Call Of Duty BLACK OPS pójdzie na takim sprzęcie :
Procek: Intel pentium dual CPU E2140 1,6 Ghz x2
RAM : 1GB
KArta Graficzna : Nvidia 9600 GT Gainward (fabrycznie podkręcona)
Myślę że chyba tak.
Witam. Szukam jakiejś gry podobnej do I’ve got some balls, najlepiej darmowej.
Proc powinien być szybszy i powyżej 3,5GHz
RAM zaraz tylko 1GB ? to za mało jak na nowe gry.
9600GT o powinno wystarczyć na średnie detale + 1440 x900
RMK_99
Now ięc tak
na tym sprzęcie grałem już w GTA IV czy shift po Battlefield bad company2
na dodatek czytałem że Black OPS ma Bardzo Małe wymagania jak na taką gre bo nie ma kosmicznych
Mi dużo daje ta karta graficzna od jej wymiany wszystko śmiga ostro
Taaaa uważaj bo uwierzę że GTA 4 i BBC2 działało płynnie na 1 GB ramu chyba w Low Detal.