Brat grał w tą grę jakoś w przedziale 2009-2011 ale gra mogła być starsza
Brat grał w tą grę jakoś w przedziale 2009-2011 ale gra mogła być starsza
To musi podać więcej danych, bo za duży rozstrzał tytułów.
Witam! “Ostrzyłem zęby” na nowego Dooma, ale jest po 80 zł na steam, a w innym sklepie za 60 zł. Jest szansa, że po 25.12 będzie tańszy na steamie? Słyszałem, że zrezygnowali z promocji tymczasowych?
Witaj
znam kilka gierek wyścigowych. Mam w zanadrzu Need for Speed z około 1999. Jeżeli to cię interesuje to odpisz
pozdrowienia
Witromanski
Ciężko powiedzieć. Myślę że obecna cena jest obiecująca
Tak. Aczkolwiek na zintegrowanej grafice mogły być czasem przycięcia. Oto wymagania tej gry:http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25506
Pytanie - Czy gra “Crysis Warhead” Pójdzie na tym złomie ?
CPU: AMD E-240 @ 1x1,5ghz
GPU: AMD Radeon HD 6310 @ 512mb
RAM: 2GB
Nie pójdzie.
Może źle napisałem. Są szanse , że w ogóle się uruchomi? FPS-y nie problem
Za słaby procek i karta. Nie ma szans.
Witam! Poszukuję gier typu survival dziejących się w kosmosie, coś w stylu astromeer.
Starbound
Galactic Princess
Faster than Light
Witam,
chcę zapytać, czy ktoś z Was orientuje się, czy GTA V da radę na procesorze Intel® Celeron® CPU N2830 @ , ok 2,2 GHz ?
Z tego co się orientuję, to GTA V ma podstawowe wymagania na procesorze Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,4 GHz (4 rdzenie) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 rdzenie) @ 2,5 GHz
Czy na moim procesorze da radę?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Raczej nie. Twój procesor jest 2-3 razy wolniejszy niż te z minimalnych wymagań.
Okej, dzięki.
Poszukaj na YT " LowSpecGamer: how to run Grand Theft Auto 5 under the minimum requirements "
Wyciskają z ustawień tyle ile się tylko da aby pograć poniżej minimalnej wytycznej sprzętu
no nie… weźcie się nie wygłupiajcie… Celeron N2830 to procesor do Word`a a nie do gier pokroju GTA V… nie mówiąc już o grafice jaka pewnie jest w tym laptopie… (Intel HD?)…
Nie da. Za słaby proc.
Czy na nim pójdzie gra “Fuel” ? (Na niskich). Zależy mi tylko aby nie były niższe fps niż 15fps
APU: AMD E-240 @ 1x1,5ghz z Kartą AMD RADEON HD 6310 @ 512mb
RAM: 2GB
W teorii powinno ruszyć, w praktyce nie mam pojęcia czy odpali na Win10.