Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

ziomek4007 , Wszędzie podają ten :

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa … mance.aspx (Catalyst 9.11)

Nie wiadomo czy hotfix jeszcze jest,stronka amd jest czasowo niedostępna .Jak hotfix to Catalyst 9.11 ,to stąd można zassać ,tylko nie wiem jak to jest z tą mobility ,czy to się nadaje czy nie.

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-9.11-Windows-7-%7C-Vista-(64-bit)-download-2429.html#download

No ale po kiego ci Catalyst Hotfix for DiRT 2 ? skoro te poprawki zawierają nowsze drivery ?

Witam!

1. Poszukuje gier na LAN Party na 4 osoby. Na oku mam Left4Dead 1/2, Heroes3, Serious Sam. Najlepiej żeby gry miały tryb kooperacji, gatunek obojętny, wymagania obojętne. W miarę łatwe do ogarnięcia. Przydała by się też jakaś gierka aby można po rywalizować 2vs2.

2. Poszukuje gier na jednego PC na pada + klawa, ewentualnie 2 pady. Również najlepiej z systemem kooperacji. Obecnie graliśmy z bratem w Lego Star Wars ale trochę się nam znudziło.

Pozdrawiam.

Witam. Potrzebuję gry zręcznościowe typu:

• Zuma

• Magiczny sklep

• Passage 3

• Spril

• Luxor 3

• Mad Caps

• Tumblebux

• Pacman

Prosiłbym Was o podanie gier tego typu, mogą być poprzednie wersje tych podanych

Witam, poszukuję jakieś gierki sieciowej coś w stylu Wolfensteina Enemy territory… :?:

to moze niech mi coś ktoś doradzi w sprawie tego DIRTa 2?? (klatkuje w menu)

Czy odpalę Mafie II ?

Mam liste gier w ktore zamierzam grac, wlasnie zlozylem kompa i chcialbym sie dowiedziec czy owe gry beda chodzic na maksimum. Bedzie to:

Call of Duty:Black Ops , wymagania

* System Operacyjny: Windows XP / Vista / 7

* Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom? X3 8750 ( lub lepszy… )

* Pamięć RAM: 2GB

* HDD: 12GB

* Grafika: NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950Pro ( lub lepsza… )

* Dźwięk: karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c

* DirectX: 9.0c

Need for Speed: Hot Pursuid , wymagania

System operacyjny: Windows® XP SP 3 (32 lub 64 bitowy) / Windows Vista® (32 lub 64 bitowy) / Windows 7® (32 lub 64 bitowy)

Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ lub AMD Athlon X2 64 2.4GHZ

RAM: 1.5 GB Windows® XP lub 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Napęd: DVD-ROM, 8 speed

HDD: 6.5 GB

Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 9.0 i Shader Model 3.0 oraz z 256 MB pamięci

Obsługiwane karty graficzne: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 lub NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200

Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX 9.0

Landwirtschafts Simulator 2011 , wymagania

* Windows XP (SP3)/Vista/7

* AMD lub Intel 2 GHz

* Nvidia Geforce 6800 Serie, ATI Radeon x850, S3 Chrome 430 GT (minimum 256 MB)

* RAM 1 GB

* Miejsce na dysku 1 GB

* Karta dźwiękowa

Fifa '11 , wymagania

System: Win XP, Vista, 7

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz

Pamięć: 1 GB (2 BG dla Vista i 7)

Grafika: 256 MB, DirectX 9, Shader 3.0

Mój komputer to :

procesor:Intel i3 550 3,2 GHz

grafika:Gainward GF GTX 460 768MB, 192 bit

RAM:Patrion 2x2GB 1,333GHz DDR3

plyta głowna: GIGABYTE GA-H55M-S2V

zasilacz: Chieftec 500W

Chyba wszystko jesli cos bedzie potrzebne prosze pisac ;]

Z góry dziekuje za pomoc.

P.S: Czytam forum ale niestety nie mam jeszcze komputera u siebie i nie moglem sprawdzic na “magicznych stronkach” ;D

Prosil bym o pomoc …!

Wszystkie gry będą biegać choć głupio zrobiłeś biorąc H55 i i3 550 było trzeba brać P55A z i3 540.

Dlaczego glupio zrobilem ?? A i jeszcze jedno mam problem z instalaja windowsa xp oraz 7 oba nie dzialaja XP dochodzi juz do instalacji po restarcie kiedy potrzeba server pack 1 czy moze byc tak ze jak mam calkowicie nowy komputer xp sie nie zainstaluje poniewaz wyskakuje blad cos ze instalacja nie moze byc kontynuowana dla bezpieczenstwa komputera a z seven jest problem tago rodzaju iz wogole nie czyta plyty nie wyskakuje napis o tym zeby wcisnac dowolny klawisz i windows nie moze sie uruchomic ;/

Wiem ze wytlumaczylem do luftu ale nie mialem czasu lepiej ;/ .

To jeszcze jedno czyli gry powienny latac bez problemu na max wymaganiach ??

Powinny-wydajny sprzet

a co z windows pomoze ktos ??

Witam

Poszukuję gry typu Social City z NK tylko żeby była ona do pobrania na komputer.

Pozdrawiam

KubaSS

KubaSS , z opisów wynika że to chyba The Sims (nie mam konta na NK);-). A gra online dostępna jest również na FB.

Witam pojdzie mi na full detalach bc2 bez zacinek

wymagania gry:

Procesor czterordzeniowy

2GB pamięci RAM

Karta graficzna GeForce GTX 260 lub podobna

Wolne miejsce na dysku: 15GB dla wersji cyfrowej, 10GB dla wersji na płycie

DirectX 10 / 11

Napęd DVD

Karta dźwiękowa

Mysz

Klawiatura

Internet 512 kbps

Moj sprzet:

AMD phenom IIx6 1055t

gtx460se

2gb ram ddr3 1333mhz

win 7 professional 64

Masz zamiar włączać aa i jaka rozdzielczość ekranu?

PS: kup 2 gb ramu i będzie git

Dodane 03.01.2011 (Pn) 22:41

PPS: BĘDZIE DZIAŁAĆ

GTA 4 z karta graficzna ATI radeon HD 5400 series 1024mb ddr3 płyta gł. to MSI k9N4 ultra prockiem AMD winsdor 2mb cache 5600+ i 2.5 ramu

dam sobie rade z ta gra? nie mam gdzie sprawdzic zdaje sie na was:)

Powinno ruszyć ze wszystkim na minimum, choć ręki bym nie dał sobie uciąć bo Radeon 5400 + procek AMD to tragicznie mało.

kurde mialem kiedys GF 5600 gt ale 256 no niestety sie spalila facet w sklepie gadal ze ten radeon uciagnie na spokojnie gta 4 to kupiłem … teraz okazuje sie ze to byla tylko bajka… teraz nie wiem czy kupic ta gre czy nie a boje sie ze wyrzuce pieniądze w błoto… procek myslalem ze nie jest zly 2.8 ghz i chcialem go podkrecic na potrzeby gry chociaż na 3 ghz w sumie nie wiem co na to mój zasilacz bo ma tylko 420 W

Bodajze na 1920x1080 cos takiego ;p